Jump to content
GIGN Forum

Tautas Kalpi


diktators
 Share

Recommended Posts

Iespējams, vairāki Saeimas deputāti sēdes laikā atrodas alkohola reibumā.

Iespējams, vairāki Saeimas deputāti patlaban notiekošās sēdes laikā atrodas alkohola reibumā, novēroja aģentūra LETA. Īsi pēc plkst.0.30 tika izsludināts Saeimas sēdes pārtraukums, jo vairāki deutāti sāka dziedāt dziesmu laikā, kad Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) vēlējās uzrunāt deputātus.

Atsevišķi deputāti redzēti, pārvietojamies pa Saeimas ēku ar alkohola pudelēm, bet citiem manāmi apgrūtināta kustību koordinācija, līdz ar to ir pamatotas aizdomas, ka deputāti nav spējīgi lemt ne par Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu, ne Ekonomikas stabilizācijas programmu un to pavadošajiem likumiem.

Kā ziņots, īsi pēc plkst.0.30 tika izsludināts Saeimas sēdes pārtraukums, jo vairāki deputāti sāka dziedāt dziesmu laikā, kad Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) vēlējās uzrunāt deputātus.

Izskatot jautājumu par Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu, deputātiem izraisījās karstas debates par vienu no priekšlikumiem.

Brīdī, kad premjers vēlējās uzrunāt deputātus vairāki deputāti viņu pārtrauca dziedot latviešu tautas dziesmu \"Bēdu, manu lielu bēdu\".

Līdz ar to Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS) izsludināja pusstundas pārtraukumu.

VIA TVNET

Video, tiesa gan ne vakardienas, bet tik un tā mūsu draugs priecīgs pēc balstiņas - http://uk.youtube.com/watch?v=INP91EsB2Fo

Draugi! Pie dakšām un lāpām!

Edited by diktators
Link to comment
Share on other sites

Da tas ir tikai normali, ja es stradatu saeima ari kabinatu :) Ko lai tur visu dienu klausities ka tur visadi antinji no tribines runa, vajag bisk relakseties :) Protams tas nedrikst negativi iespaidot muus-LV iedzivotajus :) Jacer ka vinju buhashana vel vairak neievedis krizee musu ekenomiku :slap:

Kad es bushu ticis kada partija apsolu ka nonjemsim nost pvn alkaholam, veidojam kadu normalu partiju ? :) Iekljusim saeima :thumbsup:

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

Iespējams, vairākiem GIGN foruma dalībniekiem ir garīgās attīstības traucējumi.

Link to comment
Share on other sites

:)

Tas diemžēl nav joks.

Link to comment
Share on other sites

:) Man ar liekas prikolīgi, ka megasvarīgie lēmumi tiek pieņemti zem grādiem ^_^

Neviens deputāts sēdes laikā nebija alkohola reibumā. Lūk, kas notiek, kad partijām uzticas 5% iedzīvotāju, bet medijiem - ap 70%.

"Early in life I had noticed that no event is ever correctly reported in a newspaper." Katrs skandāls, ko pēdējā laikā esam piedzīvojuši, ir mediju mākslīgi radīts.

Kādu laiku par to visu varēja pasmieties, tagad tas jau paliek nožēlojami.

Link to comment
Share on other sites

Te jau nav runa par uzticības deficīta cēloņiem, bet par to, ka vidējais Latvijas iedzīvotājs jūtas tik stulbs un mazvērtīgs, ka ir pārliecināts, ka neko nespēj mainīt.

Ko nozīmē "uzticama partija"?

Link to comment
Share on other sites

"Early in life I had noticed that no event is ever correctly reported in a newspaper." Katrs skandāls, ko pēdējā laikā esam piedzīvojuši, ir mediju mākslīgi radīts.

Kādu laiku par to visu varēja pasmieties, tagad tas jau paliek nožēlojami.

Bet tani youtube video kas bija ielikts (zinu ka nav no vakardienas) tas deputats jau nu to4na bija zem gradiem!

Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē "uzticama partija"?

Labi, labi, ne gluži precīzi izteicos. Partiju, kurai var ticēt. Un no kurienes Tev ir informācija, ka vidējais Latvijas iedzīvotājs jūtas stulbs un mazvērtīgs? Tas, ka cilvēks ir pārliecināts, ka nespēj ietekmēt politiku nenozīmē, ka viņš jūtas stulbs un mazvērtīgs. Tur pie vainas lielākoties ir spēcīgākais no politiskās socializācijas aģentiem - tieša saskarsme ar valdības institūcijām. Tāpat to ietekmē arī politikas necaurspīdība, ko arī mediji necenšas padarīt caurspīdīgu, jo tā ir ieinteresēta tikai reitingos. Kā arī daļa no medijiem pieder politiķiem vai viņu dragiem/paziņām. Mediji arī nesniedz faktus, bet gan jau gatavu interpretāciju.

Link to comment
Share on other sites

Viņi pat neaizmiguši strādā neproduktīvi. Vakar skatījos Saeimas sēdi pa dienu. Tas bija kaut kāds cirks. Es biju pārsteigts, kad bezmaz vai vienīgais, kas sēdēja, klausījās, izteica runā pāris risinājumus, nepļāpāja konstanti pa telefonu un nesarunājās visu laiku ar citiem kā arī nestaigāja rinķī, bija A. Šlesers.

Link to comment
Share on other sites

http://www.gvva.gov.lv/lv_psih_pal.htm

2/3 Latvijas pilsoņu uzskata, ka citi Latvijas iedzīvotāji ir labāk informēti par politiskajiem procesiem valstī (šķiet, Eurobarometer aptauja). Cik no visiem nodirsējiem spēj nosaukt 3 politiķus no katras Saeimā pārstāvētās partijas?

Demokrātija nevar funkcionēt bez politiski aktīva iedzīvotāju slāņa. Pēc definīcas tieši šī aktīvā iedzīvotāju slāņa pārstāvjiem uzticības līmenim partijām vajadzētu būt viszemākajam. Kur ir šis slānis?

Kā zināms, ne jau Saeimas zāle ir vieta, kur deputāts paveic lielāko sava darba daļu. Ir tikai saprotami, ka kvēlās uzrunas, kas veltītas tieši TV skatītājiem un radio klausītājiem, tiek ignorētas.

Link to comment
Share on other sites

http://www.gvva.gov.lv/lv_psih_pal.htm

2/3 Latvijas pilsoņu uzskata, ka citi Latvijas iedzīvotāji ir labāk informēti par politiskajiem procesiem valstī (šķiet, Eurobarometer aptauja).

Tieši tā, tā ir Eurobarometer aptauja. Pēc tava iepriekšējā posta uzmeklēju to aptauju. Situācija ir bēdīga.

Easy as a pie. Dažām varu pat vairāk.

LPP/LC (jā zinu, tā ir apvienība, bet tur man nav skaidrs, kas pie kā ir) - I. Godmanis, A. Šlesers, Baštiks, O. Kastēns, K. Pētersone, A. Ameriks, A. Bērziņš, Jaundžeikars un Turlais.

TP - A. Kalvītis, R. Pauls, K. Leiškalns, Spurdziņš.

JL - E. Repše, K. Kariņš, Āboltiņa, I. Rībena, A. Kantāne.

PS - K. Šadurskis, S. Kalniete, Čepāne.

SC - Urbanovičs, S. Dolgopolovs, N. Ušakovs.

ZP - I. Līdaka, Ozoliņš. pēdējo neatceros.

LZS - Vitjāāā = V. Ščerbatihs, A. Brigmanis, Rivža.

TB/LNNK - nezinu, kurš ir kurā partijā - G. Bērziņš, Dura Jobele, P. Tabūns, Grīnblats, I.Kalniņš

PCTVL - J. Pliners, V. Buzajevs, Buhvalovs, M. Mitrofanovs.

Viss.

Slānis nepastāv, un tiešī šāda slaņa neeksistēšanas dēļ, Latvijā pastāv slēgta politika, kuru arīdzan veicina pilsoņa saskarsme ar politisko iekārtu un mediju dzīšanos pēc sensācijām(nevis tiešiem faktiem un atklātības, lai veicinātu politikas caurredzamību). Šo, manuprāt, es jau minēju šinī vai kādā citā topikā.

Pēc tava teiktā man ir radies priekšstats par to, ka Tu uzskati, ka šāda darba kultūra esošajā valsts situācijā ir normāla. Tur netika ignorētas tikai kvēlās uzrunas, tur tika ignorētas visas (izņemot Godmaņa, Šlesera un Zatlera uzrunas). Ja šādi viņi strādā kameru priekšā, tad es tiešām negribu zināt, kā viņi strādā komisijās. Pie tam par tādām algām viņiem vajadzēja sēdēt kā zaldātiņiem.

Link to comment
Share on other sites

Tas vairāk gan bija attiecināts uz citiem :)

Pēc tava teiktā man ir radies priekšstats par to, ka Tu uzskati, ka šāda darba kultūra esošajā valsts situācijā ir normāla.

Šāda darba kultūra nav nekas ārkārtējs un ir pilnīgi saprotama, bet galvenais - pēc tās nevar spriest par deputātu produktivitāti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...