Jump to content
GIGN Forum

Pirmā Kredītkarte


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Tātad, tagad beidzot ir doma uztaisīt pirmo kredītkarti (wooho)

Domājas, ka taisīsim uz Hansabankas aka Swedbank, un uzreiz man uzradās daži jautājumi, protams es aizgāju uz swedbankas mājaslapi, un palasīju visu iespējamo.

Tātad ir tādi jautājumi, domāju, ka visiem te ir kartes un baigie spečuki esat, tātad man jautājums, jūs zināt, ka ir visskaut kādas tur Maestro, Visa, Visa elektron un vēl papilno citu (laikam) vot te es iestrēgu, kādu karti man taisīt, lai es varētu:

* Pirkt lietas no eBay

* Pirkt spēles no Steampowered

Un tas arī būtu viss, vienkārši pasakiet kādus tur maestro or visa or kaut kādu vēl tur.

Link to comment
Share on other sites

Viņam ir 14 un Open tu nedabūsi. Vispār nezinu nevienu Visa karti no 14 gadiem.

Par iepirkšanos: Manu Open Visa Paypal neapstiprināja, bet SEB Studenta, kas ir Visa Electron, bez problēmām pieņēma. Citiem arī ar Open nav problēmu, citiem ir. Hren znaet, kas pa vainu.

Link to comment
Share on other sites

Ok, tie vecumi ir mainījušies. Tagad aī 14 gados var saņemt Open, bet tā būs Visa Electron, ar ko teorētiski nevar ārzemēs iepirkties. Lai gan ar SEB Visa Electron es iepērkos.

Tak paprasi draugiem, gan jau kādam jābūt kartei un gan jau arī kāds stīmu ir pircis.

Link to comment
Share on other sites

Nu man pašam ir Hansabankas Karte... VISA derēs visur, un arī varēsi veikt maksājumus, tas viss ir jāprasa bankas darbiniecei... :) Jā ar vecākiem un pase līdzi abām personām... :)

Vari taisīt Origo , Swedbank filiālē... :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Tieši tas ienāca prātā ieraugot topika nosaukumu un autoru. Brīnums, ka vel neviens cits nav piesējies.

eniivei, kad man bija open visa electrons(swedbankas variants), tad nevarēju veikt nekādas darbības interentā. Tagad, jau kādu laiciņu, man ir open visa(swedbankas variants) un visas darbības internetā griežās kā vajag. Kā jau te kāds atpakaļ minēja par seb electronu, ir dzirdēts, ka ar to arī varot veikt visādas perversības internetā, iepriekš ieķeksējot kautko ar internetu saistītu @ internetbanka

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Ar SEB Juniora karti neko panākt nevarēs. Pašam ir SEB studentu karte (kr4 VISA electron), gan steampowered, gan paypal ņēma pretī un problēmu nebija. Ja nemaldos, tad studentu karti var dabūt sākot ar 15 gadu vecumu (vismaz man 15 gados piedāvāja, bet atteicos (muļķis)). Juniora karte sūkā!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...