ANALGINS Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) tatad man ir smagas aizdomas ka mans pashreizejais routeris (dlink dl-624) ir teju nomiris, un ceru ka lapa nenomirs pirms nospiediishu send pogu logiski mekleju analogisku lietu - routeri kam ir wireless racijas sazinja ar portativajiem, un 4gali kur pievienot vadus parejam kastem dzirdeju ka linksys ir forshi, vai ta tas ir ? varbutas kads var ieteikt kadu modeli ? btw jebkuram no juuusu piedavatajiem routeriem ir jabut ar NAT funkciju (port farvods) ediite: velams lai ruterim nebutu tieksmes uz interneta resursa apeeshanu Edited February 23, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Linksys WRT54GL. Nekā labāka par to cenu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Es domāju veikalā ir speciālis kas ieteiks tev normālo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 24, 2009 Author Report Share Posted February 24, 2009 veikali var iet dirst (piedodiet par rupjibu) nevienmer vinji zinas pareizako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 man ir WRT54G, teikšu, ka nav nekādas vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Man arī ir LYNKSIS WRT54G/man liekas/, labi strādā nav problēmas, tik pieslēgt bij čakars. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 25, 2009 Author Report Share Posted February 25, 2009 paldies par atsaucem bazer pie pieslegsanas jau vainigs ir tikai un vienigi roku liikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now