Jump to content
GIGN Forum

Update News

macho
 Share

Recommended Posts

februāra otrajā nedēļā man liekas, ka būs. šonedēļ būs (vai jau ir) bagfikss, nākošnedēļ vēl viens sīks štruntiņš un tad jau var gaidīt arī skauta apdeitu.

beidzot būs jēga spēlēt ar natašu :) (kurai starp citu arī ir minimālas modifikācijas, damage kas bija 66% nevis 75% beidzot ir 75 un slowdown efekts nedaudz palielināts - lieliski!)

Principaa shodien viilos Natashaa. Tieshaa uzbrukumaa visu uubera laiku, es nespeeju nonest 3 liimenja sentriju,kuru protams izmisis klapeeja engijs. Un to kapec pie character loadouta man raadas zem Nataschas 25% damage, ari vel neesmu sapratis. Anyway, pagaidam pieturos pie Sashas.

viss atkarīgs no attāluma lol, it kā tu to nezinātu.

neesi sapratis 25%, smieties gribas. Lol, moš tu nezināji, ka natascha ir par 25% vājāka kā sascha, bet trāpot samazina pretinieka ātrumu.

kopš jaunā apdeita, tur gan ir nedaudz šis tas sapists, tf2 forums baigi vārās par šito, gan jau ka valve sataisīs.

Protams, viss ko tu teici ir "dooh" zinaams, bet tas prikols ar to 3lvl sentriju bija dustbowl otraja lvl aiz pirmaa CP uzreiz pa labi, kur biju aci pret aci ar sentriju. Tad nu laikam pataupiishu Nataschu tikai scout update'am.

Un par to dmg, tikai tagad ieskatoties es pamaniju mazinju "-" priekshaa 25% damage. And then it all makes sense..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...