zvirbulis Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Tie fakinie imanti nekad neiesit. Ne 1 pret 1, nekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Cavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Cavs To pašu var attiecināt uz manām likmēm. Viss sarkans Optibet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Uz rītdienu Vityaz normāls koefs pret CSKA un bezriska likme līdz 10 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 (edited) Man ar pagaidām viss sarkans,gads nav iesācies veiksmīgi Edited January 6, 2015 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Uz rītdienu Vityaz normāls koefs pret CSKA un bezriska likme līdz 10 euro Naivi cerēt, ka viņi uzvarēs pamatlaikā. Es skatos uz neizšķirta pusi, jo parāk mazs koefs uz Cska Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 (edited) CSKA vinnēs Dinamo Rīgai kārtējais zāģis Edited January 6, 2015 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Arī mani cavs piepisa, skatījos bija +15 apmēram pēc otrā, domāju jāiziet, bet par citām šaubījos, skatos no rīta - par kurām šaubījos izgāja, cavs nē, nice =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Tā tas ir un būs, jo Napoli šdien paņem pārliecinoši. Pirms tam, kad es liku, KĀSA, tāpat kā Fiorentina, kad Gomezs nespēj iesist pendeli un 1 pret 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Vai, kā es MĪLU VITYAZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Es jau tā sapriecājos, kad no 0:1 ieraudzīju 2:1 un šeku reku 2:2 ejdirst nedabūsi naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Es jau tā sapriecājos, kad no 0:1 ieraudzīju 2:1 un šeku reku 2:2 ejdirst nedabūsi naudu Es, savukārt, sāku stresot, kad bija 2:2, lai tik vairs neielaiž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Es gan uzmetu uz CISKU 10euro, likaas viegli 3euro, bet nekā, bet lab ka pikji atpakalj dabuus, savadaak , nebutu nemaz metis Pagaidam izgājis Barys over 2,5+ Loko over 2.5 vajag vēl tikai Dinamkas over 2,5 1vismaz jau ir Uz dinamo bezriska likmi arii uzmetu tiro uzvaru 20euro.. Žēl ka tikai jamet bija uz zemo koefu 2,5 ka tjipa including overtime/shoutouts, lai pikji dabuutu atpakalj, bet pagaidam viss izskataas zoliidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Būtu lielāks maskavai koefs, tad gan jau arī uz šiem liktu. Bet uzliku uz niču un lūdzu Tagad vēl jokeritam jāvinnē un būs ideāla diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Būtu lielāks maskavai koefs, tad gan jau arī uz šiem liktu. Bet uzliku uz niču un lūdzu Tagad vēl jokeritam jāvinnē un būs ideāla diena Ak TU naivais Jokeritam toč nespīd 2trie arī ir, vel vajag 3šos... Tad būs dubultuzvara GAN kombene+ Dinamo skaisti izies+ DINAMO TABULĀ 3pkt Isti nav laika, ritdien skatos SIBIR+ MASKAVA+MINSKA! Jugra/Nizhkamska nicha +Atlantas/Medveshaka nicha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Aiziet. Šovakar 13 spēles NBA. p.s prieks ka jums dažiem te veicās hokejā. Man personīgi labi ja 1 ķēde tik ir izgājusi. Vienmēr kaut kur nokļūdos. Parasti uz OT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Bļad, kad nelieku uz helsinkiem, tad viņi masē dinamo, bet, kā uzlieku, tad kā vienmēr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) PENS = PENIS BRUINS = BRŪNIS Edited January 8, 2015 by bacard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Da tā Bostona pakaļa, pēdējās 4 spēles noved līdz ot un padirš =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 PENS = PENIS BRUINS = BRŪNIS Piekrītu, Bostona nevar uzvarēt Canes, bet var uzvarēt Pitsburgu.. Bulls arī pasēj ar -20, skaitu naudu kontā un metu uz laiku šo padarīšanu mierā. Zaibal, ka tādas spēles neiziet Gaidīshu tik bezriska likmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Stulbs jautājums, bet kā jūs apejat to bloku toķikiem? ar kaut kādiem proxy serveriem? Un kuros var veikt iemaksu caur paypal kontu? Edited January 8, 2015 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 latvijā reģistrētās kompānijas kā optibet nav bloks ārzemju kā 365 ir bloks google var atrast mirror linkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 es jau labprāt paspēlētu tajā optibet, bet augstāk minēju, ka mani izdzēsa no turienes un vairāk nevaru reģistrēties ar savu personas kodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Kā vnk izdzēsa? Uzraksti supportam... Apiet var ar proxy, piem. Chrome ir ZenMate, ieslēdz, saregulē spoguli uz kaut vai Vāciju un kapā cik uziet... vienīgi biku bremzē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Kāpēc tieši optibet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now