xXx Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 mhm man ar nav jaapljauj zaale vieniigi pie vecteeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 mhm man ar nav jaapljauj zaale vieniigi pie vecteeva mans vectevs man ipashi neuzticas Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 mans vecteevs mani sita kad biju mazs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 atriebies tagad samiz un sadirs chibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 beidzot pabeidzu plaut to f*cking zaalaaju.... tagad jaapaseez netaa un tad jav jaaiet cs.gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 omg tikko izdeesu vairaak kaa 400 muzonus divas stundas chakareejos kameer izksjiroju ko dzeest ko atstaat P.S. - kaads varat pateikt kaa pareizi quote jaaliek? kad es uzlieku quote man paraadas tikai texts bet neparaadaas cikos un kad tas raxtiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Back from work Nenromaali aatri pagaaja darbs, tikai taadeelj ka straadaaju vinjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 wow darbaa arii straadaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 chehi - pidinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 mans vecteevs mani sita kad biju mazs es saaku smieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ble vinsh pat draugu priekshaa mani panjeema aiz matiem paceela un pret zemi meta baigi smiekliigi vane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 bet tu jau tads siks auguma, tapec neliekas, ka tas sagadatu big probs, eniveit zec not fanii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 sper pa OLIEM vecais tev vairs klat neietu sauktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 psc! vajadzeeja to veco krkji paspaardiit ar kadu...nu kaa vinju tur sauca?? nu taksh...aa..kaaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 vienreiz jau uzshaavu tad man uzbljaava un nopeera tad es kaadu nedeelju ar vinju nerunaju un tad vinsh vairs mani neaiztika :/ ( iisteniibaa pa vecteevs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 es tavaa vietaa vinjam butu teicis shaadi: atpi***s tu debiilais l**h a ja nee tad ar pulkji tew d**su paarplesiishu... un ja veel tad neliekas mieraa, tad saki bez cenzuuras. apmeeram taa : pizduljee tew buus...pashu sasitiishu...kajas ar beizboleni salauziishu...un ja veel tad nee nu tad vajadzeeja zvaniit uz bernu paliidziibas dienestu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 labbi iechekosu torrentus un tisos gulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 tiko pamodos nu cik nu pamodos-pamodinaaja =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 tiko pam,odinaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 sodien vakaraa atkla uz trenninu... bet liidz tam jaieiet cs.gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ja atradisu savus sporta sortus tad iesu paskraidit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ja neatrodi brauc nopirkt un tad saac skriet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 skrien pliks sorit radija raidijuma "okna" dzekam 30 cm garsh loceklis a shis grib spelet futeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 mmm..tikko pamodos, bet buutu guleejis vel kaadu stundu vismaz ja nebuutu karsts palicis P.S. Kaarteejais ar cs saistiitais sapnis bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 jaanoskataas robbina muuvijs un jaaiet speeleet basis sunny day beidzot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts