Jump to content
GIGN Forum

Patrioti, Vai Vienkārši "idioti?"


Tudis
 Share

Recommended Posts

Vai man varētu, kāds peteikt, kas tie ir par patriotiem, kas nevis iet saimai brukt virsū, bet tiem nelaimīgajiem policistiem? Tas ir vienkārši kautkāds stulbums! Patrioti bija tikai, doma laukumā, kuri izteica savas domas! A te sanākuši kautkādi padsmitgadnieki, kuri atnākuši uz "tusonu", atspardīt policiju, un pademolēt ielas. Esmu vienkārši šokā! Mūsu krutie, vienkārši demolē Latviju. Varu vienīgi teikt KAUNS!

EDIT: Skatos jau ir topiks, nekas!

Man vienkārši nav ko teikt! Es varu teikt, ka esmu patriots! Jo man nav vienaldzīga Latvija!

Edited by Tudis
Link to comment
Share on other sites

Uzskatu, ka tur visu kāds tā kārtīgi organizē! Paskatoties uz tiem cilvēkim kas tur sit tās mašīnas un dauza logus, puse ja ne lielākā daļa ir apdzērušies, un nezin ko dara! Nu un ko tu tādam baram izdarīsi ja tev nāk virsū?

Edited by dyhon
Link to comment
Share on other sites

dyhon - var izdarit!

Es nesaprotu, kādā sakarā viņi nevar palaist savus ūdens lielgabalus, un asaru gāzi Viņi tak rādijā, savu aprīkojumu vēl pie tam. Nu pagaidām viņi dodas ar trecien spēku. tas ir vienigais veids kā izznicinat tos kaiteklus, dzerajus

Link to comment
Share on other sites

Patrioti bija tie, kas savas gribas vadīti karoja pret mega milzīgajām un spēcīgajām valstīm 1,2 pasaules karā, vot tie bija īsti vīri kas cīnijās par Latviju, nevis tie, Urlas kas piedzerās un iet sist un demolēt visu kas pa rokai.

Link to comment
Share on other sites

enivej, ir skaidrs, ka tie sadzerusies amuri, kas knapi turoties kajas dziedaja himnu, patrioti nav

Ja es zinu, kas ir patrioti!

Patriots ir cilvēks, kas godam dzīvo savā dzimtenē, vienmēr ir par Latviju. un vienmēr aizstāv Latvijas GODU! Tas ir patriots! enijvēj, tie dzērāji, ir ne labāki par to valdību!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...