Jump to content
GIGN Forum

Wow Be Hunter


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Sveiki, zinu, ka bijuši neskaitāmie wow topiki, bet neko līdzīgu manējam neatradu.

Tad nu lūk. Spēlēju ar savu iemīļoto klasi: Rogue, bet nezinu kapēc tagad (jau kādu laiciņu) atpakaļ uznāca kaut kas un tā sagribējās rubīt ar Hunteru. Tad nu uzreiz gāju google un meklēju visādas pamācības, palīdzību un citu. How to play with Hunter. Bet viss bija tik garlaicīgi, ka izlasot pusi turpināt negribējās.

Es gribu, lai jūs man iesakiet kaut kādu normālu wow saitu kur var palasīt interesantas lietas par Hunteru. Gribu uzzināt + un - medniekam.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tāpēc, ka Hunteram dmg iet no ranged. Lai turētu pretinieku 20y+ vajadzīgs pets, kas to darīs. Protams, var trapot, Wing Clipot, bet es gribētu redzēt, kā tu pistos tā pie katra moba :muahaha: . Bez tam, pets sastāda labu daļu dmga. So stfu, get a turtle and go lvl up, n00b.

Link to comment
Share on other sites

blah pets, manuprāt, bija no 11lvl, kad Hunter qwest parādās un viņu nav grūti barot, tikai jāpadomā, Pērtiķis/straus, nezinu, kas vēl varētu ēst augļus! Tīģeris/dinozaurs un citi plēsoņas ēd gaļu.. Grūti saprast ?

Pets nav regulāri jābaro, dod viņiem viņa lvl ēdamo, tad viņš būs laimīgs ( zaļa sejiņa ),dosi kkādu 5-6lvl zemāku rijamo, būs daudz jādod tādi, lai būtu zaļa sejiņa.. Pats tak domā/lasi varbūt kkur, es pats spēles laikā visu sapratu, nevis jautāju.. Vārdu sakot, Tu spēlē spēli vai mēs?

Link to comment
Share on other sites

Jamm? Barot viņu nevajag, tik peta dmg tad samazināsies no 125% (kas ir pie "Happy" stāvokļa) uz 75% (kas attiecīgi ir pie "Unhappy") nekas daudz vai ne? Ak jā, nezinu vai šis var aizmukt, ja ilgu laiku Unhappy (neesmu savu hiēnu mocījis :)). Visi vajadzīgie skilli (Mend Pet, Feed Pet, Summon/Dismiss) būs dabonami līdz tu būsi izpildījis Tame Beast [Level 10] kvestu-ķēdi. Summon/Dismiss parādīsies automātiski. Lai dabūtu Feed būs jāpaturpina ķēde tālāk (būs jāaiziet līdz galvenajai pilsētai un jāparunā ar Hunter traineri). Mend is mācāms par naudu. Tame Beast sastāv no 3 vienādām daļām - džeks palūdz noķert petu un aizvest pie viņa.

Runājot par petiem - teitan labs saits, kur aplūrēt kādi peti, ko prot utt.

Link to comment
Share on other sites

nu baac kad saku spelet 2k6 tad nebija nekada nojausma, tik cik pirmstam speletas citas rpg speles, un sekots lidzi ka chomam iet ar savu hunteri.. saku spelet, lenam izsitu pirmos lvlus sapratu kas un ka, pectam jau gaja autopilota visi questi pec kartas!

neesi auns klausi ko tev saka

dabu kkadu zhurku kas skries tev lidzi!

baro regulari - noderes !~!

liec talantus pie beast vai arii varesi leekat un waipot visu laiku!

ps esmu mazpieredzejis un uzskatu sevi par drankjigu speletaju, bet skiet ka tu esi trakaks gadijums par mani XD

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

jebal...

anyway ar BM(beast mastery) talentu koku ir jaakachaajas jo citaadi tu apdirsisies kachaajoties :( PvP BM peec manam domam der tikai dueljiem. arenaa un BG seezhot lieto MM/survival kombinaciju.

Link to comment
Share on other sites

Jau kā gadu spēlēju uz wow.rit, bet pēdējo nedēļu katru dienu karās un offlainā daudzas stundas.

lol, dabūju petu, psc es biju ņēmis tīģeru no Ghostlanda, 10lvl, un kad dabūju sev, viņš tik sīks bija ej tu nost. :D Arī sapratu kā jābaro. Kar4 esmu tagad papa :D

Link to comment
Share on other sites

njem full BM talantus liidz 70 lv tad uz pvp respecojies uz surv vai MM daudzi veel striidas kursh labaaks pvp

reidaa pavisam noteikti full marksman buus labaaks 43 lv pieradini king bangalash tas ir ljoti labs pets jo vinjam jau iemaaciiti dash claw un cobra reflexes :)

nesen ritaa uzka4aaju 70 warr tagad jau ir 46 lv hunts ja vaig padomu /w Starfury vai arii warrioru Tehcrush

Link to comment
Share on other sites

y0,

Nu tad tā esmu Blood Elf - Hunter, tagad 23 level, atrodos uz WoW.RiT.lv realma. Un manam petam arī 23 level + 6 loality level un cik es zinu tas ir maksimums. Un tāds jautājums, esmu izgājis visu Silvermūnu un visu JĀ VISU Ghostlandu, kur man doties tālāk pildīt kvestus? Es aizlidoju uz The Barens un tur domāju kaut ko darīt līdz 30levelam ko sakiet?

Link to comment
Share on other sites

wL, labāk pasaki savu niku, kā atrast. Es ar šodien sāku. Man 11LVL, bet es ar Bulletu sāksim reizē ar Dark Elfu un pildīsim qestus kopā :)

Baigi iepatikās šitās spēle, tikkai Human - Rogue ir baigais nīkuls, kā tieku pie 2 pretiniekiem(arī trīs) tā uzreiz sit nost :( )

Man šodien praktiski bija pirmā diena WoW'ā :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...