dyversant Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) shodien, pirms pusstundas mezha uzieta tika kastite - voalaa - ieksha taja 3 smukas juurascuucinjas bet kads cuuka tas tur ir izmetis. cucinjas pec neilga britinja bus pie manis majas, bet tas ir pagaidu maajas.. tapec - vai ir kads kas veletos dot maajas 1, 2 vai visam 3 forshajam juurascuucinjam? ielaidiet sevii jeezulinju , un nelaujiet dzivniecinjiem palikt novartaa. ar cienju Renars thx cash Edited January 9, 2009 by dyversant Salaboju topika nosaukumu ;). cash Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Man agrāk bija tāds zvērulis un ja ir kādi jautājumi varu mēģināt uz viņiem atbildēt. Nē, pašam neinteresē. Skaties, ka tev viņas tur kopā tusējoties, pēc laiciņa nepaliek 2x vai 3x vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 (edited) nu vinjas tulit tiai bus majas.. es jau zinu ka nepatureeshu, bet vediishu uz patversmi. pasaki ar ko vinjas pabarot kad atvediis? jo tomer jaed tiem nabaga dzivniekiem ir vinjas ir mazinjas Edited January 9, 2009 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Štrunts, ka maziņas. Viņas var apbērnoties jau 2. dienā pēc dzimšanas Baroju ar speciālo sauso barību, sienu un visu, kas aug dārzā. Dārzeņus sagriezu šķēlītēs, lai vieglāk apēst. Viņām garšo burkāni, kāpostlapas un gurķi. Gurķus gan daudz nevajag dod, jo tad viņas nejēgā čurā un var paraut arī šķidro. Ja ir smalkas, tīras skaidas droši tās ber apakšā. Gan ērti viņām, gan vieglāk pēc tam sūdus aizvākt. Neliec kartona kastē - apēdīs tev to kasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 aha aha .. nu ceru ka kads pietieksies un nebus pofig uz vinjam... negribas vest uz patversmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 labprāt panemtu bet uz Rīgu (moz) kratīties negribās Kurs idiots varēja izmest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 kura vieta dziivo? es dzivoju pie bauskas... gan jau sameribas robezhas varu megjinat piegadat tuvak.. lai tikai ir saimnieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 un ja lazda ir traks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Man kaut kur ir būris 3stāvīgs, varētu jau aizlienēt :] Ja vajag garāžā varu parakāties pameklēt. p.s. sludinājumus kaut kur jāieliek ;] Edited January 9, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 buuris varbuut : ) dosshu zinju kas un ka.. svarigi jau ir lai kads grib parupeties... es netaisu biznesu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 es vinjus varetu noglastit ar savu zabaka zoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Tu esi garīgi slims, vai tikai izliecies? Mahmed, tevi ģimenē sit? Atbilde, drošvien, būs nē. Bet vajadzētu!!! Edited January 9, 2009 by reiniz.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) Mahmed ko tik nezēlīgi? Reiniz nerausti lauvu aiz ūsām! Kaza4ok man ir trakumsērga Es dzīvoju Jēkabpilī. (Jāuzprasa vēl senčiem (Tā jau dzīvnieku mājās daudz)) Edited January 9, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 mahmed - absoluts klauns. no tevis to negaidiju. cuucinjas has arrived tik superiigas... pilniigi mazinjas. noteikti ka nesen dzimushas.. kautkadu buuri pateicoties kjimelim & chigam sarupeju, arii specialo bariibu. jamaas laikam funtkieree par prison break saspiedushas stuurii.. jasazvana vetarsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Skrīnus studijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 No sākuma viņas būs bailīgas un sēdēs vienā stūrī, jo jauna vieta. Vēlams viņas baigi apkārt nestaipīt, lai mazāk stresa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 lol . abazajemaas.. vienai jau apmeram saimnieks atrasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 (edited) CD lai izmēru noteiktu? Varēji spičku kastīti izmantot. Pirmā smuka. Ar grebeni. Edited January 9, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Būris jau labs . Izskatās pēc krutākā vistu būra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 9, 2009 Author Report Share Posted January 9, 2009 nu ko vareju atrast to izmantoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 So sweet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Tā ar melno acis riktīgi labā Painteresēšos vai kādam nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 gandrīz piešmucēju bikses dēļ Mahmeda replaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 10, 2009 Author Report Share Posted January 10, 2009 man tas likas stulbakais vinja teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Ir cilvēki kuriem napatīk dzīvnieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now