Kz. Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 tвtad man jautвjums.. vai рitas pc ir normвls? Procesors: intel ® pentium ® dualcore e2200 mвtes plate: ar intel ® g31 иipsetu operatоvв atmiтa: 2gb dual channel ddr2 cietais disks: sata II 250 gb diskzinis: disku raktitвjs dvd +/- rw tikla karte: 10/100mbit/s programatura: no os priekр spзlзm tur cs gta un tвdiem.. priekр mana brвпa.. viтam ir 10 gadi.. tas bыtu normвls? pa 300 ls un plusв nвk klaviatыra pele un arо monitфrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Labāk http://m79.lv/datori/single?pcgroup=1&pc=8456 un monitoru atsevišķi nopirksi. Tevis minētais dators spēlēm būs baigi švaks. Edited February 16, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prevalence Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Nu nav nemaz tik sūdīgs,spēles pavilks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Nu cik noprotu, tam datoram ir integrētā videokarte, turklāt, anyway M79 piedāvājums labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Tas kompis ir domāts nu tkaka prosts. Vienkārši draugos ieet tur netā kur un cs uzspelēt. nu tāds... Es prasu vai ir vērts pirkt viņu|?? Viņu vajag tikai nu parasti cik uzspelēt kādu sūda spēli.. kompim vel nāj līdzi arī printers skeners kopetājs. dvj pasakat kāds vai ir vērts pirkt vai nav? man nevajag labāku, ber prasu vai šis ir pieteikami normāls lai uzspelētu cs tur vel kādu spelīti un netā ieetu.. Edited February 16, 2009 by Kz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Es prasu vai ir vērts pirkt viņu|?? Viņu vajag tikai nu parasti cik uzspelēt kādu sūda spēli.. kompim vel nāj līdzi arī printers skeners kopetājs. dvj pasakat kāds vai ir vērts pirkt vai nav? man nevajag labāku, ber prasu vai šis ir pieteikami normāls lai uzspelētu cs tur vel kādu spelīti un netā ieetu.. jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 tādad ir normāls ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts