Witn3$$0b$t@cl3 Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 Sveiki godaajamie GIGN servera administratori, Saakumaa iepaziistinaashu ar sevi - Mani sauc Kaarlis Beerzinjsh, dzimis esmu 08.09.1985, Cs speeleeju diezgan sen...~3 gadus + laame ar neesmu, esmu bijis arii dazhaados klanos, tomeer ar laiku tie izjuka un pashlaik dziivojos bez klana, gign`aa nesen tikai saaku speeleet un - sapratu normaals serveris bez lagiem (SvNets bremzeeshana reaaaali apnika), noteikti, speeleeshu biezhaak. Veel speeleeju UO, 13th dm., un Riga WorlD, briivajaa laikaa tuseeju, dzeros utt. Rakstiiju sheit, jo veeleejos ieguut admina tiesiibas uz gign servera, jo, piemeeram, shodien, 23.augustaa, kad gaaja karte cs_italy nebija neviena admina, speeleeju pie CT, un... apniik shaadas situaacijas - saseezhas CT savaa baazee, nopeerk kempu un gaida... vai arii apseedies peedeejais CT kaadaa stuurii un priecaajas, ka palicis peedeejais mohikaanis... aa un + saakumaa, kad tiku iekshaa mazliet veelaak, nu 1.raunds jau bija saacies, un nebija restartround. It kaa servaa par TA un TK ir padomaats, (peec 3 killiem bans) taapeec to nav jeega piemineet kaa luuguma pamatojumu- I think so. -] mIRC ir pieejams -] Kartes es iipashi nemainiitu, jo, lai notiek normaals map cycle -] Ja vajadzees vareeshu arii GIGN serveri atbalstiit materiaali -] Esmu izlasiijis un piekriitu visiem gign servera noteikumiem (arii motd) Respect, Witn3$$0b$t@cl3 23.08.2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 Rakstiiju sheit, jo veeleejos ieguut admina tiesiibas uz gign servera, jo, piemeeram, shodien, 23.augustaa, kad gaaja karte cs_italy nebija neviena admina, speeleeju pie CT, un... apniik shaadas situaacijas - saseezhas CT savaa baazee, nopeerk kempu un gaida... vai arii apseedies peedeejais CT kaadaa stuurii un priecaajas, ka palicis peedeejais mohikaanis... aa un + saakumaa, kad tiku iekshaa mazliet veelaak, nu 1.raunds jau bija saacies, un nebija restartround. Nezinu vai kaads man piekritiis bet tagad gign serva es neesmu redzeejis ka ilgaak par 10 - 15 nav neviena admina! Pats esmu biezhi cik zinu Undertakers strada kluba un ari ir tur caur un caur un gign jau ari pa reizei iemet aci tur un veel visi parejie admini ari tur nevareetu teikt ka vispaar nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted August 23, 2003 Author Report Share Posted August 23, 2003 Es tev dEus piekriitu, jo apskatiijos - Regjistraacija un droshi vien, ka servaa ir parasti kaads admins, bet es jau saku to, kas bija... + dEus, ja tu neesi riktiigs cs papa, tad vareetu aiziet uzraut dueli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 Vareet var bet vai man no taa kads labums ... pasaki kad un uzspeleesim PAPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 niks jau 31337 =]] bet pieteikums jau godam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted August 23, 2003 Author Report Share Posted August 23, 2003 Nu ja niks kaads ir taads ir , nu tomeer paldies par labiem vaardiem...Rakstiiju jau tikai to ko domaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 jaa nu texc izskataas normaals... paskatisimies ko parejie saka... man pedeja laikaa jau zb skjirot kuri ir boti un kuri ir normali speletaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 Nez it kaa jau vinjsh shovakar tiiri normaali shaudiijaas... Bet kaapeec tu saki, lai atbild tikai Admini? Kas ja man nav admina tiesiibas es esmu sliktaax par vinjiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 23, 2003 Report Share Posted August 23, 2003 man gan te nevajadzeetu raxtiit , bet tomeer cilveekam kuram ir 17 un vairaak gadi , kursh ir izdomaajis TIK garu nick un VEEL uzraxtijis vinju ar simboliem , vareetu ar kaadu tiesiibu pieshkjirt +Elvy , iisteniibaa tu esi sliktaax par adm. (jo tu neesi admins) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted August 24, 2003 Author Report Share Posted August 24, 2003 Tnx Freelancer , Elvy es jau neteicu, ka tie kam nav admina tiesiibas ir sliktaaki, es vienkaarshi izlasot paareejos postus, secinaaju, ka tie, kas nav admini katraa jaunaa topikaa meegjina iespiest reaalas mulkjiibas (nav ko apvainoties)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Es ceru, ka tu to tieshi uz mani neattiecinaaji... + Freelancer tad jau tu to teici arii pats par sevi... Jo tavs niks regjistraacijaa izskatiijaas taadaa pashaaa melnaa kraasaa kaa man Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 vai ta es teicu ka es esmu labaax , es teicu ka tu esi sliktaax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted August 27, 2003 Author Report Share Posted August 27, 2003 < < Hmm, nu ja man tak vienalga kursh no jums ir labaaks vai sliktaaks... Ne jau par to ir runa shajaa topikaa... +ceru sanjemt veel kaadu atbildi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Ok, mosh vareetu kaa 4tus`aa .) Rec .) Norec Hmmz I`ll say Rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Ok, mosh vareetu kaa 4tus`aa .) Rec .) Norec Hmmz I`ll say Rec Elvy tu te visur lien un raksti rec or antirec bet galu galaa man liekas ka tev vismazaak to vajadzeetu dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 Bet tiem, kam to vajadzeetu dariit - nedara, taa ka g0 g0 g0 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted August 29, 2003 Author Report Share Posted August 29, 2003 Hmm, nu ja gign admini ir diezgan pasiivi, bet nekas varu jau pagaidiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wee-MaN Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Recommend, normaals dzheks, nav nekaads ''siikais'' un domaaju, ka buutu tiiri normaals admins... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted September 4, 2003 Author Report Share Posted September 4, 2003 Ok, tnx tagad tikai jaapagaida ko teiks galvenie [GIGN] ''praati'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted September 11, 2003 Author Report Share Posted September 11, 2003 Skatos manas mazaas prombuutnes laikaaa nekas te nav mainiijies.... Is that`s all? dead end? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted September 22, 2003 Author Report Share Posted September 22, 2003 Hello atkal =], Iipashi neuzbaazos ar jautaajumu par tiesiibaam kaadu laicinju, jo redzeeju, ka gign`aa ir pietiekami daudz adminu un ceriibas buutu mazas => Tomeer tagad, kad diezgan daudz speeleetaajiem taas ir atnjemtas ( [Ex-Scalpo] un Criminal. klaniem ) varbuut ir kaada iespeeja tikt pie kaut kaa? (Neesmu egoists tikai izmantoju situaaciju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 22, 2003 Report Share Posted September 22, 2003 ex scalpo peec idejas sanaak tikai vienam dzhekam tiesiibas nonjemtas criminal - ok kaadi 6-7 kexi zaudeeja tiesiibas a tevi uz gign servera neesmu cho ta redzeejis vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witn3$$0b$t@cl3 Posted September 23, 2003 Author Report Share Posted September 23, 2003 Gign`aa es speeleeju, pietam speeleeju diezgan biezhi, mans niks bija Murderer * Puff Dady, negribeeju ar savu iisto niku 'blameeties', jo nesen salauzu roku (kreiso) un ir gruuti vadiit staigaashanas pogas...+Veel es esmu kreilis un skolaa varu neko nedariit bet tas taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted September 23, 2003 Report Share Posted September 23, 2003 vot tikai pasaki ka esi wee man? redzeeju vienreiz puff dady ( varbuut arii kaadu citu no taa klana murderer ) mainam niku uz wee-man bet man liekas ka tas bija puff dady... varbuut kljuudos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wee-MaN Posted September 23, 2003 Report Share Posted September 23, 2003 Betuska tu smagi kljuudies... Es esmu Murderer * labais vieniigi mees visi esam paziistami un speeleejam no viena salona Nesaskatu probleemas shajaa sakaraa!!! Reaals kex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts