Jump to content
GIGN Forum

Pamparampampam.


Recommended Posts

mmm, man tākā gribētos zināt vienu lietu, kā var AMXBANS UN PSYCHOSTATUS uzbāzt uz hostinga..

Nū šeit ieteicams, kam tiešām nav slinkums un ir foršs keeks uztaisīt pamācību, manās acīs tas būs FORŠ čells, vai arī GARI pastāstīs kas jādara..

1. Nu par amxbans daudz neko nezinu, bet cik atceros tad tajā topikā bija teikts, ka var uzmaukt AMXBANUS uz hostinga. To es esmu iedomājies tā - visu info nest uz HOSTINGA DB.. tajā .ini failā tur kur jāraksta datubāzes ierakstīt tā weba lietas..

VOT PAR TO GAN IZSKAIDROJAT SĪKĀK.

2. Stati.. hmm.. Tas ir interesanti, es esmu iedomājies, ka varētu tos *.log failus uzlikt uz tā hostinga kādā mapē...

Link to comment
Share on other sites

Es glabātu tikai statu datubāzi uz hosta, nevis log failus. Tb, kad pārsrē log failus, tad met iekšā hosta datubāzē. stats.cfg vai tml sauca failu, kur tiek norādīta datubāzes konekcijas informācija.

Bet es ļoti apšaubu, ka tu varēsi pieslēgties hosta datubāzei no ārpuses (tikai localhost), parasti šāda iespēja tiek nogriezta drošības apsvērumu dēļ.

Link to comment
Share on other sites

amxbanus ieinstale no sakuma uz sava pc, tad visu kas izveidojas parmet uz hostingu (sql bazes pie sql, failus pie failiem...), tad atliek tikai nomainit amxbanos to $dbname $dbpw $db un kas tur vel bija... ( vai ari uzreiz savu AppServ taisi ar tadiem datiem, kadi ir uz hostinga).

Teoretiski jasanak.

Gl

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...