Jump to content
GIGN Forum

4iiteri

BANDINIEKS_
 Share

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

lol.

un veelreiz 101

visi kopaa: LOL!

neticeju, ka shitaads cilveeks-unikums veel paraadiisies. dzheks 'paarbauda' adminus (pie tam radleru (ko vinsh tachu paziist!!!)) ar wh...

un tekstiinji... tie ir killer

"piekritu ar tavam aizdomam"

"kad ir pa kreisi no T bazes tas tunelitis un lejas tunelitis garais tas"

"apmeram starp kreiso tuneli un lejejo ar awp"

"klusam uz turieni noteme"

"aims tieshi uz vinja kad tas cilveks SLOW iziet" - WOW! teme uz cilveku, kad vinsh iziet? Nevar buut!!!! h4x!!!!!!!!11

aaaij, shis dzheks vienkaarshi rullee:) Bet no servera gan es vinju nobanotu wink.gif

ES IERAUDZIJU CHIITERU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vinsh dd2, noleca no debesiim un visus nogrieza ar nazi, un saveejos ariii, ziniet boonusam, peec tam atneema c4 teroristam, uzlika, un pats atmiiineeja, kaa nekaa 3 fragi!

Es neteikshu vinja vaardu, lai tas paliek uz adminu sirdsapzinjas!

Latviešu valodu te neviens nekropļo huh.gif

Šodien spēlēju 5points serverī, pavēroju zyom spēlētāju, viņš arī ir spēlējis uz gign servera. Lūk viņš arī ir, viens no tiem slēptajiem čīteriem, starp citu.

Par adminu runājot, tas ir admins, kurš ir noziedojis ".." naudas summiņu serverim, un tāpēc es arī neminu viņa vārdu, bet ceru, ka tas cilvēks pats sapratīs , ka nav labi tā spēlēt - ar čītiem.

Par Radler nesako neko , es vismaz neteiktu, ka džeks čīto.

Par serveri: tomēr salīdzinot ar citiem serveriem', šeit ,mazāk čīto, jo sevišķi, kad spēlē worms.

Bet vakar , tos bebrus , gan vajadzēja banot, kautvai par , to , ka viņi "izdevalis nad servakom".

Shikaka, mazāk vajag pīpēt zālīti, lai tādi tizli sapņi tev nerēgotos biggrin.gif

Edited by BANDINIEKS_

Pilnigi atbalstu Bandinieku 100%, malacis.

Bandiniek pilnigi piekritu ar tavam aizdomam uz nikiem.

Te nu kadu laiku nolemu parbaudit ar wh pats tos dzhekus uz GIGN servera, taja skaita ari speleja radlers. jus zinat de_dust kad ir pa kreisi no T bazes tas tunelitis un lejas tunelitis garais tas. tak vot radlers bija palicis viens un staveja apmeram starp kreiso tuneli un lejejo ar awp. tiko kads ct klusinam ejot pa lejas tuneliti radler uzreiz klusam uz turieni noteme uz to cilveku aims seko, kad paradas radlers to noshauj...un aims tieshi uz vinja kad tas cilveks SLOW iziet.

takshto padomajiet vai labak admins ne pilnigi gudrs un ne chiteirs, jeb ari chiteris.

vispar man tas naglaas mordas jau ir piebesijushas...

atbalstu tevi. Tavas aizdomas par domiigo radler, kas vienmeer ir bijis domiigs muusu acu priekshaa ir radushaas bez ne pamata un bez ne paardomaatu ieprieksh analizeetu faktu analiizes. Mees padomaajaam vai admins ne pilniigi gudrs un ne chiters, jeb arii chiters un nospriedaam, ka chiters un nagla morda. BANS NAAKS DRIIZ!

Ejat dirst!!!!! biggrin.gif , , Blac zb jau na.. , bl.. pi.. , juus visus umnikus b..ac.

es šodien paspēlēju, un uzliku to čītu , nevis cd, da tur pi.. ec puse toč čīto.

da jūs umņiki ar saviem čītiem , da jūs sīkie lo..i, es jums visiem zobus izdauzītu,

biggrin.gif joks, negribu cietumā sēdēt, pietiek sūdu, jau tāpatās.....

Bet nedīršiet, ja domājat, ka esat krutie veči , varam randiņu norunāt un uzraut cs 1.6 lanā, jo sevišķi gribētos ar tiem dirsējiem , paskatīties acīs.

Man pēc šodienas likās , ka vispār Latvijā kautkādi mīkstie vien dzīvo, kuriem trūkst pašparliecības par saviem spēkiem. mad.gif

Par gignu sakot, jāsaka mēs ar bračkām bijām labākas domās. Domājām ,ka jūs tomēr vairs nēsat puišeļi, ka šeit būs normāls serveris, bet...

jūs esat pārāk iecietīgi - pret čīteriem.'Nezinu iemeslu, bet serveris jums, kā citi izsakās "smird".

Nezinu , žēl, bet Latvijā laikam norm seervera nav , gribās citreiz uzraut, bet vairs nav , kur 1,6 vers. Bračkas , jau sen pateica, na.. to cs , aj tā spēle "smird no čīteriem".ĀĀāāāāāaāāāa'......... : violent1.gif

Speeciigi vaardi smile.gif

Naac uz five ja veelies uzspeeleet kautcik bez 4iiteriem, bet reizeem arii tur tie uzrodas, bet tiek vismaz kautcik apkauti. wink.gif

Ejat dirst!!!!! biggrin.gif , , Blac zb jau na.. , bl.. pi.. , juus visus umnikus b..ac.

es šodien paspēlēju, un uzliku to čītu , nevis cd, da tur pi.. ec puse toč čīto.

da jūs umņiki ar saviem čītiem , da jūs sīkie lo..i, es jums visiem zobus izdauzītu,

biggrin.gif joks, negribu cietumā sēdēt, pietiek sūdu, jau tāpatās.....

Bet nedīršiet, ja domājat, ka esat krutie veči , varam randiņu norunāt un uzraut cs 1.6 lanā, jo sevišķi gribētos ar tiem dirsējiem , paskatīties acīs.

Man pēc šodienas likās , ka vispār Latvijā kautkādi mīkstie vien dzīvo, kuriem trūkst pašparliecības par saviem spēkiem. mad.gif

Par gignu sakot, jāsaka mēs ar bračkām bijām labākas domās. Domājām ,ka jūs tomēr vairs nēsat puišeļi, ka šeit būs normāls serveris, bet...

jūs esat pārāk iecietīgi - pret čīteriem.'Nezinu iemeslu, bet serveris jums, kā citi izsakās "smird".

Nezinu , žēl, bet Latvijā laikam norm seervera nav , gribās citreiz uzraut, bet vairs nav , kur 1,6 vers. Bračkas , jau sen pateica, na.. to cs , aj tā spēle "smird no čīteriem".ĀĀāāāāāaāāāa'......... : violent1.gif

redzi, mees nekur neiesim. Kaa esam te, taa arii paliksim. Taa kaa vieniigaa iespeeja ir tev iet dirst. Man personiigi ir piebesiijusi tava visgudraa poziicija "es zinu, kursh chiito, bet neteikshu" un "ai uzdirsiishu ka te chiito, bet neteikshu joprojaam kursh, jo es esmu taads forshais pimpis".

tad klausies forshais pimpi. Vai nu runaa konkreeti, vai aizveries, vai arii tiksi aizveerts.

Shahs.

Apocalypse tev ir tainība five vismaz vairāk cīnās pret čīteriem , bet tikai , kad tur ir normāls , kāds admins , diemžēl , tur bieži pat vispār nav admina, vai arī admins ar tikai kick tiesībām ... sad.gif , kautgan nezinu, kas ir zyom ,laikam džeks - kuilis , ka viņu nekur nebano par čītošanu, tas nekas , ka šodien , five serverī, zyom izšāva caur kasti un ters nomira, un tie vēl nesaucas čīti:DDDDD, pat neizkustoties no vietas ar vienu šavienu, pat neieraugot pretinieku, vai tas ir pro???.

Nu protams, ka tas ir pro (gan jau Korejietis), un pārējie ir lohi un boti, lāmes un t.ml. biggrin.gif

Bet diemžēl arī tur ir admini, kas spēlē labāk nekā citi , un tad tie admini vienkārši piever acis uz čīteriem, kas spēļe sliktāk , nekā viņi, un tad tadiem vienkāršīem džekiem nav cerību arī pret čīteri, kurš nemāk spēlēt...

Es diemžēl nemāku hēdos tā likt, kā čīteris ar aimu...

Ja nenošauju ar pirmo x. , tad diemžēl otrā netiek dota, jo hedā man ieliek noteikti. sad.gif

Ej tu pats pimpi, foršais dirst.

Es tev jau pateicu, kas ir čīteri...vairākus nickus nosaucu.

Un admins , kurš čīto (bet ne vienmēr) ir jūsu x3m.

Šodien worma klātbūtnē spēlēja tāds - the game = čīters 100%, un, ko tu vari aizvērt , rēcīgi ......, tāpatās visi redz un zina , ka tavā serverī čīto.... biggrin.gifsmiliez.de_2428.gif

Edited by BANDINIEKS_

eh veciit probleema ir taada ka tu pats esi paaraak botisks un nemaz nemaaki atskjirt chiiteri no normala speletaja.

kad tu piemeram speelee un skaties priekshaa pa labi stuuris.tu piemeram ieroci turi gaisaa vai uz leju vai uz hvz kuru pusi un ej aiz stuura.kaut vai ar walk ( nevar tak tevi tad dzirdeet ) bet stuura otraa pusee seezh normaals speletajs kas jau noteemeejis uz to vietu no kuras vareetu iznaakt kads pretinieks..tu iznaac...tev hs..un tu bljauj: chiiteris.

x3m btw ir gign klanaa =)

Es par sevi vispār nebļauju, bet gan tad kad spectroju citu spēlētāju.

Ā , nu, ja takš aizmirsu, mēs esam boti, kas bez čītiem spēlējam.. blink.gif

Sorry, verry sorry smiliez.de_2524.gif

un , ko klauvēt pie durvīm , ja tās netiks atdarītas smiliez.de_2477.gif

Un ,kurš čīteris ir teicis , tos patiesos vārdus = es čītoju laugh.gif

Edited by BANDINIEKS_

ooo bandinieks. Es nezinaaju ka tu esi idiots smile.gif

ja tev ksemelis liekas chiiteris tad tu chiiterus maaki atshkjirt ne sliktaak kaa aklais.

taapataas visi zina ka serverii chiito? Runaa par sevi pajolinj smile.gif. Taadi nuubinji, kaa tu, kuriem nezkaapeec ir radies priekshstats, ka vinji nu buus lielie chiiteru kjeeraaji, un kuriem katrs otrais shaaviens caur sienu/kasti/durviim liekas kaa wh ir vieniigie kas domaa ka serverii ir chiiteri. Vienvaardsakot boti. Un boti muus iipashi neuztrauc. Diemzheel dazhiem, ir veelme gudri dirsinaaties forumaa.

Nee patieshaam. To es saku no sirds. Ja tev ksemelis liekas chiiteris, tad tev chiiteru noteikshanas skills ~ 0. Varbuut vinsh dazhreiz stulbi uzvedas, bet vinjsh nechiito. Lai tev sirds mieriigaaka, iesaku paspeeleet LANaa ar botiem vai dole.valsts.lv - ar sava liimenja pretiniekiem.

Un luugums. Nestaasti vairaak kursh gignaa chiito. Tas nevienu no cilveekiem, kuri kaadu var nobanot, neinteresees. Tad jau labaak dziivo ar savu uzskatu ka serverii chiito. Neesi jau diemzheel pirmais lielais chiiteru kjeeraajs, kurshs saskata daudzus chiiterus adminos.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...