Ducatii Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Mēģinu atrast sev kādu jaunu, labu pelīti, bet cik skatos, lielākā daļa ir bezvada. Atceros ka pirms kādiem 5 gadiem man bija viena bezvada pele (skaitījās baigi labā), bet viņai baterijas bija jāmaina, apmēram, ik pēc trīs nedēļām.. Apskatījos vienu apskatu par Logitech VX Revolution peli (link) un tajā ieraudzīju ka viņu var uzlādēt caur usb portu (~3 minūtē).. Un tad es iedomājos, varbūt tagad visas bezvada peles var tā uzlādēt? un nevajag vairs nekādas parastās baterijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Tak, apvaicājies veikalā! Pēc manām domām bezvadu peles smird, jo bieži zūd kontakts, un spēlējot spēles, tas ļoti izbojā geimpleiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Pēc manām domām bezvadu peles smird, jo bieži zūd kontakts, un spēlējot spēles, tas ļoti izbojā geimpleiju Ko tu runā, ja tev pašam nav bezvadu peles. Man ir "Logitech MX Revolotion." ļoti ērta, iesaku tev MX Revolotion MX arī skaitās labāka (vairāk pogas, funkcijas...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Razer Mamba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 Paldies par ieteikumiem, bet mans jautājums bija par to, kā viņas var uzlādēt? Tāpat kā kādreiz, ar baterijām, vai caur usb portu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) Caur usb, baterijas aiziet vēsturē un tas arī būtu stulbi pirkt ar baterijām, pēc tam visu laiku pirkt vai lādēt tās baterijas, uh...čakars. Edited January 21, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Aj aj aj, cik mēs esam slinki . Laigan, ja mēs tādi nebūtu tad nebūtu tik liels tehnikas progress. Btw, noskaidro par katru peli atsevišķi vai lādējās caur usb vai arī jāliek kautkādā atsevišķā uzpariktē, tipo lādētājā. Zinu ka Logitech G9 (laikam tāds bija tas bezvadu gaming modelis) bija kautkas tamlīdzīgs un tas nebija īpaši forši un vispār tā pele samērā ātri birst nost, tākā izvairies no šī konkrētā modeļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now