Jump to content
GIGN Forum

klawins

Mirstīgais
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by klawins

  1. Nu čalis normāls atrubons , bet tad kad tu dzēsīsi arā GTA tev piedāvās vai izdzēst Save Game tu nospied No, pēc tam atkal ieinstelē GTA un vnk no spēles ielādē savu Save Game..
  2. Man tur itkā ir tā rinda, bet ķeburi tā patās ir..
  3. Tātad sveiki! Uzliku e107 un pārtulkoju Links Page uz latviešu valodu protams tika izmantotas arī Mikstinājumā zimēs Ķ, Č Ā utt , bet to burtu vietā kur būtu jābūt burtam ar mīkstinājuma zimi ir tikai jautājuma zime Pasakiet kas ir jālabo, lai nebūtu šīs jautājuma zīmes.
  4. Nav man tur bans.. Un n0r3k arī caur FF man nejiet ir vienkārši balta lapa Un kā viņš ir noņems?
  5. Errors, kurš parādās kad veru vaļā webu caur IE: Ceru uz jūsu atsaucību, un tā lapa visiem citiem verās vaļā veiksmīgi, bet man viss apstājās šeit.
  6. Tātad novilku Theme, bet uzlikt nevar.. Zinu kad bija kkads fails kur bija kkas jāmaina.. Lūdzu ja kāds atcerās tad pasaka kas kurā failā jāmaina.
  7. Jau mēģināts gan pārinstelēt cs gan uzlikt citu paču nekas nelīdz
  8. Nu tagad settingi glabājās, bet serveri gan nē, varbūt ir kāds fails kur viņus ierakstīt??
  9. Man viņš ir atķeksēt, bet kad izķeksēju un spiežu ok man viņs pats automatiski iezīmējas read only
  10. Es esmu adiministrātors Vai tiešam neviens nevar palīdzēt?
  11. Novilku arī citu CS, bet nekā itkā palaboju konfigu viss kārtībā, bet serveri tikuntā nesaglabājas, ja kāds palīdzēs būs ļoti jauki
  12. Tagad var saglabāt Tagad varētu kāds pateikt kur jāmaina tajā failā lai tēmeklis būtu vis mazākais un zaļš, un lai skaņa cs būtu gandrīz zemākā , bet Serveri tā pat neglabājās
  13. Tātad ir problēma, ieinstelēju CS 1.6 Pievienoju serverus ir ok, izeju arā ieēju atpakaļ skatos Serveru nav arī visi settingi tādi kādi ir sākumā Mēģināju pārinstelēt CS, bet nekādas izmaiņas. Plus pirms pārinstelēšanas vispār CS negāja gāju iekšā un vienkārši balts ekrāns un nekas nenotiek tikai var RR Pc, ja kas man ir Windows Vista.
  14. Hmzz kāds 5 Topiks ar vienādu saturu.
  15. "Redirect to your new server IP = Ja tev nomainās ip serveris automātiski pārliek uz jauno ip!" Šī ir noderīga lieta
  16. Tādas jau ir pie foruma satura, kāds tolks taisīt bezjēdzīgus topikus.
  17. Paldies, varbūt kāds var kautko precīzāk man pavēstīt??
  18. Vienkāršāk nav nohostēt to serveri kāda datu centrā??
×
×
  • Create New...