YOSHI Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Man gribas pirkt jaunu video karti bet problema ie tada ka man pc ir aizvēsturisks jo mana mates plate ir ECS NForce 3 socket a 939 un vinjam ir DDR bet visas kaut cik jaunas video atbalsta tikai DDR2 vai GDDR3 u.t.t vai kāds var atrast man un iedot link vai vsp var kautkur atrast norm video karti manam pc ps tagadējā video NVidia Geforce fx 5500 AGP 8x Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Tev vajag videokarti uz AGP slota. GDDR ir videnes atmiņas tips ( ja tā var teikt ), savukārt DDR2 - operatīvās atmiņas. Tam nekāda sakara nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHI Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 (edited) tu gribi teikt ka es uz sava agp slota varu uzlikt kautvai nvidia geForce 9800 GTX un ies jo es vnk nezinu kada tipa man atbalsta un kada neatbalsta lai iet ... tu cerma pati saprati .. aaa un ps. DDR2 ir video kartes tips ar jo piem es ja nopirksu video karti uz agp slota un ar ddr2 atminu man laikam neies ta teikt ja zini kadu es varu uz savu mateni uzlikt plz pasaki jo es sitaja stuffa iesacejs Edited December 10, 2008 by YOSHI Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 No izcilas video kartes nav nekadas jegas, ja parejais komplekts ir ara metams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHI Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 piekritu bet varbut atradisiem kautkas norm piemeram http://www.m79.lv/product/single/group/14/...B_DDR2_2X_DVI_I ??? jo mans pc naw nemaz tik slikts tikai pamatplate diezgan veca AMD Athlon 3200 + 2.01 GHz Ram 1.5 gb un tagadeja video GF FX 5500 128 mb agp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now