Jump to content
GIGN Forum

Xbox 360 Elite Vs Ps3


amols
 Share

Recommended Posts

PS3 - bluray playeris.

PS3 arī.

+ uz PS3 xbox exclusive spēles, kuras tu gribēsi spēlēt , spēlēt nevar.

vaitad? cik man zināms tad līdz maksimālajai iespējamajajai grafikai vēl tālu. Viņam takš ir 4kodolu procis. Bet varbūt arī kļūdos.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kuru sp'eli tu dienas laik'a vari iziet? :---------D

es to pašu final fantasy uz ps2 gāju kādu mēnesi, ja ne ilgāk, pēdējais save fails bija ap 70h, šaubos vai te kāds ir kas sāk spēlēt spēli n beidz kad ir izgājis un visas misijas kā sāk tā beidz bez aizķeršanos.. ^_____^

jā un viens kko teica pa wii..nu tādu sūdu man točna nevajag.

p.s liels paldies par ieteikumiem, daudz palīdzēja. vairāk esmu nosvēries uz ps3, vēl izsatigāšu veikalus n ta redzēs kurš būs laimīgias.

Link to comment
Share on other sites

Nu tie, kas rakstīja, ka noteikti ņemtu Nitendo Wii, tad viņiem ieteiktu padomāt vēlreiz. Tomēr viens cilvēks(ja nemaldos cash^) uzrakstīja kaut ko par PS3 pulti - jo vienkāršāk, jo labāk. Uz Xbox pultīm tās pogas tur dah*ja, pat ar visiem pirkstiem neuzspiedīsi, bet us PS pultīm, tas viss ir vienkārši un vienādi, lai cienītājiem nejauktu galvu ar kontrolēm pie kurām viņi jau ir pieraduši. :)

Labāk izvēlētos PS3 nekā Xbox!

Link to comment
Share on other sites

Palasot ārzemju geimeru forumus lielākoties visi teica, ka ērtāks ir Xbox kontrolieris. PS3 pults nav mainījusies 10 gadus, visi pie viņas ir pieraduši un negrib atzīt, ka Xbox ir ērtāks. Pieradumam liels spēks!

edit: bullet, pirmajiem šitboxiem bija problēmas ar dzesēšanu, pēc tam novērsa. Kad novērsa - uzgūglē, ja interesē. Vairs neatceros.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

nez par to pulti man ir bijis gan ps1, gan ps2, pults pilnīgi apmierina. Turpretī pazīstu cilvēku kam jau xbox 2 reizes nodedzis procesors.

P.s gaidīšu, kad nokritīsies cena lai tiktu uzspēlēt final fantasy XIII

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

ps3 ir cell procesors ar pilnigi citu arhitekturu. Tur ir viens parastais procesors (tadi, kadi xboxam ir 4tri) un tad ir 7 spu procesori, uz kuriem ir pilnigi citas instrukcijas. Katram ir sava 256kb keshatmina. Katrs spu strada ar 128bit mainigajiem, kur katrs spej turet vienlaicigi 4 32bit realos skaitlus, ka rezultata viena cikla spu 1 spu spej veikt 4tras peldosa punkta operacijas. Tadel sanak, ka ps3 jauda ir 7* 3.2MHz * 4 = 90 MHz vai kaut ka tas tas ir riktigi daudz! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

eh labi iepirdīšu ari savu viedokli... Salīdzinot PS ar Xkasti uzskatu, ka kaste ir daudz piemerotaka spēlēm. Kapec neprasiet. PS3 ir verts ņemt veco labo 40 GB, jo tas ņem pretī ari vecos PS2 diskus, bet cik skatos tos ir iespejams vais dabūt tikai jebejā un i to taS I RETUMS.

PS3 i verts ņemt, ja i velme izmantot konsoli kā mediju, jo tiešam zilais rejus ir ta verts, bet ja tev nau 42" vai vismaz 32" LCD (plazma) tad jēga nebūs.

Es pat nezinu, Teizim ta: ja es ņetu es ņemtu xkasti, bet izvele ir tavā ziņā.

PS. Pirmie ps3 svila vēltrakākl neka xkates.

Link to comment
Share on other sites

Ja taisa speli prieks xbox, tad rekinas ar xbox spejam un pec tam porte uz ps3. Skaidrs, ka uz ps3 var rasties atskiribas. Ja butu spele, kas pilniba izmantotu ps3 resursus un butu sakuma veidota prieks ps3, tad gan gribetu redzet, ka izskatitos portejums uz xboxu.

starpcitu ari 60gb versija ir ar emotion egine un njem ps2 diskus, bet ta veca. Tai ari ir flash atminas porti un visadi tadi navaroti.

Beefs

p.s. lucky 60gb owneris! ;)

:D

Un nedomāju, ka Fallout 3 ir no tām spēlēm, kurai nav piedomāts pie grafikas

Link to comment
Share on other sites

nu do the math Jani! Musdienu krutaki quad core 10 ghz datori nestav procesora zina blakus ps3 cell procim. Cita runa gan ir video kartes jauda, kura noteikti var parsis ps3 un xbox360 jaudu. Tikai es nezinu, cik daudz var nogrust uz video karti. Vai 3d aprekinus var kompilet prieks videokartes procesora un izpildit uz ta, vai ari tas notiek automatiski.

Isteniba gribetu vairak uzinat par videokartem. Gribu uztaisit 3d kaut ko forsu un sarezgitu.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

nu tā 80gb ps3 atnāca sētā..tgd interesē jautājums vai es viņu varu ar kādu vadu pieslēgt pie pc n kompī esošās filmas pārgrūzt uz ps? vai to varēšu darī tikai pieslēdzot neta vadu n velkot no interneta, respektīvi par to drošvien maksājot?! jo pēc vadiem, kas nāca līdz īsti neizskatās ka varu viņu pie kompja pieslēgt

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...