Jump to content
GIGN Forum

Ir Kads?


Seen
 Share

Recommended Posts

Tatad esmu nobriedis taisiit tetovejumu tik ir viena problema. Nevaru atrast neko tadu kas man piesaisiitu... itka atrodu bet tad man tas un tas nepatik... nu krč gribetu ar kadu konsulteties lai uztaisa kadu skici or k-ko tadu. Protams nekadas skelet galvas, heroglifus un krustus es negribu. Gribas k-ko orgjinalu... Nedaudz brutaalu...

Visi tie pidinji kas painta zimes černi un liks sheit ieksha var iet pasedet uz poda ;]

TIKAI PAR TEEMU!

varbuut kads var papildinat sho zimejumu:

tattoo______by_alcrestkiera.jpg

Edited by Seen
Link to comment
Share on other sites

Klubi man nekad nav patikushi Beef taka par to man ir pilnigi nospljauties. Un ta ir mana izvele tetovet vai nee... Kada jums par to butu dalja? Ka jau teicu TIKAI PAR TEMU.

Un tetovejumu netaisu tapec lai pastaipiitu savu kranu. Pietiekami garsh jau!

Link to comment
Share on other sites

Nu nav jau tik traki... ;) Galu gala - tetovejumus var ari iznemt, tikai tas gan ir dargak un sapigak! Kaut kas lidzigs plastiskajai kirugjijai, ja nemaldos! Zini - vari sakuma pameginat ar tadu melno krasu loti stipru kas turas 2vas nedelas laikam un tad izdomat, vai patik vai gribas lielaku vai mazaku!

Galu gala - sitie svitrainie kjepajumi man neliekas parak orginali... Var jau visu kaut ko izdomat. Uzrakstit - viens likums viena taisniba vai ko tamldzigiu - orginali, bet varbut ne tik estetiski!

Tagad ir mode taisit retas ar ziletem... ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beef tagad tu vismaz izklausies pec cilveka... hennu es negribu taisiit. Ir cilveks ( drauga draugs ) kas ar to nodarbojas. Pie vinja arii vareshu izrunat visu sikumos bet pagaidam kamer vel pie vinja neeju gribu ta +/- uzkjert ideju kadu gribu.

Žiletes? nono tadas lietas mani neinterese... kaut ari reetas izdailjo virieti. hah!

edit: tur jau ta lieta ka tribalu iisti negribu... shitas ko ieliku ka piemers tiiri tadu es negribu. Ja vinsh butu papildinats ar k-ko interesantu tad varbuut.

Edited by Seen
Link to comment
Share on other sites

Kad man bija ap 18 gadiem arii veeleejos kaut kaadu nerelajnaako tetoveejumu, draudzene pat uzdaavinaaja daavanu karti... Vajadzeeja tikai aiziet un uztaisiit. Aizgaaju vienreiz uz to salonu un apskatiiju visadus variantus, un pilniigi neviens nebija taads kuru es gribeetu atstaat sev uz muuzhu, tapeec arii man taa doma atkrita.

Par teemu runaajot - aizej uz kaadu no tiem saloniem, ja nemaldos uz barona ielas bija tas kur es gaaju "Vadim Tatoo" laikam, biju dzirdeejis, ka var sarunaat lai tev uztaisa to ziimeejumu samaksaa vinjam un ej pie cita tetoveetaaja.

Kad pats gribeeju tetoveejumu bija doma kakbuta filmaa "Piektais Elements" bija tie simboli - uudens, zeme, uguns, gaiss, tas man likaas taa tiiri neko.

Beefam arii taisniiba, ka vareetu uztetoveet kaadu orgjinaalu tekstu piemeeram vienam paziistamam chalim labi izskataas tekst uz muguras no vienas laapstinjas liidz otrai ar uzrakstu Thug Life

Link to comment
Share on other sites

Pie Vadima vispar ir baigas rindas taka domaju varetu but ilgi jagaida lidz vinsh uzzimetu... gribu taisit pec jauna gada jo tad bus nauda.

Var jau ari tekstu "only god will judge me" kruts teksts... bet atkal negribas tekstus. Gribas k-ko tadu kas citiem nav... k-ko orginalu. Nekadu baigo tur zimejumu vnk nevaru izskaidrot man to ir jaredz :D bet nevaru atrast.

Link to comment
Share on other sites

man teiksim ir uz kreias rokas tur kur mera pulsu - aldara gaishaa alus sviitrukods ar maniem galvenajiem datiem .. pirma dalja no p.k . tjipa..

uzskatu ka pietiekami origjinali..

drizi veidoshu tetovejumu galvaa.. zvaigzni.. tadu kada ir latviajs brivibas pieminekli nu laika 5 staru saucas. isti nezinu ka vinju nodevet.. pamegjiniet tikai maitas shito noshpijkots.. noshaushu nahuj

tikai jaizbrauc janogriezh mati.. un jaizskuj tas apgabals kur etoveshu

senn kas tas tev par chali un no kuriens.. mby var ar bvinju sarunat to zvaigxzni?

vel doma bija tada.. redz .. es tomer laikam baigi skrienu modei lidzi un man ir kkada laikam faking sladinaata frizuura kas man vienkarshi patiik.. bet. lai atshkjirtos no visiem riigas pidinjiem ( tas nav uzbrauciens, ta ir kategorija) es teksim iddzinu uzacii striipu kura itka iet uz to vietu kur jasakas bakenem.. nu ta stiligi izskatas galu gala.. un bija doma paildinat sho liniju ne tikai iedomas bet ar tatoo..

bet.. iedomajos ka pec 10 gadiem man jaiet uz banku runat miljona aizdevums ar apziimetu galvu.. da nu nafig

bladj esmu krama.. bet man nav speeka visu sho izlabot

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

diviiit kr4 varu dabut viena cita chalja nr vinsh ar tetove majas un tiri sakariigi... masas viram 5 tetovejumus taisija. varu paintereseties un dabut nr.

jo par otru chaliit iipashi vel neko nezinu kas un ka draugs runasies ar vinju 1dien.

Link to comment
Share on other sites

Nu tu jau tā pēc govju gana izskaties, bet ja nu kas, tad pamēģini vēl izdzīt pīrsingu cauri savām valrieksta izmēra smadzenēm :)

P.S. Un vari droši neko neatbildēt, sāk jau apnikt lasīt tavus skribelējumus. Jebkurš trešās klases skolnieks ar mazāk kļūdām uzrakstītu referātu par ekonomisko situāciju Latvijā.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Man ir doma kautkad uztetuvēt buļļa galvu. Apskaties google čikago bulls logi, manuprāt, tas izskatītots diezgan normāli. Galīgi neatbalstu to, ko tu ieliki pirmajā postā, izskatās lēti, kautkādi ķīniešu ķeburi.

Vēl jau arī varētu to pašu jūrnieku enkuru, bet nu jāspriež tev pašam

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...