Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft Topiks


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

lol, atspēlējos visu dien?u, uztaisīju pauzi, bļed, tūlīt izteikšu savu viedokli, pizdec.

Kar4, spēlējām BG>WSG (visu dienu nospēlēju wsg, fak galva sāp) es ar savu 80lvl shadow priestu (female :D ) spēlēju, spēlēju, te vienā wsg ienāk baigais čalis Paladins, un kopā sagadījās, ka bijām Ally flag vietā nu bāzē, un tur kādi 3alliki, k es cīnos, cīnos, vienu novācu, te pēkšņi viņš nomirst, un divi alliki skrien man virsū rogue + warrior un mani novāca, jo ko varēju izdarīt, un tagad. Spēlēju tālāk, skatos wisper tas čalis raksta: '''noob'', otreiz raksta: ''noob'', un trešo reizi: ''why you didn't heal me'', es viņam atbildu: ''idiot, I'm a SP I'm not a healer, so stfu '', tad viņš sāk dirsties, ka viņš arī nav healers, bet citus healo. Bļē es uzsprāgu gandrīz šinī brīdī. Ko gribu to daru, NAHUJ MAN NO SHADOWFORMAS JĀIZIET, JĀHILO KAUT KĀDU MEITENĪTI NŪBIŅU (par healiem jātērē daudz manas), UN TAD ATKAL PĀRVĒRSTIES SHADOWFORMĀ KURŠ ATŅEM 1100 mana, NAHUJ? Es pat pats sevi nehīloju, nu labi cīņas sākumā, kad nēesu vēl SF, es tik pat labi jau māku cīnīties bez hīlošanas, vnk riebjās tādi idioti, es nezinu nekādas zāles pret savu problēmu, bet ja es hīloju + kaujos tad manas vispār nepaliek, so vairāk par diviem čaļiem reizē atvākt nevaru. Bet es vēl mācos, jā varbūt es kļudos un vajag mācīties kaut kā salikt hīlošanu + šadov spējas, bet pagaidām nesanak.

Nu varat nelasīt šito, vnk bija jāizsakā kas uz sirds nevarēju izturēt.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

lol, nu tad beidzot, izvēlējos klasi ar kuru domāju spēlet vismaz nākošo nedēļu :) Tagad mana klase, ir warriors, jā ja atmiņā atgūt pagāšo pieredzi ar warrioru, tad asariņa pat notek gar aci, JO BĻĒDZ TĀ ČAKARĒJOTIES VIŅU KAČĀJOTIES + MAN GADIJĀS KAUT KĀDS BRĀĶIS + SŪDS, un tādeļ tas bija neiespējami, un uzkačāju tik līz 18lvl, un tad pats sev pateicu, PIEITEK SPĒLĒT AR ŠO SŪDU. Iespējams, ka šis warriors nebūs sūds, tādeļ spēlēju ar viņu.

Ir kādi ieteikumi spēlējot ar warrioru? Tipja, ar kādiem statiem mantas jāvelk? Attack power +? Strenght + ? Stamina + ? ko vēl?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...