Outsider Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tas jau nav atkariigs no vecuma , piem es pat paziistu vienu dzekinu kuram ir 5 gadi un vins saprot visu kas un kaa, kas labs kas nee utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 bet nu shaja gadiijumaa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tas jau nav atkariigs no vecuma , piem es pat paziistu vienu dzekinu kuram ir 5 gadi un vins saprot visu kas un kaa, kas labs kas nee utt... ras bija domats par ŠO gadijumu nevis visparigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 (edited) nu es to visu saprotu , tas bija domaats, ka uz zemes ir arii izneemumi, pats es senaak biju pidars, tagad neesmu p.s. saveejaa, kapeec nabaga cilveeks?? varbuut vins ir lepns ar to ko ir sasniedzis un nesis slavu ar savu uzvardu Edited June 6, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 nju nespriediisim tagad kas liecina par cilveeku vecumu un kas nee,neviens mees neesam sveetulli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 arī pieaguši cilvēki smejas par citu uzvārdiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 arī pieaguši cilvēki smejas par citu uzvārdiem tieshi taa, citiem smiekliigi citiem nee nesmejies pats esi vainiigs te jau nespiezh neviens smieties par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 nu kamon. visi te pashi beerni un tad spriezhiet par pieaugushiem cilveekiem... piemeeram. mana draudzene (21) ar savu labaako draudzeni (20) izdomaaja: a vot, buutu forshi, ja buutu meitene: vaards - Mikla (ir taads latvieshiem), uzvaards - Vaaveriite (gan jau ka arii taads ir). pieaugushi cilveeki. so kaadas probleemas? smiekliigi, ja kaadam uzvaards smiekliigs. man nav probleemas, ja kaads pavelk jokus par manu uzvaardu - Lapiņš (skoliņā gadās visai bieži). so what? juus mazgadiigie politkorektie baastardi, varat iet drst Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 iisi (nu varbuut ne paaraak) un kodoliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 EDD P.S. piekriitu,ka tacc tas nenoziimee, ka esi galiigs ambaalis,ja smejies pa citu uzvaardiem un tml. tas tacc notiek tikai prikola peec... ja kaads to nnem lloti pie sirds tad sorry...pa taadiem s****m nevaig nemaz piedomaat,vaig maaceet par sevi pasmieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Kā viens māsters pasaka, ka smieties par citu uzvārdiem ir bērnišķīgi (tad jau es esmu galīgs bēbis), tad uzreiz vesels aitu bars seko, kaut gan noteikti ir rēkuši vēl par lielākām stūlbībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 vai tad kaads tapeec uzreiz vairs nesmejas?? tie kas smeejaas tie arii palika pie sava viedoklja ka tas ir smiekliigi un kas nesmeejas tie arii palika sava viedoklja!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankels4 Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 vienreiz pa beztabu raadija ka viens chuvaks nomainiija vaardu laikam no Jānis uz Andris, bet uzvaards vinjam bija dirsa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 njaa, peec EDD`a posta Ruks mainiija savas domas... p.s. es palieku pie sava Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 es ar palieku pie sava Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 jaa ,es arii palieku pie sava Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 (edited) Lapiņš jau nemaz nav tik smiekliigs uzvaarc, latvijaa jau ir visaadi kocinji, kalninji utt .. nu par manu arii ir smeejushies ( Puise - Puiše ) Mikla Vaaveriite tieshaam ir smiekliigi p.s nu jaa jociigi, ka ruksis aizstaav tos, kas smejaas, kaut gan pac nesmeejaas par to uzvaardu Edited June 7, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 un tagad visi kas iepostoja apstiprinaasim ka paliekam pie sava ja ? jaa ,es arii palieku pie sava Smiekliigi ir arii Stiivs Gulbis un Alnis Zakjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 daaa. nevis Stiivs Gulbis bet Stiivs Gailiitis. tas dzheks no Olaines videnes, kursh pagajushogad pieteicas iestajekshiem uz RV1G. zheel ka miiklainu apstaaklju deej neieradaas... NB! YAY me. go me. i rule. 1k, i r 73h 1337z00rz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 (edited) ko???? es neesmu mainiijis savas domas PALIKU UN ESMU PIE SAVA! P.S.- a nu un ja nesmeeju pa uzvaardu?taccu saku,ka tas nav nekas slikts,ja kaadam tas izraisa kaut ko smiekliigu! nju jums aizgaaja ,mani miillie draugi? Edited June 7, 2005 by Dr.Ruks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now