vbyuer Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) Piedirst skolas vadiibu Taapat vinji mani miilees un godaas un cieniis muuzhu muuzhos. aamen. man kaa reiz tas pats baj ze vej - forshais smailijs ,kas izskatiijaas shaadi (teksta veidaa :shad3s:) tagad vairs nav ,jo cits forshs smailijs ,aciimredzot kljuudas deelj, tagad arii teksta veidaa forumaa ir ievietojams ar :shad3s: kaa rezultaataa ir pieejams tikai peedeejais . Edited August 12, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ok, viss es eju mekleet fotošopa tutoriaaljus un taisiit savu signature. Man jau zb ka visi maak un es nee Es arii gribu maaceet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 atnacu majas un parguru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 atgursti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 es ar neko nemaaku, bet gribu iemaaciities a man jau zb tutoriaalji :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 ai taa arii nesaaku ar to photoshopu njemties. Mosh riit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 ciinies Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 neciinies gan jau aiz garlaicibas pats piekjersises klat kadreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Esmu jau meeginaajis. Bez tutoriaaljiem es pusstundu censhos 1 izgrieztu gabalinju sagriezt vajadziigajaa lenkjii un uzlikt tur kur vinjam jaastaav. Riit pamaaciishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 bez tutorialjiem ir dirsā kā maisā man baigi patika tutorialji latviesu valoda... viegli un sakarigi paskaidroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 oo... Es tev atljauju man ieteikt kaadu Es zinu tikai to pictuning.burnout.lv LV valodaa. Bet taa kaa mashiinas "tjuuneet" nevelk, tad mosh tu zini veel jaadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 da tur es uztaisiju konkretos suudus kas bija pictuninga,bet tikai dazus projektus ( tas pasas bildes ) un pamati ir ieguti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Nu bet mosh tu zini veel kaadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 pslover.com tur ir tik viegli un saprotami.. taisi tik. un vispaar panjem paaris txt paaris citus un sapratiisi jau ka nevajag taisiit peec tutoriaaljiem bet vnk paskaties kaa kas darbojas un ko ietekmee un taisi kaa patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 beidzu spelet gazerus labs TP bij tagadinj tik gulet jatin ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 brokastiis 2 desumaizes, 1 persiks un glaaze ice tea labriit Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 jaauzzin moz kads taisa gazoor un tad jaiet boshkas kolbasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ok, jaaiet fotoshopeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 mazie photoshoperi.... bet ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 aah bledj ieniistu to suudu. Kaa lai iemaacaas kautko no tiem tutoriaaljiem, ja tas debiilais photoshops man neljauj dariit to, kas tur rakstiits? Shajaa gadiijumaa Filter --> Render --> Clouds jaauztaisa, bet tas Clouds ir peleeks un vinju nevar uzspiest. Vot nahuj shitaa chakareejaas tas suuds. 1.reizee, kad kautko meeginaaju taisiit vareeju tos maakonjus uzlikt, bet tas ziimeejums nesanaaca, taapeec izgaaju no photoshopa aaraa, a tagad vairs nevar tos suuda maakonjus uzlikt. Vot nahuj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 format c: ? nee nu apskaties vai viss tieshaam ir izdariits taa kaa vajag, karoch izej, nu ja nu galiigi nekas neiet tad restartee kompi un apskaties, kas notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) Ai, restarteet slinkums labaak izveelos Format C: -edit- restarteeju kompi, vienalga nekaa fotoshops smird. Edited August 13, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 fotoshops smird. tapec vinu medz sauka arii par photozhopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) flashback, pamegjini reinstaleet, tam nu gan vajadzeetu paliidzeet rofl, tikko vienai vecenei uzrakstiiju, ka man patiik Pink Floyd, uz ko vija atbildeeja "tas man shkiet taada vairaak tiinu muuzika peec nosaukuma izklausaas" Edited August 13, 2005 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts