Epix Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Meklēju un neko konkrētu neatradu. Meklēju sapņu tulkošanas saitu, varbūt kādam ir zināms kāds sakarīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 pamēģini šo lauciņš "interpret" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Noperc sapņu gramatu man tada i majas :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Man gan viena ir, bet tā tāda paveca un gribētos ko jaunāku. Viss šits grozās ap to, ka sapnī redzēju savu nāvi, noslīku grimstošā prāmī, interesanti zināt kā tas tulkojas. un vel kas, atvainojos par topika izveidošanu neatbilstoši noteikumiem. Edited January 28, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Sapnos neredz savu nakotni. Get real! Drosvien tev bija kaut kada saskarsme ar slegtu telpu, udeni. Kaut kas, kas lika parcilat domas par udeni, kugi vai to situaciju, kada tu atradies. Man reiz harpijas uzbruka zologiskaja darza, bet velak sapratu, ka tas nemaz nebija zologiskais darzs un ari sapratu sava sapna jegu, kas bija pilnigi nesaistita ar to sviestu, ko redzeju sapni. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Ak jel, es tak nemaz nedomāju, ka miršu slīkstot uz prāmja un nedz arī to, ka tā ir nākotne =D Vnk zinu, ka sapņi tulkojas(vismaz tā stāsta) tapēc arī radās interese kā... Tiesa tā bija daļa no sapņa, būtībā sapnī redzēju 3 sev tuvu cilvēku nāvi, sencis nesen nopirktajā dzīvoklī nosmaka gāzē, muterīte izdzīvoja, pats noslīku uz prāmja un darba kolēģis sadega dzīvs, kaut kas bija arī miglaini par nazi un asiņainām rokām, es gan nezinu kā tas viss var būt saistīts, jo iepriekšējā vakarā ar draugiem(nu protams sievietes tanī skaitā) ietusējām hatņikā, brendijs un sieviete izraisa tādus murgus sapņos? No malas varbūt baigais sviests, bet kad tev tas sapņos rādās, tad pamostoties viss esi aukstos sviedros. p.s. šausmenes neskatijāmies :] Edited January 28, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Tav var but pavisam cita nozime. Piemeram, sadegsana var nozimet hatu bez ugunsdrosibas. Tas ir tikai piemers. Tas var but ari cita veida raizes un nave ne obligati nozime navi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Derētu man arī iegādāties tādu grāmatu jo man parasti sapņi ir ļoti tematiski, piemēram, 4 naktis sapņoju par vienu lietu, 3 pa citu. Tagad aktuali sapņi par bijušo draudzeni kad esmu ar viņu kopā un viņa mācās programmēšanu XD . traktorists^: dejavu . Edited January 29, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Vnk zinu, ka sapņi tulkojas(vismaz tā stāsta) tapēc arī radās interese kā... Tiesa tā bija daļa no sapņa, būtībā sapnī redzēju 3 sev tuvu cilvēku nāvi, sencis nesen nopirktajā dzīvoklī nosmaka gāzē, muterīte izdzīvoja, pats noslīku uz prāmja un darba kolēģis sadega dzīvs, kaut kas bija arī miglaini par nazi un asiņainām rokām, es gan nezinu kā tas viss var būt saistīts, jo iepriekšējā vakarā ar draugiem(nu protams sievietes tanī skaitā) ietusējām hatņikā, brendijs un sieviete izraisa tādus murgus sapņos? No malas varbūt baigais sviests, bet kad tev tas sapņos rādās, tad pamostoties viss esi aukstos sviedros. p.s. šausmenes neskatijāmies :] Veciit, es tos drizak sauktu par murgiem nevis sapnjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Hmm, ko tad lai es domāju, ja esmu sapnī makšķerējis kopā ar pikaču ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 mazāk skābi lieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 (edited) Tas tak baigais BS. Sapņi veidojas no iepriekšējās dienās pieredzētā vai kaut kāda emocionālā kāpinājuma, randomizējot kopā un izveidojot kaut ko sirreālu. Sapņos vienīgi dažreiz var saprast, no kā tu zemapziņā patiesi baidies vai par ko uztraucies, tāpēc, piemēram, skolniekiem/studentiem bieži sapņos rādās, ka viņi izgāžas eksāmenā vai nokavē to, vai tml. To visu var izskaidrot pats un tās sapņu grāmatas ir naudas izkrāpšana. Hmm, ko tad lai es domāju, ja esmu sapnī makšķerējis kopā ar pikaču ? Neko, vienkārši internetā skatījies kaut kādu pokemonu video un biji domājis par makšķerēšanu, vai arī redzēji pa TV. Tiesa tā bija daļa no sapņa, būtībā sapnī redzēju 3 sev tuvu cilvēku nāvi, sencis nesen nopirktajā dzīvoklī nosmaka gāzē, muterīte izdzīvoja, pats noslīku uz prāmja un darba kolēģis sadega dzīvs, kaut kas bija arī miglaini par nazi un asiņainām rokām, es gan nezinu kā tas viss var būt saistīts, jo iepriekšējā vakarā ar draugiem(nu protams sievietes tanī skaitā) ietusējām hatņikā, brendijs un sieviete izraisa tādus murgus sapņos? Tu uztraucies par tuvinieku stāvokli + skaties šausmu filmas, Titāniku, spēle GTA vai kkas tāds. Tas ir ok, neko nenozīmē. Parasti reāla nozīme ir sapnim, ja tu vienu un to pašu lietu daudz reižu pēc kārtas redzi. Tas nozīmē, ka tev zemapziņā tas ir iesēdies, iespējams bērnības trauma. Bet to visu var izlabot cilvēks pats, nav pat pie psihologa jāiet. Edited January 29, 2009 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 hmm, jums kādam noteikti varētu būt tāda problēma, ka pa naktīm mēdzat izdvest dažādas skaņas vai vārdu frāzes ununun pat staigājat? Vienkārši man tā notiek visai regulāri, un mēness tur ņepričom. Jā, un kontortonist - Bet kā ir, ja man nākošajā dienā parādās reāli tas pats, ko nosapņoju, tikai sapnī tās centrālās lietas/ personas ir pamainītas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Neko, vienkārši internetā skatījies kaut kādu pokemonu video un biji domājis par makšķerēšanu, vai arī redzēji pa TV. Tu uztraucies par tuvinieku stāvokli + skaties šausmu filmas, Titāniku, spēle GTA vai kkas tāds. Tas ir ok, neko nenozīmē. Parasti reāla nozīme ir sapnim, ja tu vienu un to pašu lietu daudz reižu pēc kārtas redzi. Tas nozīmē, ka tev zemapziņā tas ir iesēdies, iespējams bērnības trauma. Bet to visu var izlabot cilvēks pats, nav pat pie psihologa jāiet. Ka tu izskaidrosi to, ka es biezhi sapnii redzu, ka mans suns speelee klavieres ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 Izņemot cs man uz datora neatrodas neviena cita spēle, es vispār spēles nespēlēju, tas jau sen garām, filmas neskatos, tikai seriālu NIP ;] Rīt dabūšu grāmatu, ta jau manīs, kas nu būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nē, nē! Jūs nesapratāt! Tam nav obligati jābūt GTA vai kaut kam tādam, tas bija piemērs. Jāsaprot pati ideja un shēma kā sapņi veidojas. Tātad - visi pārdzīvojumi un emocijas, kā arī nesenā laika periodā piedzīvotais, miksējas kopā un smadzenes pašas rada kaut kādu sižetu. Tas ir tīrākais random, kas balstās uz tavām emocijām un piedzīvojumiem. Tas, ka tu redzi, ka sapnis piepildās, nav nekas īpašs, jo iespējamība, ka visas savas dzīves laikā (parēķiniet, cik tur naktis) jūs piedzīvosiet kaut ko, ko esat nosapņojuši, ir lielāka, nekā pretējais. Man arī ir gadījies nosapņot sapni, pēc kā nākamajā dienā atgadījās ļoti līdzīgs notikums, bet tā arī nebija 1:1 sakritība, tāpēc nekā mistiska tur nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now