LAVRx Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Izsmējos. Tātad nu nevarēju neiepostot te Vakar sēžot mājās bija tik garlaicīgi, pa TV nekā, dators apnika, DVD filmas pārskatījos un re. Pilnā klusumā es izdomāju tik ģeniālu lietu. Tas ir pizdec vienkārši. Tātad sēžu sēžu un sāku domāt: Ekonomiskā Krīze - sapratāt? :D Edgars Kočans - EK - Ekonomiskā Krīze jes jes I made it. ES ESMU EKONOMISKĀ KRĪZE! WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Izsmējos. Tātad nu nevarēju neiepostot te Vakar sēžot mājās bija tik garlaicīgi, pa TV nekā, dators apnika, DVD filmas pārskatījos un re. Pilnā klusumā es izdomāju tik ģeniālu lietu. Tas ir pizdec vienkārši. Tātad sēžu sēžu un sāku domāt: Ekonomiskā Krīze - sapratāt? :D Edgars Kočans - EK - Ekonomiskā Krīze jes jes I made it. ES ESMU EKONOMISKĀ KRĪZE! A tev skolaa nav jabuut? EK tevi gaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Izsmējos. Tātad nu nevarēju neiepostot te Vakar sēžot mājās bija tik garlaicīgi, pa TV nekā, dators apnika, DVD filmas pārskatījos un re. Pilnā klusumā es izdomāju tik ģeniālu lietu. Tas ir pizdec vienkārši. Tātad sēžu sēžu un sāku domāt: Ekonomiskā Krīze - sapratāt? :D Edgars Kočans - EK - Ekonomiskā Krīze jes jes I made it. ES ESMU EKONOMISKĀ KRĪZE! vnk šausmas kad tu savu muti atver vnk sūdi pirst ārā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 liekas, ka kāds grib sev statistiku draugos uzkačāt. varēji jau vienkārši palūgt... BUUUSTEEED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Tu piekristu viņu apskatīt katru dienu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Tas tak ir toposhais melnaadainais prezidents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 (edited) wL. Media Elīna Krūmiņa vai Elīna Krauce, viena no viņām ir tavā sirdī un es domāju, ka Elīna Krauce, jo slepenie avoti man te šadas ziņas ziņo, ka Tavā klasē viņa ir viena no hatbeibēm. Edited February 5, 2009 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Viņš jau pats vienā topikā minēja Elīna, tapēc tur nav šaubu. Paskat, paskat, viņam viņā ir draugos. Nebija kautns uzaicināt ? Katru dienu noteikti sit klaču monologā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Es palasīju ieprieksējos postus, jo domāju kāds tak bija ielicis iekšā viņas bildi, tas bija cash& kurš ielika un wL.Media atrunīgi teica, ka viņa ir nobanota no draugiem.lv un nav īstā! + Tavā klasē iet tikai 2 meitenes ar E.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 (edited) Taa otraaaa Eliiina nedaudz labaak izskataas P.s. Bleeee albuumaa vinja vnk shausmiga Edited February 5, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 P.s. Bleeee albuumaa vinja vnk shausmiga :superlol: tjip 8 klase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 6, 2009 Author Report Share Posted February 6, 2009 o, būs jāiečeko draugiem.lv wl sirdspuķīte un varbūt jāaizraksta "es dzirdēju, ka Edgars gultā ir kārtīgs mežonis!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Ja tā ir Elīna Krūmiņa, tad.. D:D+D:D:D: LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 ble uzmanaties ar shito.... es vinjai jau apskatiju profilu, sanjeemu nah uzaicinaajumu draugos un skype ar hvz kaa bija atradusi.... be afraid, be very afraid!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 P.s. Bleeee albuumaa vinja vnk shausmiga :superlol: Dodu viņai 25-34 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 es arii gribu vienu postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Labākās 10 minūtes pēdējā pusgada laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now