ICEclan Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Meklējam labus TF2 spēlētājus, kas varētu piedalīties TF2 cw. Ja ir vēlēšanās lūdzu sūtiet man pm, vai meklējat iekš skype S_P_O_X_X_X Steamā esam http://steamcommunity.com/groups/iceclans Klana mājas lapa Jums jābūt vismaz half steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Meklējam labus TF2 spēlētājus Jums jābūt vismaz half steam. iekš tf2 cw tādas lietas kā non/half steam praktiski nenotiek. ja vēl ir pieskaņa "labus". anyways gl trying. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Steamā esam http://steamcommunity.com/groups/iceclans Klana mājas lapa Jums jābūt vismaz half steam. Face parieksu iesaku jums iemacities spelet ari ar citu klasi nekaa Pyro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted February 1, 2009 Author Report Share Posted February 1, 2009 Nu nē, es esmu universāls. Man vienkārši patīk mazliet vairāk parušot, bet kad es tā nopirni, tad paņemu vainu demoman vainu soldier. Nu es neprasu baigie labos, es prasu normālus spēlētājus, kas varētu nākt uz turnīriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 non steam turnīriem? tu vispār kautko zini par cw iekš tf2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 half steam @ cw = vnk mozg. Tu iesākumam vispār zini cikxcik spēlē tf2 cw?? Vai arī piemēram kāds ir pamata sastāvs?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 nepiekritu lai cw speletu obligati nav jabut Orginalai spelei un pamata sastavs arii nav strikti noteikts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Tiešām, pamata sastāvam nav jābūt defaultajam, var arī savādāk... Bet ar NON-STEAMED Jūs nekur tālu netiksiet! Pamatsastāvs: 2x soldier, 2x scout, demo, medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted February 1, 2009 Author Report Share Posted February 1, 2009 Nu tas ir viss sākumam, es tagad īpaši neko nopietnu pārāk nemeklēju, bet sāku kautko kustināt uz priekšu. CS klans jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 man tada ideja pati par sevi skiet smiekliga proti half-steam klans ne normalos serveros visi var spelet neko.. piedodiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted February 1, 2009 Author Report Share Posted February 1, 2009 Nu es nezinu, es jau negribu īsti spēlētājus ar half steam, bet domāju, ka nebūs ar steamu spēlētāji. Nu pagaidām nekas nopietns nenotiek, jo tagad liels darbs ir ar pašreizējo mājas lapu un serveri. Domāju, ka ar laiku tiks sastādīti normāli noteikumi un spēlētāji. Varat taisīt ciet, kad būs viss gatavs, tad es uzrakstīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Face, tevi es atceros vēl no JackMetal laikiem... Iesaku paaugties un tikai tad sākt kaut ko domāt tālāk...jo diezvai daudzi grib ar 12 gadīgiem klanā spēlēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 Kāds jackmetal vēl? 1kārt man nav 12 2kārt tu domā, ka mēs tagad maksājam naudu par serveri un webu tikai izpriecas pēc? Mēs veidojam klanu, ar labiem spēlētājiem. Tā ideja iešāvās man,evilboy,chebijam,thekiller,fr33kstyle,keiniks un vēl daudzi... noteikti pazīsti no netgames. Mēs 5 metamies naudu visam, un jau sākam domāt par jaunas kastes iegādi. Ja kautkas interesē rakstiet mājas lapā. Vārētu lūdzu aizklapēt, jo savāk ieiesim offtopikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Malači, vienmēr priecē, ka rodas kaut kas jauns un atšķirīgs! Un to nevajadzētu kritizēt, nedomāju, ka paši kritiķi dzīvē ir kaut ko radijuši, jums nav tiesību kritizēt jaunos projektus, drīzak atbalstīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Es nekritizēju jaunos projektus! Un ja tā parēķina - vai tad baigā nauda aiziet pa serveru uzturēšanu paša mājās? + Noteikti pa netu maksā senči Projekts jau foršs, bet vai ir pietiekamas zināšanas mājaslapas programmēšanā u.t.t, protams, ja ir nauda, visi ceļi vaļā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now