kroplisj Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 # 109 "TUROK [rus] " STEAM_0:1:22887296 09:03 94 2 active BLin nav jau pirma reize kad tautu aizdzen prom. agrak gigns bij pilns visu diennakti. kur palikusi visi tf2 admini???? reti tiesam ienak! es gribetu iegut acc ta ka es tur biezi speleju.! bet cik noprotu man tad ir japerk par 10 Ls reg niks? vai slots? bet nav citas iespejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Trenkā adminus mIRC kanālā. clash, tiesības nedabuja, domā būt izņēmums? Jā, jābūt reģistrētam nikam, uz kura Tev tiks uzliktas tiesības. Takā Tev reģistrēta nika nav, līdz ar to tiesības uz kā likt virsū nav. Edited February 9, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 10ls priekš rega. Tāda nu ir tā skarbā dzīve. Es cik esmu spēlējis kādus padsmit esmu nobanojis, bet tagad neesmu manījis nevienu. P.s janci tieši vakar domāju likt sev forumā tieši tādu pašu bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 bļin tak visiem normāliem purniem divos ir skola vai darbs. tagat tev gadijās vienreiz pabūt serverī agrāk un satikt kādu hakeri un ir "šausmas! šaumsas, bardaks!" P.S kāds tev niks iekš tf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Niks viņam ir karote. Un tas kurš vēl uztaisīs atsevišķu topiku par vienu čīteri, dabūs brīvdienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts