macho Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Paldies, tagad variet iet ārā! p.s. ideju aizguvu no šī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 joki :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Man negribas iet ārā, es te labprāt patusētu - paēstu brokastis, iedzertu kafiju. Ja sarunātu, mošk uzmestu kādu salto arī. Komunaļais ezitis, yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 haha, tu izgāji 2 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users) 1 Members: macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Pīpēt te drīkst ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 jā, mierīgi. tas man atgādina, ka jānopērk stilīgs cigārs un jāpapīpē tas. un jādzer visītis. blood. tā arī darīšu. būs lieliski!!!!!!!!! jau šodien aiziešu iepirkšu cigāru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Macho, tad saskaņā ar likumu tev jāizveidot atsevišķa nodalīta telpa pīpētājiem Un vispār, pīpēt ir slikti. Edited February 3, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Pamērcē cigāru ik pa laikam visītī - tā īstie veči dara. EDIT : Jā, pīpēt slikti, dzert arī slikti, nomirt veselam - kaut kā stulbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Nē, nē dzert gan ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Piebiedrojos šajā topikā sēdētājiem. Cik negaidīti, ka man praksē nav ko darīt. P.S. macho izlasiji ko es tev vakar mirc'ā rakstīju? Edited February 3, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Un vispār, pīpēt ir slikti. hah, katrs atsevišķais posts ir kā atsevišķa nodalīta telpa pīpētājiem (aij, kurš tagad ir gudrā pakaļa? Neatbildi, jo tas ir rektorisks jautājums. Ja tu vispār ZINI ko nozīmē rektorisks jautājums) moerto - nea, es mircā apskatos 1x 24h un gandrīz vispār neko vairs nerakstu bet vakarā aiziešu mājās, uzmetīšu aci. norek - cigāru visītī? wtf? lai visīša garša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Ir dzimis jauns spama/čata topiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 iešu ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Man liekas, ka man jāuzprasa kabanam, kas stāv pie izejas, lai viņš ar savu kāju pavada tavu dirsu ārpus šīm viesmīlīgajām telpām! p.s. rr, es tevi atkal redzēju ģimnāzijas ēstuvē, tu, protams, tāpat kā savulaik EDD staigā ar tik augsti paceltu galvu, ka neredzi mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Vispār jau mēdz iemērkt brendijā vai konjakā, bet tas tā Ja dzēriens labi neiet kopā ar cigāru, tad var sabojāt gan dzēriena, gan cigāra garšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Nezinu gan, ko nozīmē rektorisks jautājums. Negribi izskaidrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 KONKAKI UN BRENDIJI RAUJ NOST PAURI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 rektoriskā jautājuma pirmssākumi (ja Tu vispār zini, ko nozīmē "rektorisks") http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...ost&p=70462 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Kri, esmu tevī vīlies, kā var nezināt rektoriskā jautājuma pirmssākumus ievadod googlē man liekas zooma posts ir pirmais nekas, pagaidām (neskaitot Epix) šis topiks ir tīrs no mencu svērājiem, tā ka viss kārtībā. starp citu, šodien ir Vidas vārda diena. Varu derērt, ka vārds Vida radās, kad kāds no bijušajiem VID ģenerāldirektoriem izdomāja savu meitu nosaukt par godu VID un pēc tam iebāza to dienu kalendārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Man ir attaisnojums, es tā posta tapšanas brīdī vēl nebiju te reģistrējies P.S. Turpmāk zināšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 macho dzees aaraa nor3ka linku..... neviens nedriikst zinaat kas ir rektorisks jautaajums!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Vienam no šajā topikā esašojiem ir smuki noņemta pēdējā vārna HoLLow_LiFe Warned on Mar 31 2007, 22:08 Removed from warn level sen neesi dabūjis sūda warn bļed loh tu tāds, nahuj cyka noņēmu tev bļed vienu, dauni! LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 Nepareiza pieeja - cilvēce ir jāizglīto un ja to nedara mūsu pakaļā parautā valdība, tb nesaprot, ka izglītība ir vissvarīgākā, tad tas ir jādara mums, vienkāršiem cilvēkiem. kri - sūdīgs attaisnojums, rektoriskais jautājums ir pieminēts vismaz 20 reizes pēc tā posta tapšanas tajā skaitā vismaz vienreiz galvenajā lapā jaunumā! RR tiešām izgāja viņš pārāk jauns, jokus nesaprot, es ar pirmo postu nemaz nedomāju tiešām "ejiet ārā". bet nu nekas! paaugsies, sapratīs. p.s. norek, man to izlasot pārņēma tieši pretējas emocijas - "khe, ķipa joks domāts, bet nav smieklīgi" p.p.s. norek, man par tevi ir 4.3163265306122448979591836734694 reizes vairāk postu. Bet ja tu uzrakstīsi atbildi uz šo postu, tad man būs tikai par 4.3147540983606557377049180327869 reizēm vairāk postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Ak jā, sērčojot rekotorisko jautājumu, pamanīju, ka Jurko ir pacenties un izlabojis savu postu topikā, kurš tapis pirms zoom posta EDIT : macho, neinteresē postu skaits pilnīgi un galīgi. Vienīgi, Member No. gan es gribētu 777 (tas tak ir foršs cipars) Tas ir viens no ne tik ļoti daudzajiem varniem, kur nav rakstīts "noilgums", "tas bija sen", "dāvana dzimšanas dienā" vai tml. Un Tev ir nepareizi aprēķini : 4,3143897996357012750455373406193 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) juu... un ar to lepojos Jebkuraa gadiijumaa man ir veedargriba vai kkas tamlidziigs un shodien toletee esmu bijis.... jaasaskaita 1 2 3 4 5 6 jaa 6 reizes, 2 no taam neko neizspiedu, bet no spiesshanas veedarsaapes paargaaja Aaa mosh te kaads zin, kas taa pa slimiibu vareetu buut... Tipa shoriit atveru acis un drausmiigi gribaas eest... bija taads WTF- es no riita nekad neko nevaru ieest, bet gribaas eest- sapratu, ka kautkas nav kaartiibaa, tad sapratu, ka kkkas nav labi un uzreiz saaka saapeet vaadars un taadu forshu shikdri cieto izlaidu podaa.... tad atkal paguleeju.... pieceljos atkal vajag a tad bija taads 10 minuushu maratons uz poda, kura laikaa gandriiz neko neizspiedu, bet bik izspiedu un taa vairaakas reizes, tik dazhreiz nesanaaca neko izspies.... kaadas 3-5 melnaas ogles ieriju, bet nu neko iisti neliidz.... fak... jaaiet TF speleet- bet ja nu kaad sbuuus iekshaa un es es afk nekickojat mani- es esu tuiletee nor3kam- tagad spamoshu ar lielaaku atdevi Edited February 3, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now