Norek Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 macho, skaties pats. jaalemj jau ir tev. leemums atkariigs no taa, vai ir vajadziigs admins, kursh pa nakti speelee vai nav. nu varu veel pagaidiit. varat mani paverot. man nekas nav pretii, bet shaubos vai kaads to gribees dariit, jo nevienam jau tas nav vajadziigs. ka tikai kaadam uzdirst, atvainojos par isteicienu, bet nu taa tas ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 uz doto momentu nakts agjenti ir nigers un pinkijs. +neskaitiisim visus tos kas ik pa briidim pa naktiim uzspeelee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 jipiii, mēs rulējam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 macho, skaties pats. jaalemj jau ir tev. leemums atkariigs no taa, vai ir vajadziigs admins, kursh pa nakti speelee vai nav. nu varu veel pagaidiit. varat mani paverot. man nekas nav pretii, bet shaubos vai kaads to gribees dariit, jo nevienam jau tas nav vajadziigs. ka tikai kaadam uzdirst, atvainojos par isteicienu, bet nu taa tas ir. tu laikam nelasiiji ko macho ieprieksh uzrakstiija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 ' date='Jun 8 2005, 14:43'] tu laikam nelasiiji ko macho ieprieksh uzrakstiija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 nakts agjenti, man patiik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 eu tu mani aizmirsi pieskaitiit un dj erix arii vieniigi tagad ar sesiju pa vidu taa retaak pa naktiim sanaacis uzspeeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 (edited) Nejauc sandri prātu - mes esam tie neskaitāmie pa brīžam spēlējošie - Slepenie aģenti tā teikt Edit TB Slepenie NAKTS aģenti Edited June 8, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 es tulīt aizmigšu... fak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 eu tu mani aizmirsi pieskaitiit un dj erix arii vieniigi tagad ar sesiju pa vidu taa retaak pa naktiim sanaacis uzspeeleet juus jau tur vislaik paraadaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 ta jau izskataas, ka man nekaa nespiid ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ta jau izskataas, ka man nekaa nespiid ?! tu esi attapiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 macho, tu aizmirsi pieminēt ka nedotu tādēļ ka ir pirmstam noņemtas dēļ sūdzībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 smagi apshaubu ka vinjam ir bijushas tiesiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 nu c`mon. tieshaam neviens neko labu nevar pateikt? clan.lv ir nospradzis, kur kaadreiz admineeju un taa kaa pietruuxt taa visa. un reaali uz gign daljai adminu ir pilniigi piedraazt (atvainojos par izteicienu) uz 4iiteriem, seedeetaajiem utt. paarsvaraa visi maina kartes, lieto xsay`us dazhaadus un tas arii viss. tieshaam slikc priekshstats par adminiem. nesaku, ka visi taa dara, bet nu 90% noteikti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 nu c`mon. tieshaam neviens neko labu nevar pateikt? clan.lv ir nospradzis, kur kaadreiz admineeju un taa kaa pietruuxt taa visa. un reaali uz gign daljai adminu ir pilniigi piedraazt (atvainojos par izteicienu) uz 4iiteriem, seedeetaajiem utt. paarsvaraa visi maina kartes, lieto xsay`us dazhaadus un tas arii viss. tieshaam slikc priekshstats par adminiem. nesaku, ka visi taa dara, bet nu 90% noteikti! Tikai nedirs. Nav taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 Tikai nedirs. Nav taa. tev obligaati jaalamaajaas? ja tu esi admins, tad pilniigs lohs, jo tu pat ar cilveekiem nemaaki runaat! un cik es speeleeju, neviens 4iiters veel nav ticis izbanots! tikai kaut kaadi zinaami purni par pilniigi "neko"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 1) es neesmu admins 2) Tu man nemaaciisi kaa runaat 3) Tu gan reti speelee ja neesi redzeejis ka izbanotu kaadu chiiteri 4) arii zinaami purni pielieto wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 3) Tu gan reti speelee ja neesi redzeejis ka izbanotu kaadu chiiteri 4) arii zinaami purni pielieto wh japp Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Da labi nav izbanoti chiiteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) Cipruss nebeidz pārsteigt cilvēci un izceļas vēlreiz Norek say: un reaali uz gign daljai adminu ir pilniigi piedraazt (atvainojos par izteicienu) uz 4iiteriem, seedeetaajiem utt. paarsvaraa visi maina kartes, lieto xsay`us dazhaadus un tas arii viss. tieshaam slikc priekshstats par adminiem. nesaku, ka visi taa dara, bet nu 90% noteikti! Es pat tagad nezinu kurā no tiem procentiem ietilpstu es, jo kartes es nemainu - votes lieku tikai ja serverī sāk pazust cilvēki /ja serverī spēlē vismaz 7vs7 manā uztverē kartes maiņa nav nepieciešama(gadās, ka spēlē 10vs11 un visi brēc ka karte smird utt, bet nez kapēc visi spēlē, un šajā brēdī laikam arī es esmu tas ļaunais pofigistiskais admins PS- Man ar nepatīk, kad ienāk admins un uzreiz mauc virsū de_dust2, de_nuke, bet ko lai dara-tada dzīve-spiežam 2 Hmm xsay ' us es nelietoju - man tādu nav Pied*** uz čīteriem, nu ja!, ja džeks tevi noliek garzemi "n" reizes- viņš defenetly ir čīters (un seriks čīto-mes ar Liquido viņu atkodām / monitorings toč, ja ne ogc) Pie*** uz sēdētājiem, hmmm... nu tas i atkarīgs no situācijas, es saprotu nor, ka jums clanā bij PO un slejo tik visus nah... , bet piedo atvaino, pat 40 sek i daudz, lai uzliktu, vai atmīnētu bombu (protams, ja tas nav noobs, bet to viegli var redzēt) TIEM KAM SLINKUMS LASĪT GARO PENTERI 40 sek i daudz laika, lai uzliktu vai atmīnetu bombu - nav obligāti jāslejo Ar karšu maiņām ir broblēma "OK!" Ne visi ir čīteri, kas spēlē čīteriski Tā manas smadzenes i pārslogotas - šitādu penteri izgudrot, būs bišku jāatpūšas Edited June 30, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 iisteniibaa ir jaasaprot, ka cilveekiem vajadziigas augstaakas tiesiibas tikai un vieniigi, lai paraadiitu, ka vinjiem garaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 iisteniibaa ir jaasaprot, ka cilveekiem vajadziigas augstaakas tiesiibas tikai un vieniigi, lai paraadiitu, ka vinjiem garaaks kur taa var izdomaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 wormam ir visgaraakais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts