flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 OMFG. 4 dienas nebiju maajaas un juus jau 2 lapas ar topikiem forumaa esat piespamojushi, nerunaajot par shito topiku, kur naacaas lasiit 9 lapas. Damn SPAMERS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 rawn teica ka vinsh ir normals tapec gribu pameginat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 rawn teica ka vinsh ir normals tapec gribu pameginat ir jau iznācis astotais:P nokačā tak dc plus plusā... ... vai ja gribi demo versiju tad kačā download.times.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 kaa gribas sadauziit man to savu Celeron dusmas, jaaaiet pirkt nervu zaales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ir jau iznācis astotais:P nokačā tak dc plus plusā... ... vai ja gribi demo versiju tad kačā download.times.lv par dc++ man nets ir loti lens ja nu vienigi atstaju uz nakti par demo varetu padomat Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 wuhuuuuu! Esmu izlasiijis visus postus. Ja sareekjina visu kopaa tad ap 2h sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 dulls esi? jabut trakam lai sito visu izlasitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 es teicu,ka man personiigi labaak patiik straadaat ar spetiito esmu izmegjinajis astoto un tas man ne paaraak patika,bet tu jau vari ka4aat jebkuru versiju kuru veelies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 kur tu vinu nokachaji ?tev normali sigi ja tu lieto 7 tad jau normals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nu par taam versijaam kaa kuram eertak to arii lieto,paziistu vienudzeku kursh izmanto piekto un arii sanaak neslikti sigi! es noka4aju no DC++,vari mekleet kaado torrentos arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 torentos pa adobe neko neatradu velak mekleshu dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 es gan sen neko neesmu lasiijis, laikam tuvaakaaja laikaa arii nelasiishu, vasara tachu, jaaiet aaraa. baac skolaa lika lasiit, bet vel neko neesmu lasiijis... bet nekas lasiishu skolas laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 latinshj, nejau pilniigi visu forumu, bet tos postus ko juus saraxtiijaat kameer nebiju maajaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 a es jau domaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 kaa gribas sadauziit man to savu Celeron dusmas, jaaaiet pirkt nervu zaales a kaadi tev vinam ir parametri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 wuhuuuuu! Esmu izlasiijis visus postus. Ja sareekjina visu kopaa tad ap 2h sanaaca interesants lasiishanas aatrums Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nobraukaajos ar riteni tagad klausos muzonu uz visu skaljumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 hmm ko lai labu padara, laikam jaaiet izshkjaidiit kaada biete csaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 te no pilniiga beztolka viss ir paarveerties mega triper hiper nenormaalaa beztolkaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 interesants lasiishanas aatrums mosh palasi manu postu, kas veltiits latinjam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 mosh palasi manu postu, kas veltiits latinjam? parasti es noskaidroju apstaakljus pirms kaut ko saku aka jau palasiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 blin - tuuliit atkal jaakeraas klaat grafiku taisiisanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 driz jatin gulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 te no pilniiga beztolka viss ir paarveerties mega triper hiper nenormaalaa beztolkaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 te no pilniiga beztolka viss ir paarveerties mega triper hiper nenormaalaa beztolkaa da labi - ir vismaz viena sadala, kur katrs var iepostot kaa vinam iet, ko sodien dariis un taadaa garaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts