eziic Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Lūk šis arī man īpaši nepatīk. Arī es saņēmu apsveikumu Jaunajā gadā ar visām no tā izrietošajām sekām, pēkšņu uzmanību serverī & stuff. Tāda veida ieziepēšanās no manas puses tev viennozīmīgi nenāk par labu + tas, ko esmu no malas dzirdējis par tevi kā par personu un par tavām izdarībām mani noskaņo visai negatīvi pret jebkādu flagu iegūšanu gign'ā. Tātad... ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Hmm, tikko kaut kur pazuda pousts ar skaistu linku. Lai nu kā, uz PM no paša topika autora saņēmu lūgumu šo topiku dzēst, bet tā kā tādas lietas darītas netiek, tad uzskatīšu to par lūgumu šo topiku slēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 linku. Lai nu kā, uz PM no paša topika autora saņēmu lūgumu šo topiku dzēst, bet tā kā tādas lietas darītas netiek, tad uzskatīšu to par lūgumu šo topiku slēgt. p.s. same sh!t with mii Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 linku. Es to postu izdzēsu, jo tieši tāds pats links jau ir pirmajā postā šajā lapā. Apsveikums bija visiem. Warez saitā ir gign mass pm spamer nokačājams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Gribēju tik piebilst - paldies tiem, kas norādīja uz šī konkrētā subjekta rīcību citos serveros. Šis, protams, ir izņēmums un jums nekādas warnas piešķirtas netiks, lai gan es labprātāk lūgtu jums sūtīt šāda veida ziņas PM adminiem (kas te tagad pa šejieni ņemas? cash/samuray/vincister), lai te nerastos nekārtības. Lavrx - tev gan interesanta loģika - ja džeks nošauj 10 saimnieku suņus, tad nāk pie tevis un iedod tev konfekti un paklapē pa plecu, tad tu laidīsi viņu pie sava suņa klāt? Man liekas ar šādu domāšanu tev dzīvē grūti klāsies. 70% warn arī liecina par savu. Man domāt, ka ja šis subjekts kādu ilgāku laiku spēs uzvesties kā eņģelītis (bez acīmredzamas dirsā līšanas - čau mass spamerim), tad šo kandidatūru varētu izskatīt vēlreiz. Pagaidām tas ir diezgan skaidrs nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts