Koshkers Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 (edited) Njaa ar ko lai saak... laikam saakshu ar to ka iespeejams pielaidiishu daudz kljuudu tekstaa, jo man ir pamatiigas pohas *padzeraas uudeni, jo piens ir virtuvee* Nu ko, vakar (5dien) gaaju uz tusinju, uz kuru mani uzaicinaaja viena chiksa. Kjipa bija runaats ka tusinjsh buus privaatiipashumaa un buus sashljiki, kurus man dikti gribeejaas uz neilgu laika spriidi. Taaksh... Man bija jaanoiet 5km liidz shiis labaas chiksas maajai kura kjipa sola LIELO tusu. Pa celjam pakjeeru 4 draugus un 3 pudeles, iisti tikai neatceros kaadas. Taa nu mees leenaam tuvojamies tusinja vietas zhogam, bet mums priekshaa izlec ~7 meitenes. Aizejaam pie vinjaam. Shaas mums iedod 2.5 Ls (oMfg) un saka ka mees varam teereet tikai 2 Ls (WTF LOL). K, no problem. Nopirkaam iistu latvieshu alu, iedodaam shaam, bet!!!!! Izraadaas ka kjipa LIELAIS tuss nemaz nav pie vinjas un izraadaas ka sashljiki nemaz nav, un izraadaas ka mums nav vietas kur palikt... nu vismaz man. Aizejam viss bars uz meshu un seezham koku eenaa malkojot shnjabiiti un iistu latvieshu alu. Protams shnjabis digti pretiigs ir... nebija uzdzeramais... ar alu arii negribeejaam. Kjipa, blakus mezham, vienaa autostaavietaa... taadaa pamestaa staav divas fuures. Pie fuureem tusee 4 vechi. Nu kaa jau taalbrauceejiem - veeders apaljsh, puse zobu nav, bet normaali cilveeki. Aizgaajaam parunaaties... dzeki zin tikai mazliet krieviski un beljgjiski protams. Citas valodas shie nezin. Nu ar mokaam dabuujaam uzdzeramo. Izkodaam shnjabi un palika dikti labi. Bet bija veel viena iista latvju alus pudele palikusi ar iistu latvju alu iekshaa. Padomaasim logjiski... ko lai dara ar vinju... bet protams, uzdaavinaasiem daasnajiem beljgjiem, kam visa fuures piekaba pilna ar shnjabi Beljgji mums ieleeja savu special vodka, iedeva paeest... nu vispaariibaa labie gjeki, bet ne jau taa lainja deelj vinji mums to deva varbuut tur bija ap 7 meiteneem, kuraam peectam tika sadaavinaatas saules briles, pildspalvas un taads shits. Es pa vidu tam visam dabuuju ieraut, nes paaris cilveekus uz maajaam, buchas paaris dabuuju, celju uz maajaam pa briivu Jaaa, es tieshaam dabuuju celju uz maajaam par briivu... menti HEHEE... atbrauca, lika man uzpuust, ieseedinaaja autinjaa un biju maajaas. Tikai zheel ka vinji naaca ar mani augshaa, liidz maajas durviim. Peectam no muteriites dabuuju pa galvu, bet to jau es nejutu, tikai redzeeju. EDIT: Gramatika Edited May 7, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 jauks staasts. Zheel tavas mammas vieniigi. Man liekas vinja kriit izmisumaa nedaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 you are the man pivo bez vodki dengi na veter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Košker Do man vēl - grāmata drīz būs gatava... Peļņu uz pusēm / nu tas i pašsaprotami / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 macho said: jauks staasts. Zheel tavas mammas vieniigi. Man liekas vinja kriit izmisumaa nedaudz. Nu jaa, bet es jau vinjai pateicu ka nebiju domaajis ka buus tik traki. Pateicu ka 2 glaziitens izdzeeru kompaanijas peec un tad atbrauca policija un lika uzpuust. Nu kko samuuldeeju no riita mutere vairs nedusmojaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 forsh ciems tev tur tomeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 (edited) Koshkers said: Jaaa, es tieshaam dabuuju celju uz maajaam par briivu... menti HEHEE... atbrauca, lika man uzpuust, ieseedinaaja autinjaa un biju maajaas. Tikai zheel ka vinji naaca ar mani augshaa, liidz maajas durviim. Peectam no muteriites dabuuju pa galvu, bet to jau es nejutu, tikai redzeeji. shita dalja ir vistizlaakaa, hehee ( sapratat ganjau ) koshkera piedzivojumi ka parasti ierulee Edited May 7, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 hehhee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 (edited) koshker , tu esi unikaals ... psc kur ta taa var man zheel tavas muteres... Edited May 7, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 hahaa naijs staastinjsh : ) ) ) ) gaidam naakamoZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 Nav jau tik traki, tagad muteriite veel staigaa dusmiigi gluunot uz mani ik pa briitinjam, bet ir ok. Ja buutu jaamaksaa 50 Ls sods, tag gan buutu zheel ne tikai vinjai, jo pus ietu no manas naudas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 ja vot raksta ka kaut kas rulzz tad zhetons tavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now