Jump to content
GIGN Forum

Street Fighter 4

LAVRx
 Share

Recommended Posts

• 4 months later...

Bija doma uz xkasti nopirkt, bet ieraugot pirmos video likās trakākais sūds tāpēc uzreiz zaudēju interesi, tomēr tagad tu te tā izslavēji, ka izdomāju uzinstalēt uz kompi pastīties.

[edit]

mnja, tieši tik pat tupa spēle kā biju iedomājies.

Edited by amols

[edit]

mnja, tieši tik pat tupa spēle kā biju iedomājies.

Daudziem nepatiik tas ziimeetais grafons, un tas, ka uz pc ar klaviatuuru nav reaali uzspeeleet, bet man tieshi otraadi tas grafons afigena patiik un joistiks arii pa rokai! :thumbsup:

Jā es to pašu gribēju jautāt, kā var taisīt kombo ? tipa vēl ejot laukā no spēles pamanīju, ka vēl ir pogas B utt. tātad uzrakstat kombo paņēmienus.

2) kas jādara lai pieslēgtu otru spēlētāju un kādas viņam pogas jāspiež lai spēlētu ?

Bik paspeeleeju- nav nemaz tik traki ar klaviatuuru. Pa defeltu ir A-S-D ar rokaam punchi-A-small S-medium D-heavy un F ir itkaa visi reizee- sitas vajadziigs dazhiem combo, un taapat ar kaajaam Z-X-C un V visiem 3.

Aaatri par Ken-

Viss notiek ar aatru pogu spaiidiishanu- <-(pakreisi)->(pa labi) V(uzleju)^(uz augshu)

Visu staastiishu no kreisaas puses- mainoties virzienam combo arii mainaas

Uguns bumba- V -> S

Blieziens no lejas- -> V -> D

Lidoshana ar kaajaam- V <- C

Ka dpiepildijushies tie bari tad ir arii super combo vai kkaa tamliidziigi, kas ir

V -> V-> ASD

V -> V-> F

Sito visu var redzeet arii comandaas(escape>commands>chars)

Trainingaa varat visu iemeeginaat

Un charge noziimee ka pirmaa poga jaapatur ilgaak- kkur 2-3 sec

GL!

• 1 month later...

oi, pavisam aizmirsu par šo geimu. Šim geimam speciāli nopirku pie kompja pieslēdzamus divus xbox kontrolierus un to totāli nenožēloju. Ir nenormāli interesanti kapāties ar kādu, kad abiem ir tie kontrolieri.

Lēnām arī esmu savācis visus unlockojamos characterus. Kāds to vēl ir izdarījis? Goukenu dabūju izejot visu ar Akuma, viņam baigi vienkāršs ultra combo :)

Cik vinja maksa steam ? sii ir viena no spelem , ko var kapat zalja brinuma dedzinashanas vakaros , kaut kad pirms 3 nedelam biju dabujis no drauga ps1 uzkapajam arcade mashians un tekken 3 , nezheligi labi bija lidz 5ciem rita spelejam.

Es tiko apstijies , vinji laikam pashi saprata , ka 40 eiro biski pa serpu ir, cena ir nodropota uz 19.99euro, taa ka tiri ok.

p.s. Atvainojos par savu rakstishanas stillu , sezhu LU datorkabineta , kur nav lv valodas x.x

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...