#wL.Media Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Tātad, tagad beidzot ir doma uztaisīt pirmo kredītkarti (wooho) Domājas, ka taisīsim uz Hansabankas aka Swedbank, un uzreiz man uzradās daži jautājumi, protams es aizgāju uz swedbankas mājaslapi, un palasīju visu iespējamo. Tātad ir tādi jautājumi, domāju, ka visiem te ir kartes un baigie spečuki esat, tātad man jautājums, jūs zināt, ka ir visskaut kādas tur Maestro, Visa, Visa elektron un vēl papilno citu (laikam) vot te es iestrēgu, kādu karti man taisīt, lai es varētu: * Pirkt lietas no eBay * Pirkt spēles no Steampowered Un tas arī būtu viss, vienkārši pasakiet kādus tur maestro or visa or kaut kādu vēl tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 ar "VISA" varēsi abās pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Visa electron darbojas tikai naudas pārskaitīšanai no konta uz konta, naudas izņemšanai no bankomātiem utml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Man jautājums cik tev gadu ir ? ja nav savi 16, tad tev daudzkas būs liegts un visi darījumi jākārto ar vecākiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Viņam ir 14 un Open tu nedabūsi. Vispār nezinu nevienu Visa karti no 14 gadiem. Par iepirkšanos: Manu Open Visa Paypal neapstiprināja, bet SEB Studenta, kas ir Visa Electron, bez problēmām pieņēma. Citiem arī ar Open nav problēmu, citiem ir. Hren znaet, kas pa vainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 Nu man 20.janvārī 15gadi, zinu ka tur ar vecākiem jātaisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 cash, runājot pa OPEN karti, jā, man arī neņēma, kā jau tu pieminēji Visa Electron (tikai Krājbanka) studentu karte ņem o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 ņem Open ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 14 no 15 daudz neatskiras ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Ok, tie vecumi ir mainījušies. Tagad aī 14 gados var saņemt Open, bet tā būs Visa Electron, ar ko teorētiski nevar ārzemēs iepirkties. Lai gan ar SEB Visa Electron es iepērkos. Tak paprasi draugiem, gan jau kādam jābūt kartei un gan jau arī kāds stīmu ir pircis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 Man nav klasesbiedru/draugu, kas vispār zin, kas ir STEAM, viss ko viņi māk, ir ieiet csā ieslēgt wh un HEADŠOT HEADŠOT, lol, dažreiz liekās, ka mācos kopā ar neandertaliešiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Kredītkarte un debetkarte nav viens un tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Viņi par tevi gan jau domā tāpat... PS. Es ar SEB Visa Electron ārzemēs iepirkties varēju bez problēmām :/ vismaz, kad pirku steam nekādu problēmu nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Nu man pašam ir Hansabankas Karte... VISA derēs visur, un arī varēsi veikt maksājumus, tas viss ir jāprasa bankas darbiniecei... Jā ar vecākiem un pase līdzi abām personām... Vari taisīt Origo , Swedbank filiālē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) Tieši tas ienāca prātā ieraugot topika nosaukumu un autoru. Brīnums, ka vel neviens cits nav piesējies. eniivei, kad man bija open visa electrons(swedbankas variants), tad nevarēju veikt nekādas darbības interentā. Tagad, jau kādu laiciņu, man ir open visa(swedbankas variants) un visas darbības internetā griežās kā vajag. Kā jau te kāds atpakaļ minēja par seb electronu, ir dzirdēts, ka ar to arī varot veikt visādas perversības internetā, iepriekš ieķeksējot kautko ar internetu saistītu @ internetbanka Edited January 18, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Tu dabūsi "Juniora karti" ar kuru nekā nevar iesākt... XD2 Gaidi vien 18 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 kur rodas taadi dauni kaa media, man nedalec Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Kautkāds SuperRembo pēcnācejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ar SEB Juniora karti neko panākt nevarēs. Pašam ir SEB studentu karte (kr4 VISA electron), gan steampowered, gan paypal ņēma pretī un problēmu nebija. Ja nemaldos, tad studentu karti var dabūt sākot ar 15 gadu vecumu (vismaz man 15 gados piedāvāja, bet atteicos (muļķis)). Juniora karte sūkā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now