LAVRx Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Neticami, bet uz PC ir iznaakusi fighting speele, turklat normaala! Gamespot Ideaala speele kuru varees speeleet tusinjos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Zinu, zinu Man tas priecē, jo es gribēju paspēlēt SF uz PC, bet varēja tikkai konoles... Kr4, gribu uz PC fighterus kapāt, kā agrāk uz vecā labā Playstation 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Biju nokachaajis outlawaa, un speele tik ljoti iepatikaas, ka nopirku steamaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Bija doma uz xkasti nopirkt, bet ieraugot pirmos video likās trakākais sūds tāpēc uzreiz zaudēju interesi, tomēr tagad tu te tā izslavēji, ka izdomāju uzinstalēt uz kompi pastīties. [edit] mnja, tieši tik pat tupa spēle kā biju iedomājies. Edited July 5, 2009 by amols Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 noka4aaju, jau gribeeju dzeest aara, bet draugs pierunaaja paspeeleet- diezgan intresanti, vieniigi bez pults diezgan gruuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 [edit] mnja, tieši tik pat tupa spēle kā biju iedomājies. Daudziem nepatiik tas ziimeetais grafons, un tas, ka uz pc ar klaviatuuru nav reaali uzspeeleet, bet man tieshi otraadi tas grafons afigena patiik un joistiks arii pa rokai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 nez kā ar joistik butu bet nu ar klaviaturu vispar nekada prieka :/ prosta parastie sitieni vien tik ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Jā es to pašu gribēju jautāt, kā var taisīt kombo ? tipa vēl ejot laukā no spēles pamanīju, ka vēl ir pogas B utt. tātad uzrakstat kombo paņēmienus. 2) kas jādara lai pieslēgtu otru spēlētāju un kādas viņam pogas jāspiež lai spēlētu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Bik paspeeleeju- nav nemaz tik traki ar klaviatuuru. Pa defeltu ir A-S-D ar rokaam punchi-A-small S-medium D-heavy un F ir itkaa visi reizee- sitas vajadziigs dazhiem combo, un taapat ar kaajaam Z-X-C un V visiem 3. Aaatri par Ken- Viss notiek ar aatru pogu spaiidiishanu- <-(pakreisi)->(pa labi) V(uzleju)^(uz augshu) Visu staastiishu no kreisaas puses- mainoties virzienam combo arii mainaas Uguns bumba- V -> S Blieziens no lejas- -> V -> D Lidoshana ar kaajaam- V <- C Ka dpiepildijushies tie bari tad ir arii super combo vai kkaa tamliidziigi, kas ir V -> V-> ASD V -> V-> F Sito visu var redzeet arii comandaas(escape>commands>chars) Trainingaa varat visu iemeeginaat Un charge noziimee ka pirmaa poga jaapatur ilgaak- kkur 2-3 sec GL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 oi, pavisam aizmirsu par šo geimu. Šim geimam speciāli nopirku pie kompja pieslēdzamus divus xbox kontrolierus un to totāli nenožēloju. Ir nenormāli interesanti kapāties ar kādu, kad abiem ir tie kontrolieri. Lēnām arī esmu savācis visus unlockojamos characterus. Kāds to vēl ir izdarījis? Goukenu dabūju izejot visu ar Akuma, viņam baigi vienkāršs ultra combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 KEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 Citreiz naudas taupiishanas noluukos var paseedeet, padzert alu un uzmochiit street fighter 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 ko tu rēc, gludekli? lavrxam taisnība. es vēl speciālu pasākumu noorganizēju darba kolēģiem, kuri visi gribēja atnākt pie manis uzkapāt street fighteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Cik vinja maksa steam ? sii ir viena no spelem , ko var kapat zalja brinuma dedzinashanas vakaros , kaut kad pirms 3 nedelam biju dabujis no drauga ps1 uzkapajam arcade mashians un tekken 3 , nezheligi labi bija lidz 5ciem rita spelejam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 baigi dārga, es vēl neesmu nopircis un diez vai pirkšu - 40 eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Es tiko apstijies , vinji laikam pashi saprata , ka 40 eiro biski pa serpu ir, cena ir nodropota uz 19.99euro, taa ka tiri ok. p.s. Atvainojos par savu rakstishanas stillu , sezhu LU datorkabineta , kur nav lv valodas x.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now