Jump to content
GIGN Forum

Telefons


Fake^
 Share

Recommended Posts

Nu tad sveiki

Gribeetu paprasiit padomu no jums , juusu domas un itikumus sakaraa ar manu jautaajumu

Taatad es veelos nemt mobilo telefonu <750ls un nu veelos kautko ar vairaakam opciaajaam taadu daudzmaz sarezhgiitu

LUuudzu nesakiet luudzu nem leetu un naudu savaac , vnk ir taada situaacija kad vnk taada cenaa var nemt

Taatad luudzu iesakiet kaadu modeli un buutu baigi labi ja veel linku piemestu klaaat.

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau es tev varētu kaut ko ieteikt, bet ņemot vērā cenu kategoriju un tavu vecumu teikšu, ej dirst! ;)

edit: Ok, Ziemassvētki došanas laiks bla bla bla.. Ņem iPhone vai Nokia 8500, vai Nokia N96. Vēl garāku pipeli pēc tam būs grūti izstiept.

edit2: m3rsy, ar WinMobile viņš netiks galā. 100% esmu pārliecināts, ka jau pirmajā dienā pateiks kas tas pa mēslu, nahuj man tāds vajadzīgs.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Es neesmu SuperRembo :D un cash - ej dirst

Ihone es nenemshu atsevishku iemeslu deelj un blad es prasu ieteikumu, vai kko liidziigu, un gaidu atbildi nevis konkreetu dirsienu sejaa

Taaka blad areetu atbildet

UN cash kas tev nah ir zinaams par maniim , blad taadus kaa tu aarstee gaazes kameras, palides par ieteikumu unsa vu dirsienu ppie sevis vareeji patureet

P.S. Publiksi es nepazinjoju es prasu vnk ieteikumu

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

paņem 3300.

Atbilst visām tavām prasībām.

Tas būtu - Maksā <750 Ls

Un ir ļoti sarežģīts, nu vismaz priekš tava intelekta līmeņa. Bet neuztraucies, pamācību varēsi nēsāt līdzi, tikai neaizmirsti pirms tam ievākot zelta follijā, tas dod +11,4 cm.

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

mana realitātes uztveres sistēma man saka priekšā, ka šajā topikā, šajos mīlestības un saticības pilnajos svētkos tiek pamatīgi nodirsts Fake, kurš vēlas vienīgi un pavisam telefonu par 750 Ls. Ak Dievs tas kungs, saki jel, kāpēc tu tā pasmējies par līdzpilsoni Fake un atņēmi viņam veselo saprātu, vai tad tu neredzi, kādas ciešanas viņam tagad?

bet vispār

:superlol:

Link to comment
Share on other sites

Es tev varu pardot sho pa 650 ls, iekshas ir no zelta vadinjiem, un telefons uzker Usa pretrakeshu signalu, tadejadi, tu vari noteikt, kad vinji taisas shaut pa tavu maaju. Veel telefonam nak moderni izveidotas pogas, kas viegli iegulstas tavos pirkstos, laujot tev sutit visadas vajadzigas lietas, masai, braalim, putinam, un omei :thumbsup: Veel japiebilst, kad telefons maina krasu atkariba, no taa cik tuvu atrodas kada no gaisaa esoshajam raketeem, tieshi tapec instrukscija rakstiits, kad redzi sarkano krasu vairaak neka zilo telefona areja izksatas saac skriet un ceri, kad tu skrien prom no notikumu vietas nevis pretiim notikumu vietaam. Vispar veel loti daudzas fiichas, kas atklajas tikai ar laiku, pats lieotju jau 3 meeneshus un man ir apnicis, kad mani vaja visu laiku kaut kadi lauki no Maskavas, aizbildinoties, kad viniem varetu noderet informacija, ko vinji varetu iegut ar manu telefonu, protams, es neuzkreshos uz stulbu urlu, meginajumu nopelnit pardodot telefonu turgu pa 10 ls.

Ja kas pm varam sarunat strelku !

Sheit ir picture :)

pic1.jpg

Cerams tu saprati, kad ja tev ir taads pikiits, tad tu vari noprikt praktiski jebkuru telefonu, tapeec jeega te prasiit tadus jautajumus nav, jo tapat nevienam no mums, nu okey 1% varbuut no useriem ir pieredze ar tadiem telefoniem, shobriid man izskatas, kaut kas lidzigs SR :10cm:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Labi labi nevajag jau tagad visiem likt tadus krutus telefonus kaa man :) Pasmejamies par cilveku pietiks, cerams, kad vins saprata, kad ierodoties sheit un uzrkasott, jo man ir daudz naudas, yo gribu krutu telefonu, yo... Fake vnk tas nav dizhi gudri taisit shitadas temas, jo es saprasu lidz 400ls, bet kas tu miljonars esi, kad pa 750 ls mobilo vajag ? Taadu praktiski nav, tikai special edition thats all, ta ka neapvainojies, bet paraknajie pa netu, apskatie skas boot.lv labs, un tad ar realiem variantiem naac shurp, nevis saac metaties ar naudu uzreiz :thumbsup:

rayus man jatiek vala no tiem Maskavieshiem jau zb pa naktiim pie logiem klauvee un nelauj no riita nokartoties, jo sabazushi savas noveroshanas iericas visos logos, podos :D

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

:D

SKatos baigais fun jums no amniim , es ljoti labi zinu ko es prasu , vnk es mekleeju kautko komaptku nu nebuutu taaka pishas baigi

Ko var dirst , vareejaat iztikst bez tupas iedirshanas sheit, un tad nu es prasiiju padomu tam 1% kursh kko sajeedz no shii

Ippashi cash, sarunaasim taa , ja vari pateikt te kko patieshaam noderiigu - saki, ja nee tad vnk savaldies, ganjaw dabuusi savu postu

Link to comment
Share on other sites

:superlol:

edit:

Mhmhm.. Ja tu labi zinātu, tad nosauktu konkrētas vēlmes, nevis vienkārši pateikt - eu, davai iesakiet man kaut ko zbis! Es jau tev ieteicu zbis, ko tu vēl cepies?

Kas ir?

Vai tad tas nav Nokia N96?

Edited by Mullter^
Link to comment
Share on other sites

cash^ skatos Tu te baigi daudz ko zini par mobīlajiem. Nevari pateikt ja zini, cik latvijā maksā LĒTĀKAIS Iphone pakaļdarinājums aka feiks. Nu vismaz lai izskatās kā ifouns. Es nezinu kā lai sākt meklēt...iedod kaut kādus linkus ja nav grūti un ja zini kaut ko.

EDIT: prikola pēc gribu nopirkt feiku ifounu, tikai ja lēts būs nevis...

EDIT2: cash^ tādeļ jau gribu lētu, es to vispār prikolam, es piemēram kādus liekus 50ls atlikšu un nopirkšu to Ifounu, bet tie feik Ifouni tie taču ir tie paši telefoni, nu zvanīt, sms sūtit visu var ja? NEKad nēesu turējis īstu Ifounu un tādeļ esmu 0 sakarā ar Ifoun lietām..

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...