alexx92 Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Pārdod tirgū par pāris aliņiem tās jurascūkas ok ok just joking, tikunta man nevisai tadi grauzēji, bet lai veicas ar jaunām mājam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 11, 2009 Author Report Share Posted January 11, 2009 epoeja ar cukjiem beigusies viens cuukjis tika prom labai draudzenei 2 cuukji paliek manos apartamentos tikai khmm mamaa palaida vinjus " pastaigaties" , protams aizlida aiz sekcijas.. vinji tur ve ir.. es eju guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Mahmed, tevi ģimenē sit? Atbilde, drošvien, būs nē. Bet vajadzētu!!! kaa tu uzmineji.Es esmu garigi nelidzsvarots. Dusmu uzpludaa arii tavu seju varetu noglaudit ar sava zabaka zoli. Bet tas jau tikai pa naktim. Pa naktim arii mana gjimene mani slana, kamer esmu aizmidzis no ritiem pamostos un nesaprotu kpc man sap visi sani !! Diviit pec tam bildem spriezot istakais klauns esi tu Un man riebjas grauzeji kamji, zurkas, jurascukas, peles etc visi vinji ir vnk grauzeji ed, d1rsh un gul. Un bonus vel smaka no vienjiem nak. Un kas vel attiecas tieshi uz ne Latvijas grauzejiem ista uzdzive vinjiem sakas tieshi pa naktim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) Nelidzsvarotiiba laikam jums iedzimta Kaada vel smaka ? Nav nemaz tik traki Vnk vajag apkopt buuri nevis 3meneshus skatities uz to ka nabadzinjs brada par saviem izkarnijumiem Ceru ka neviens moderators ipasi nestresos par sim quote + sito sitam topicam vajadzetu aizlikt prieksha atslegu ja ne atkal saksies bezjeedzigais spams Edited January 12, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 mani mīļākie grauzēji ir bebri. viņi ir tik garšīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) baigi treknā gaļa bebram. man ne visai. tad jau labāk kārtīgu lauku trusi, vai pīli btw dyv. man liekas, ka ir daži petstori, kas pieņem pretī dzivnieciņus. par cik jūrascūciņas maina kā zeķes, tad mby kādā veicī vajadzēs. Edited January 12, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
thend Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Mahmed, tevi ģimenē sit? Atbilde, drošvien, būs nē. Bet vajadzētu!!! :lolza: :lolza: Labakais koments 4evea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 ceru ka tevi mahmed kas paglaudis ar zabaka zoli - tad ari tu sedsi, grauzisi un smirdesi.. bet tas portams ir joks.. IRL diezvai tevi ir kkadas nelidzsvarotas velmes. tadu iespaidu esi radijis.. protams manas bildes ir njirdzigas,, bet es maku pasmieties arii par sevi.. un tas jau ir +234 kraanam rusty - nekam nav jaatdd.. vinjas turpmak un pavisam mitinasies pie manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now