macho Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Taatad. Kaads briinums man shodien atnaaca pa meilu. (es miiljaakaas vietas pakomenteeju) --------------------------------------------- Daargi apniciigais Gigna admin... macho whatever!! Tev laikam ljoti vajag tieshaam kaa jau pats rakstiiji... krutam sajusties... kas i ko smerdeli? Beerniibas kompleksus nevari paarvareet... veel tie laiki kad Tevi apceela un kad nevareeji buut pirmais statos, atminjaa spiezh! Es cerum, ka vismaz esi iegaumeejis tos vaardus kaados Tevi apdirsh... jaa... gudrs jau Tu neesi... Ko Tu vispaar par CS rubii... kad Tu tur kaa pats raksti klabinaaji podzinjas... jaa... taads metriigais... he he () Ko Tu vispaar par LVpro rubii.. tu blje pat tuvu taa klana liimenim nestaaveeji... suuds Tu biji... un shobriid neko vairaak kaa nozheelojams admins suuda serverii neesi... uusains, noaudzis... par meiteneem arii sapnjo plaanpraatinj... Turpini sapnjot... heeeee () Blje... mudila... CB4 suuds... buutu Tu blje kaadreiz LVpro, tad veel buutu cita runa... (interesants cilveeku sadaliijums - tie kas bija LVpro klanaa un paareejie - mudilas) Bet tas nemaini to buutiibu... Tu jau laikam nesaproti, ka nu nav taa pasaule liela... ja tieshaam veelies visiem lidziigi kaa man izbesiit... nu uz priekshu... bet neiesaku taa turpinaat... es tak pat zinu kur Tevi uzmekleet... (ooo) jaa.. iedomaajos ka dazhi veel naskaaki dzeki to vareetu veel aatraak uzrakt... (OOO) Visi jau kas speelee cs nav metriigie un urlas... dazhs kaa es var atnaakt un sportiskaa garaa Tev noskaitiit teevareizi... ( ) Ceru, ka taadi joki vairs neatkaartosies, jo taadaa veidaa Tu tikai pats zaudee un neko neieguust ne Tavs saits, ne serveris.... da nekas... es nezinu varbuut ka Tevi tas baigi glorificee... he he... laama... nu to veel jau laikam piemineeshu... Man piemeeram parasti patiik paraknjaaties skoleenu () regjistraa un tad piebraukt ar dzekiem ciemos pie shitaadiem dirseliigiem pidinjiem kaa Tu... vai tieshaam esi paarliecinaats, ka esi labi noracis galus neta... shaubos... () he he he... nu tad lai Tev tavaa dziives super sasniegumaa... iedomaajies CS admins suuda bedre... sasniegums... jee... da lai Tev tur arii veicas... muljkjis!! Ar sirsniigaakajiem veeeleejumiem!! LVpro -------------------------------- es pat esmu par slinku lai uzrakstiitu visu ko es domaaju par sho idiotu. protams pats unikaalaakais ir.... eee juus sheit saskatat kas tieshi vinjaa ir izraisiijis shaadu nepatiku? es teiksim nee, lai gan man rodas aizdomas ka dzheks ko shodien xllamoju un peec tam xkikoju vareetu buut shaa te visa autors.. bet tas skoleenu regjistrs mani nogalinaaja edited nu fak, nevaru izdomaat ko lai vinjam atbild Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 oi, skoleenu regjistrs!!! mmm, bet kaa man imponee dzheki, kas meetaa kruto draudot "piebraukt ar dzhekiem"... un teevreize... mmm, seksiigi. un veel tas, ka vins verte cilvekus pec ta, vai vini ir pirmie statos + fraze piem "buutu Tu blje kaadreiz LVpro"... reals dzhekinsh. zheel, ka man tadi biezhak nedirsh virsuu. njaa, bet es jau neesmu "admins suuda bedre" btw varu dereet ka tas dzheks teju apmierinaja sevi pashlepnuma lekme, ka nosutijis tev tadu business-style meilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 esmu ne paaraak origjinaals... atbildeeju "Man patiik parakaaties pidaru regjistraa un par vinjiem pasmieties, taa ka laikam buusim vienaadi " bet varbuut var cereet uz veel kaadu peerli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 (edited) daudzo daudzpunktu izmantošana liecina par apziņas plūsmas klejojumiem galvaskausa iekšējo sieniņu perimetrā, tātad vai nu konkrētais subjekts lieto pārāk daudz apreibinošās vielas vai arī vienkārši nav spējīgs kaut ko prātīgu uzrakstīt. Edited May 20, 2005 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 shis jau skan kaa anekdote "dazhs kaa es var atnaakt un sportiskaa garaa Tev noskaitiit teevareizi... " ne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 baidies..tas ir.. LVPRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 MAčo - moš vēlies nolīgt miesasargu, nē - drīzāk apsardzi- es varētu strādād ne pa naudu, bet teiksim pa izklaidi /alus, meitenes, alus, alus, tusini, ES jau pieminēju alu??? / Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 iedo vinja e-mail adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 hehe "lvpro" Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 "Ceru, ka taadi joki vairs neatkaartosies" Gan jau tas pats tevis apceltais dzheks vien ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 MAčo - moš vēlies nolīgt miesasargu, nē - drīzāk apsardzi- es varētu strādād ne pa naudu, bet teiksim pa izklaidi /alus, meitenes, alus, alus, tusini, ES jau pieminēju alu??? / bet varbuut tev izdodas atras un noligt A Komandu. Tas butu istais risinajums shajaa soituacijaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Nafig viņam a komadu - es i licenzēts apsargs - es ar savu komadu i daudz labāks PS. un lētāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Njaa, shis LVpro, laikam veel bixees churaaja, kad Macho jau par GIGN sapnjoja. Bet tikliidz pamperis apzhuvis taa iemaacijies peli trijos pirkstos notureet un uzreiz pro Visaa visumaa e-pasts izskatas apm. taa, itkaa kaads pusaudzis meigjinaatu 40gadiigu prostituutu nobiedeet ar kraanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 puisim ir ieksas ta draudet, laikam pats par savu veselibu nemaz neuztraucas es ka licenzets psihologs uzskatu, ka vinu ir piemeklejis krizes bridis, stati slid uz leju, vinu izbano jo pieker chitojot un tad vel ta impotence jau 14gadu vecuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 UUUHAhahahahaha impotence UUUHAHAhahaha 14 gadu vecumā UUUHAhahaha tas i taapat kaa tais problēmās, ka palika staviklī no 12 gadīga zēna UUU HAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 baiga jeega taadam dornim kaut ko atbildeet.. tapat nesapratis paraadiis veel cik vinjsh ir gudrs un atiistits:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 besii taadas veestules kur nav konkreetiibas taadu kaut Koljam suuti alnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 puisim ir ieksas ta draudet, laikam pats par savu veselibu nemaz neuztraucas es ka licenzets psihologs uzskatu, ka vinu ir piemeklejis krizes bridis, stati slid uz leju, vinu izbano jo pieker chitojot un tad vel ta impotence jau 14gadu vecuma. sita nedari luuduzu, a to naksies man doties uz traumpunktu ( starp citu tas man ir 4 minushu attaluma ), jo staveju uzlicis vienu kaju uz datorkresla un saku lasit tavu postu, un tici vai ne, saku locities no smiekliem un nojaucos gar zemi, jo kaja sagriezas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 par to nav jasmejas jo varbut vinam tiesam ir gruti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 20, 2005 Author Report Share Posted May 20, 2005 krish - [email protected] cole - labs salidzinaajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 re ko es dabuju shodien: Subject: !!! From: ---__Edgars__--- <[email protected]> Es nez mani teica, lai runaaju ar kaadu smuko_dupsi( taads niks Skype)! Pie manis bija 2 draugi( vinsh droshi vien dzirdeeja, ka man uzzvaniija)! Vinji kaut ko raxtiija skype un ka pacelu tur bljava un runaaja! Dzirdeeju ka smukais_dupsis no GIGN!!! Tad vinsh man dirsa Lietuvietis. Tagad brauks sist mani pie manis( es taa sapratu ka sist), jo raxtiija skaiti dienas. Pie manis draugi bljaava un vareeja sabljaut jebko, jo kas tad vinjeim? Es visu laiku nebiju pie datora un nez ko vinji runaaja un ko raxtiija!!!! Saki vinjam, ka es atvainojos( mana vaina nieciiga)!!! => => => => => => => => Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 21, 2005 Author Report Share Posted May 21, 2005 izlasot otro reizi es pat to tekstu sapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 puika sabijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now