Sokraac Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 IZLASI. Šitas nav manis rakstīts, bet citēšu citu čali - IEKLAUSIES.KR4 LIETA SEKOJOSHA UN SVARIIGA, NEAPSTIPRINIET UZ DR.LV SUUTIITAJAA VESTULEE DR.LV FUCKERI, TAS IR KKAADS PIZDATAAKAIS VIIRUS, bija taa, manaa kompii maasa apstiprinaajusi vinju, ieeju spelet cs, skatos izmests no dr.lv eju atpajalj nevaru ieet, parole nomainiita, visus kur esmu gaajis 4alis zin paroli, visam ieskaitot bankas kontiem tiri piri, labi ka negaaju bankas kontos. + 4alis draudeeja ka palikshu bez neta, bet paspeeju izraut kabeli un tgd sezzu pie otra kompja - fails ir kkaadsi - draugiem.lv fucker .............. kkaads garsh teksts pectam seko. bet par internetu, man tiko zvana kopidejas vechi, saka kpc gribam atteikties no interneta, kadas problemas tiri piri, a zato tas pimpis kko dara ka visu var uzzinaat, visas paroles utt, kaa hz. + to nevar dabut araa, neparinstaleejot kompi! man ik pa laikam izleca tjipa error lodzinji, vinjsh man vislaik raksta, ka tgd iegaajis tur, izlasiijis to utt, vinjsh sazinajas ar tiem error lodzinjiem ar tevi manaa profilaa bija vestule no kkaada normunda, kursh sak, Raivi Lokji tu esi lohs, tu visiem pis dr.lv profilus un paroles visaam lietaam, mekleju tadu dr.lv neatradu!!! Shitaa lieta ir pavisam nopietna, neejiet nekur, ja jums tas fails ir kompii, nekados bankas kontos utt, kas jums ir svariiigi!!!! + jums tjipa no paziistamajiem naak vestules ar to fucker,bet nekadaa gadijumaa nevelciet to failu kas tur ir!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Man uzreiz nod32 paradīja, ka tur ir kaut kāds vīrus. Lai jau tiek tiem sīkajiem ka sods par to ka lieto tādas programmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Vispār sen jau zināms, ka tos sūdus vilkt nevajadzētu. Man pāris ziņas arī no svešām personām ir atnākušas, ar to drāzēju. Pats pa sevi, ka to direct linku nespiedu, un man nemaz nav vajadzības lietot to drāzēju. Sen no draugiem.lv esmu izdzēsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nafig tad javelk tas fakeris sranais? Taa kaa draugiem.lv slimiba izslimota jau dikten sen ,tad tas uz mani shoreiz mazaak attieksies JO draugiem.lv iegriezhos labi ja uz kadu minuuti videeji dienaa iecholeet vai nav kaada bruute atraxtiijusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Es īstenībā zinu kas to hujņu dara, ja kādam ir baigā sāpe - pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
It_was Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) Tas Normunds biju es, un no tā profila tika spamots vīruss. Un aiz profila ir Raivis Lokmanis no Bauskas. Viņa bilde: Viņš no draugiem.lv izdzēsās jo bija tik stulbs ka spamoja no sava profila Edited January 29, 2009 by It_was Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) FAIL , vnk šitā , kur jums prāts , ja sen jau īstais DR fakeris ko viņš taisīja neiet?!! Edited January 29, 2009 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Čalim nav dzīves. Thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Varat to čali neņemt vērā, čalis daunis pa dzīvi un viss Apzaga tevi? Ej uz menteni, nav jau viņš svešs mentiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) nja tadus noliferus vnk panemt pakart aiz olu rimbuliisiem un galvu izbarot vilkiem/laciem btw. man tikai draugi var rakstiit tape tadas hujnas nesakeru un visi kas kkadas kedes vestules suta or fkeru linkus nodirsu 3stavigiem vaardiem Edited January 29, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) izklausas, ka vnk keylogers zem fakera pamests. ķip unlimited virus! tik pat labi tavu paroli nospers, ja aiziesi uz datorsalonu, kur čut katrā ir tāds iekšā. un kas pa būlšitu, ka bankas kodus zin? lab, parole - pohuj! autorizācijas kodus tad nezin + darijumu kodus. tie ir 60 (laikam) kodi, ko tev prasa randomā. par to ka naudu apspers ir diezgan nereāli - nu ja tevi monitorē kādus mēnešus 5 un tu katru dienu veic darijumus! Edited January 29, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
It_was Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Viņš izmanto http://www.megasecurity.org/trojans/p/pain...nrat0.1rc1.html PAINT RAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Man vispār draugos profils pazuda vsp itkā tur nekad nebūtu bijis, epasts ari neuzrāda neko, bet nekādas vēstules nēsmu saņēmis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapper^ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 nu jā zināms čalis no malware.lv ;]] skype spamoja par fukeri kkādu ... intereses pēc koda pēc novilkt gribēju.. a man Sygate un NOD32 jau bļauj pilnā sparā ka tas ir slikts ;DDD popalsa. ja kāds sadūšosies aiziet uz menteni ( es tur neko neesmu pazaudējis ) tad čalim reāla kriminālatbildība un iepazīsies ar rūtainu iedegumu ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 manu kompi ar šonedēl kāds vīruss nokodis. Kasperskijam licenze beidzās :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) Stulbi. Ar mani kas tāds arī ir bījis, man kautkādā veidā dabūja paroles no firefox cepumiem. Psc, nekur vairs tagad nav droši internetā. P.S. Varu derēt, kas to rakstīja, nezin kas ir antivīrus. Edited January 29, 2009 by theNTH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now