HHH Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 man liekas ka csaa realitaate beidza jau tajaa mirklii ka dzheks skrien ar awp kur nu vel kaadam lecienaa ieshauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Nē bro - CS'a virtuālā realitāte pazuda kad iznāca nākamais CS aiz 1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 man shkjiet, ka juus iespeejams nesaprotiet, bet cs - taa nav realitaate. Saakot jau ar veco labo: ja tu nomirsti, tu parasti neatdziivojies (nu ir kaukaadi iznjeemumi, piem., Gendalfs no LOTR [bet taa ar ir tikai graamata/filma]). Nee, nu tas, ka cilveeks nomirstot redz, kas notiek taalaak varbuut arii ir reaali, bet kaapeec, tad shis nevar apskatiities visu karti, bet var tikai iechekot, ko dara "saveejie"? Ble, galgalgalaa kur tas ir redzeets, ka tu kaa mironis vari atriebties savas komandas paarstaavim, kas ir tevi piebeidzis. Nu ble. Kaapeec vienmeer ir taa, ka speeleetaaji atrodas mistiskaas vietaas, kuraas nav ieejas un izejas? tas taksh nav reaali. Ble te vareetu rakstiit simtiem nereaalu situaaciju. Bet visvairaak man uztrauc viena: KAAPEEC IESHAUJOT PAUTOS DZHEKS VAR MIERIIGI SKRIET TAALAAK? Padomaajiet tik, vai juus bez pautiem kaukur baigi skrietu? Es driizaak pats sev ielaistu lodi pieree. Nu taadas nu ir taas manas paardomas. p.s. Vareetu par shito uzrakstiit kaadu eseju p.p.s. varat mieriigi izteikt savas domas p.p.p.s. tikko atcereejos veel vienu nereaalu lietu: nekad nevaru saskatiit to dzhekinju, no kaa peerku ierochus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 p.p.s. varat mieriigi izteikt savas domas ok. interesanti palasiit, itsevishkji taapeec, ka taa tas arii ir. gaidam eseju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 shai diskusijai man liekas vajadzeeja taisni vai jaunu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Tapēc jau es teicu "pein" virtuāla (neīsta, šķietama utt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 tici vai nee, bet man ir apmeeram skaidra vaarda "virtuaals" noziime p.s. vo kas man nav skaidrs ir: nafig tu raksti "pein" (nav skaidras shiis peedinjas)? p.p.s. virtuaalajai pasaulei jau nav jaabuut galiigi nereaalai, jo galgalgalaa nets taksh tika izveidots info apmainjai - taatad patiesiibai nevis meliem EDIT: p.p.p.s. bet es tev eerik piedodu, jo tu taksh esi tikai DJ, bet es Dr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Cs tikai speele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Cs tikai speele. nu labi, ka tu mums to pastaastiiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 citiem speele - citiem dziive - teiksim mazajiem korejieshu geimeriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Pain luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 dj.erix mani no triekas izglaba tikai AK un tas forsais AWP(vai kam citam) pricels Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 (edited) skini, lielaakoties, ir galiigi garaam, taapeec tie arii nevalda. protams, ir arii labi skini, piemeeram, man patika skins, kad mp5 apakshaa ir granatomjots. p.s. kur worms noziedeejis ? Edited June 3, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 skiniem nav nekaadas vaines Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Cs tikai speele. taa viss nesaki! Dazzi pat neapzinas,ka vinniem jau ir izveidojusies atkariiba un, ka galvenais vinnu dziivee ir CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 buus man arii jaanokachaa kaads skins un jaapameegina paspeeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now