#wL.Media Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Nu ir dirsā, problēma ir tāda, jau vairākas dienas mierīgi spēlēju gā tē āā četri jau 33% passed, tagad 2stundas atpakaļ izgāju ārā paspēlēt basketbolu un, atnāku mājās domāju ieslēgt paspēlēt GTA, slēdzu iekšā PC, un kā vienmēr jāizlec Social Club logs, bet neizleca WTF? Labi spiežu uz ikona spēles, parādās melna konsula kā vienmēr un viarāk nekas. Fak. Es negribu reinstal gta iv un no jauna visu iet, jo bija misijas kur knapi izvilku un vairāk nevarētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Nokopē "save" failus un vari pārinstalēt spēli. Viņi dzīvo My Documents vai spēles mapē. Es nesaku, ka vienīgā iespēja ir pārinstalēt. Es saku, ka var pārinstalēt nezaudējot saglabāto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 cash^ tur ir tas prikols, ka savegame daudzi nespēj atrast ieskaitot mani, es google kādos 5saitos izlasīju ka viņš ir paslēptā folderī visu atradu bet neatradu seivu, un tur ir čakars, ka nevis vienkārši pārlikt savegame failu, bet arī kasut kādus folderus xlive. Tādeļ nevēlos pārinstalēt, neticu, ka nav citas izejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fear24 Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Es arī nevaru atrast savus savegame failus, nu vienīgais ir pārinstalēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 Nē nē nē! Fak, kā jau teicu, bija misijas ko izgāju KNAPi un to atkārtot nevarēšu. Kaut kāds ārprāts. Es dabūju orģinālo spēli, izgāju 33% un tagad man spēle iedirš sejā, ka viss jāsāk no jauna. Tas taču vienkārši ir ļauns murgs ja? Un tūlīt es pamodīšos no viņa? Es tik ilgi gaidīju GTA IV, ka non-stopā spēlēju un viss no jauna? Nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 ieej softaa programaas tur kur gribetu gta4 izdeest. un uzspied uz repair Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 (edited) radler, tas neko neizdzēsīs? Nēesu nekad mēģinājis. EDIT: Nepalīdzēja EDIT 2: Arī Rockstar Games Social CLub repeiroju, nepalīdzēja, ar GTA pašu spēli laikam viss kārtībā, ar to social clubu problēma, jo viņš man vienmēr parādījās Startupā bet tagad nē. EDIT 3: Esmu tādā izmisumā, vai Rocstaram Latvijā nav kaut kāda support centra, kur piezvanīt? EDIT 4: KAPĒC TIEŠI MAN! MAN! ESMU VIENS NO MILJONA KAS SPĒLĒ ŠO SPĒLI UN TIEŠI MAN TĀ GADĪJIES. EDIT 5: Nu ieskataties tak šinī topikā, ļoti vajag palīdzību, kā stulbenis googlē jau 2stundas rakņājos EDIT 6: Jau 100 views un visi mani, ja es šodien nepaspēlēšu GTA tad nojūkšu prātāā. Edited December 28, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 (edited) Piedodiet, lūdzu piedodiet, bet es neizturēju, neviens neskatās topiku, jo viņš jau nav pirmais. BUMP. Ļoti lūdzu piedodiet par divkāršo postu, bet neizturēju. EDIT: lol, jo ilgāk nevaru šito atrisināt, jo vairāk man galvā sāk rasties doma. ''Varbūt arī pēc reinstala man neies spēle'' vot tad būs pizdec kā Znaroks teicis. EDIT 2: Baba Tonja: es domāju, es prasu draugiem, es daru visu ko vien varu. Bet risinājumu atrast nevaru. Edited December 28, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 EDIT: Nepalīdzēja EDIT 2: Arī Rockstar Games Social CLub repeiroju, nepalīdzēja, ar GTA pašu spēli laikam viss kārtībā, ar to social clubu problēma, jo viņš man vienmēr parādījās Startupā bet tagad nē. EDIT 3: Esmu tādā izmisumā, vai Rocstaram Latvijā nav kaut kāda support centra, kur piezvanīt? EDIT 4: KAPĒC TIEŠI MAN! MAN! ESMU VIENS NO MILJONA KAS SPĒLĒ ŠO SPĒLI UN TIEŠI MAN TĀ GADĪJIES. EDIT 5: Nu ieskataties tak šinī topikā, ļoti vajag palīdzību, kā stulbenis googlē jau 2stundas rakņājos EDIT 6: Jau 100 views un visi mani, ja es šodien nepaspēlēšu GTA tad nojūkšu prātāā. Sis atgadina man vienu stundu skolaa - Saskarsme. tur bija situacija (rakstrura tipa noteiksanai). Situacija - tevi iebaz maisa un aiznes uz mezu un kada bus tava riciba kad izlidisi no maisa. pec siem tekstiem atbilst melanholikis kurs no maisa izlidis vienmer teiks kapec tas notiek ar mani. stunda klausoties sos murgus man likas ka nav cilveku kuri zelabatos kapec tas notiek ar vinu nevis kaut ko domas un risinas, bet es kludijos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 #wL.Media, nomierinies. Tu esi fakin atkarīgs. Pārinstalē spēli, iziesi vēlreiz. Pārdzīvosi. Ej labāk svaigu gaisu paelpo. Ja bezsakars turpināsies - aiztaisīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 es vienreiz izdesu to social klubu vai to otru ko tur vajadzeja lai speletu nu kas veras valja startejot speeli. iegaaju uzliku repair un vinju ieinstaleja pa jaunu. savegame utt saglabaajaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Vista? Savegame loc - C:\Users\Alex\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 28, 2008 Author Report Share Posted December 28, 2008 (edited) XP, Es kādos 5saitos lasīju kur atrodās savegame (tāpat kā tu norādīji) tikai nu nav man tā Rockstar Games foldera. Repeiroju visu kas saistīts ar GTA, un nekā. KAPĒC KAD SPIEŽU SOCIAL CLUB NU PALAIŽU VIŅU, MAN NEKAS NENOTIEK, UN IEKŠ TASK MANAGER TUR IR RGSC.exe Nu tipja strādā, bet nekas neparādās, man vajag lai tas social club parādās. Edited December 28, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Tev hidden folder ir ieķeksēts lai rādītu? Btw, nesaprotu, ko tu tur knapi varēji iziet, visas misijas vnk elementāras, tikai tas, ka atkal pa jaunu jāiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 Bija dažas, kur Elizabettes stuffu jāpaņem no vecās slimnīcas, un vēl tur dažas. Bet PAKLAUSATIES. Man sāk raksties doma galvā: ''Varbū pēc reinstala man neies'' Ko tad dareīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klawins Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Nu čalis normāls atrubons , bet tad kad tu dzēsīsi arā GTA tev piedāvās vai izdzēst Save Game tu nospied No, pēc tam atkal ieinstelē GTA un vnk no spēles ielādē savu Save Game.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) tu izdeesi social klubu taa kaa es tev teicu? vai ari tikai uzliki vinju repeirot?? starp citu to naudu no vecas slimnicas savaakt bija veel viena no vieglakajam misijam...taalaak saaksies misijas kuras ka jau katra gta paliek parak grutas un besigas Edited December 29, 2008 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Tā misija laikam bija tik elementāra, ka es pat vairs neatceros. Parasti, ja neizpildīju misiju ar 1. reizi, tad ar otro gan, jo tad jau zināms, kur atrodas pretinieki. Es tagad spēli esmu izgājis, vispār, spēli nē, bet tikai kampaņu un tagad bildu assasins misijas un domāju, būs vai nebū viņas mūžīgas. gribās dabūt 100%. Un media, tu ieķeksēji lai rāda hidden folders? Varbūt atrodi to seivu tomēr un ko tu vari domāt par to, ka spēle pēc rr vairs neies, ja nepārinstalēsi, tad neuzzināsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 NĒ NU VIENKĀRŠI SUPER. SUPER. JĀ SUPER. Kar4 pārinstalēju visu kas bija saistīts ar GTA nu izdzēsu un no jauna install, ievadīju activation key UN parādās GTA IV tas konsules logs melnais un viss. Pēc tā loga jāparādā Social Club logs, bet viņš neparādās. KAPĒČ? Vaina nav iekš paša GTA IV, bet iekš Social Cluba. Cenšos palaizt viņu un neiet. Ko darīt ar to SC Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ScH1Zo^ Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 tu izdeesi social klubu taa kaa es tev teicu? vai ari tikai uzliki vinju repeirot?? starp citu to naudu no vecas slimnicas savaakt bija veel viena no vieglakajam misijam...taalaak saaksies misijas kuras ka jau katra gta paliek parak grutas un besigas Laikam tev tas SC jādzēš ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 29, 2008 Author Report Share Posted December 29, 2008 Es esmu visu darījis ar to SC, esmu dzēsis, esmu repeirojis, esmu instalējis no jauna, esmu uz ceļiem lūdzies lai strādātu. Pamēģināju izdzēst velreiz SC un palaist vnk GTA IV un rādās errors: RCSC.exe not found! Must be present and running for game to run. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 nu tas pats errors man ari pec tam radijas kad idzeesu.tad uzliku repeirot gta4 un social klubu man atkal ieinstaleja. un tad man viss aizgaaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Zvanu/E-Mail support'am angļu valodā esi mēginājis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 30, 2008 Author Report Share Posted December 30, 2008 Varbūt tas ir diskā vaina? Bet kapēc tad viens un tas pats disks ieinstalēja Social Clubu un pašu spēli, un SC neiet, spēle iet Varbūt pamēģināt nopirkt jaunu disku, ko domājat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now