Fly Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 erix - malacis vienmeer vajag uztureet labas attieciibas ar skolotaajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 man kriit uz nerviem kad saka tu esi lolis haha tu esi lolis btw man patīk cilvēki, kuri, kad viņus uzrunā ar ļoļiks, lols, lolits vai lolis, vēlas uzzināt no tevis vārda lol izskaidrojumu, un to nesaņemdami visgudru bazaru laiž tā it kā zinātu ka vārdam lol un visiem tā atvasinājumiem ir tikai viens skaidrojums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 tikko speeleeju de_italy_gign esmu sajuusmaa map tieshaam laba un forsha un fan un vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 tiko aiz nehuj darit sakartoju savu istabu ka lietus list ta ir tads boorings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Newb Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Es mirstu, mirstu, un mirstu, NO GARLAICIIBAS! Kaada fona peec ir izdomaats lietus tad, kad to tieshi nevajag! Ne ar skeitu pabraukt, ne ar veljuku ne iet aaraa basiiti uzspeeleet, bet LIETUS! Ar lielaako prieku ietu uz darbu taadaa dienaa, kautvai nestraadaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 aaaawww kaads nezin kaa var uzlikt winampam kad skan dziesma lai neraada laiku cik palicis liidz dziesmas beigaam bet cik ilgi dziesma jau skan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 fasty vnk uzspied uz taa laika kur tjipa tev raadaas cik palicis, uz tiem ciparinjiem un tad mainiisies tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 kaads nezin kad saaksies labs laiks? buus veel silts augustaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Kāds ir 118 nummurs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Kāds ir 118 nummurs? pag.. piezvaniishu uz 118 un uzzinaashu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 thx flashback, itkaa elementaari, bet neienaaca praataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 nu vaitsneik, ko 118 teica, buus veel silts laiks?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 no darba maajaas... beidzot Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 nu vaitsneik, ko 118 teica, buus veel silts laiks?? es pa laiku nepaprasiiju, bet prasiiju kaads 118 tel nr. vinja saaka histeeriski smieties un nometa trubu... laikam nezinaaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 forsi, dzhekas pazvaniija man ap 13, kad veel guleeju, un aizgaaju pie vinja, un taa visu dienu seedeejaam pie vinja un suucaam alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 pizdec , es SASLIMU VASARAS LAIKAA!! forshi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 blin - besii aaraa sitas laiks cuska pazvani uz 117 - moska vini zin 118 telefonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 nopirku austinjas jaiet ietestet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 rlz yee agraak amn high ping bija pa dienaam un pa nakti vareeja norm paspeeleet, tagad otraadaak pa naktiim liels pings pa dinu mazs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 jaiet skaldit HSi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 :/ shodien akal "neko labu" neemsu sadariijis, vispaar par pavadiito dienu varu teikt - SUUDS ! GOOD NIGHT visiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 :/ shodien akal "neko labu" neemsu sadariijis, vispaar par pavadiito dienu varu teikt - SUUDS ! GOOD NIGHT visiem ! izklausaas peec vasaras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 izklausaas peec vasaras... drankjigas dienas drizak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 sodien man kaut kaa nevelk neko ne speeleet ne dariit jaatin vien guleet.... visiem cav un liidz riitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Nu bet protams atkal ienaak viens "forshs" admins un havanu nomaina pret aztec. Paldies jums "forshajiem" adminiem, kas veel neatspeeleetas un daudzmaz interesantas kartes nomaina pret dd2 vai aztec. Un paldies arii visiem forshajiem frageriem, kas vienmeer balso "par". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts