alexx92 Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Nu mēs Latvieši nēesam killeri, tapēc vienīgais normālais variants butu nekad netrāpīties tādiem "kungiem" ceļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) rusty, ļauj minēt, Tu to spried pēc maniem postiem? wtf? es teicu, ka apšaubu tavu tekstu, kur tu saki, ka no 16 var iegādāties. man, kad bij 16 un pirku dāvanai nedeva - teica, ka no 18. es pieņemu, ka tas likumu quote ar ir pavecs un, ka ir nomainijušies tie gadi. bet reāli problēma iegādāties nav. un personīgais viedoklis - sūdīga izvēle. var iziet vēl sliktāk. nopērc izvelkamo steku uz atsperi ar svaru galā. vai vnk iemācies skriet. Edited January 23, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 janci kur probleema? aizej ar muteri uz ierocu viekalu un iegaadaajies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 Iegādāties nav problēma. Bet vai nav jābūt kautkādiem nēsāšanas dokumentiem, vai kautkam tādam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) Iet jau runa par gazeni. <1m var iegūt smagus apdegums.... (nu ja skatās virsū stobram) EDIT. Ar pistoli aizsargāties no tuva attāluma nevar... Jo parasti to nēsā speciālajā "ieliekamajā" (hvz kā saucas) vai nu uz pleca (tjipa pie paduses ;D) vai pie gurniem un, ja kāds piesienas, tad izvilkt to nepaspēsi... Edited January 23, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Tādam normālam zekam, kas tikko iznācis no cietuma, uz nažiem ir dziļi pohuj. Nopērc mačeti. Un kad prasa "simku vstavitj", izvelc mačeti un saki "šas dam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Nopērc mačeti. Un kad prasa "simku vstavitj", izvelc mačeti un saki "šas dam" bļā bez iekšām manliekas ka tomēr labāk nopērc gāzes pistoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) kiwix tā saucās maksts. jeb kā tautā saka čehols Un kāpēc tev tā jānēsa čeholā. Ieliec jakas kabatā kad ej cauri šaubīgām vietām. Kad tev prasa simku ielikt tad cipa velc telefonu ieliec roku kabatā noņem drošinātāju (atvelc "gailīti" ja nav uzvilkts) un izvelc savu bifeļu bliežmo tad šauj. ja nepiecīšams veic kārtīku spērienu ar savu stiprāko kāju. (pa seju ja viņš ir saliecies vai pa vēdaru ja nav saliecies) Edited January 23, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Nopērc mačeti. Un kad prasa "simku vstavitj", izvelc mačeti un saki "šas dam" man arii bija kas taads padomaaa Nolasiji manas domas Es piekaashu taas gazenes un tos nazhus,jo ja tev nav iekshas,tad dabuusi savu inventaaru pats izjust uz sevi!Tapec paliek piparene vai noreka variants,ja ir iekshas Bet labakais variants izpuuut pipareni un dod vagu : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 ar ātrām kājām pilnībā pietiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Protams, ja tu esi smēķētājs, tad "stamina" neturēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Ja tev pakaļ skrien urļiks ar nazi brēcot "Suka scha ebalo nachishu", tad noturēs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Un kāpēc tev tā jānēsa čeholā. Ieliec jakas kabatā kad ej cauri šaubīgām vietām. Kad tev prasa simku ielikt tad cipa velc telefonu ieliec roku kabatā noņem drošinātāju (atvelc "gailīti" ja nav uzvilkts) un izvelc savu bifeļu bliežmo tad šauj. ja nepiecīšams veic kārtīku spērienu ar savu stiprāko kāju. (pa seju ja viņš ir saliecies vai pa vēdaru ja nav saliecies) Nu atšķirībā kāda tā pistole... Sīkās var kabatā nēsāt, bet lielajām varbūt problēmas.... P.S. Tās mini gāzes pistoles baigi smieklīgas... ;DD maziņi sūdiņi ;DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Galvenais nav izmērs bet gan ērtums un kompaktums. Lai labi ieguļ plaukstā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 kamer vienam puutiisi aciis no paarejiem norausies bez tam esmu dzirdejis ka tie gaazes baloninji uz visiem neiedarbojas.. tad jau labak noperc kaut ko shitaadu http://www.outdoorfan.de/images/big/111007.jpg vareesi meegjinaat atsisties Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Tieši tā, radler, teleskopiskais steks ir vislabākais, drošākais, ērtākais risinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 fignja tas steks, mani ar tadu nenomierinaja, tkai zilums sataisija, kaut gan tas bija sen, trakajos panku laikos. teiksi gaazes balosninsh ar struuklu - ahuuuna lieta, vienkarshi ahuuna,pats esmu dabujis, ibio 3 dienas mocijos viss piparos redz man paldies dievam , hmm ne nu varbut ne paldies. man ir ta ka nebaidos pielietot savu strokji,, un esmu to ari darijis, chalis bija tuvu, bet nekas vinjam nebija, ja neskaita 5 patronas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 īsti vīri sitās kāmēr pie samaņas atrodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 šaubos vai jancis ar nopīpēto plaušu spēs turēt līdzi chaļiem treņenēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Nēsā līdzi neejošu telefonu un dari tā, skrien, ja nesanak iedo telefonu un atkal skrien! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 jū miedziņ ja viņš ir miljonāts tad varētu sanākt katru dienu pa telefonam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 hahahaha Ideja jau laba Panjem 1nu kaut kadu luuzni,kur tev staav kada okarte vai zz un otru labo nesaaa citaa kabataa Ja nu kas,izvelc savu luuzni un dzekiem pashiem gan jau apetiite paaries Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 katru dienu pa telefonam Tu cirvi nopērc smadzenes! Tādu telefonu pa 1ls var dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Ideja jau laba Panjem 1nu kaut kadu luuzni,kur tev staav kada okarte vai zz un otru labo nesaaa citaa kabataa Ja nu kas,izvelc savu luuzni un dzekiem pashiem gan jau apetiite paaries Nedomā, ka viņiem negribēsies ko citu? Un nesagribēsies pārčamdīt tavu otru kabatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 nevajag pat īstu telefonu. gan jau sanāktu viņus appist ar telefon-spēlīti, kur tu 2 pogas spaidot pa ūdeni riņķus dzenā virsū stabiņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts