Cronat Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 YO, kadi jums ir vecaki, stulbi - normāli? Es savu senci laprāt nosistu, viņs atnak vnk uz manu istabu, paņem austiņas, bl* atmars aiziet uz lielo istabu un skatas filmu, pectam atdod un bl* skatos vairas mikrafons nestrada, vnk besi ara tie vecaki kkadi tizleni :@ No vienas puses norm,k a tādi ir, bet no otras no tehnikas vinji ir nulle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Kas tevi baro/ja visu mūžu? kas tevi skolā laida? kas tev drēbes pirka? kas tev šo pc pirka? kas tev tās austiņas pirka? p.s tu esi pidins, kuram liekas kad viss ir vina ja tu to lietu. Es ar vecākiem esmu apmierināts. Es pat teicu lai man uz z-svetkiem nekā nepērk, un jaunajā gadā nekur negāju jo problēmas ar naudu mājās. Es dēļ tā tagad nepsihoju, kur nu vel veidju topic. aizej izlec pa logu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 losis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Tādus kā tevi sist ar sūdainu mietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Ne jau visiem tādi tie vecāki :] Pohodu adikts čalis ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Mirsti lose. Priecājies ar to kas tev ir.Neapmierina? Pamēģini pats nopelnīt, tad redzēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Tizls topiks. Nevienam nav viegli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Izvēlēties (patīk/nepatīk) var draugus... Nevis vecākus... un, lai kādi tie arī dažreiz būtu, tie ir jāciena un jāmil, jo tie ir Tavi tuvākie cilvēki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Izcila frāze. Man liekas, ka man ir ļoti labi senči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 Lielie runātāji, es pirku, es visu pirku gan pc, gan austiņas, visu, tie tik paņem un saplēš, Vienkārši, cilvēki daudzi ir dīvaini un vēl jo vairāk daži ir normāli, bet daži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Un kur tu dabūji naudu? Atbildi es laikam jau zinu -No vecākiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 Diemžēl nezini, - pa vasaru strādāju visus 3 mēnešus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 psc, kur prāts šitādu huinu izveidot, psc sencis austiņas atņem, kāds grēks, priecājies ka vispār tev ir ģimene... LOSIS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 CRONAT tu esi vienkārši idiots! Ja tev nebūtu vecāku tu vainu būtu kautkur uz ielas izmests, vai tu sēdētu bērnu namā! Tu esi nepateicīgs sūds! Taviem vecākiem vajadzētu tevi tā noslānīt ka no tevis nekas pāri nepaliktu! Kurš tev dod pajumti, ēdienu, siltu gultu? HUJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Tevi par tadiem vardiem vajadzetu uz ielas izmest, tad tu varetu iet kur deguns rada, ar visu savu datoru un austinjaam. gribetu zinat, ko tad tu daritu, stulbais, nepateicigais suuda gabals! Un tavai zinashanai, labprat raksta ar B nevis P dauni. Edited January 1, 2009 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 katram attiecīgā vecumā uznāk tādas vai līdzīgas domas, tik nesaki ka pašam nekas līdzīgs nav bijis tas viss ir pilnīgi normāli, tiesa gan topicus par tādu shitu gan nebija vajadzīgs taisīt. paaugsies n sapratīs cik tomēr tie "stulbie" vecāki ir daudz devuši n veltījuši viņa paša dzīvei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.FOX Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Mosh kads beidzot izdzesis vai aiztaisis so stulbuma pilno bezjedzigo topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts