piedirsas Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 ko jus sakat par šito čuvaku?!?! https://twitter.com/ASlikmes tirgo likmes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 ko jus sakat par šito čuvaku?!?! https://twitter.com/ASlikmes tirgo likmes... http://sportacentrs.com/basketbols/lbl/16032014-diskvalificetais_suhanovs_atklaj_uzvardus šito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 To kas vinsh ir es zinu... man interese cik drošas ir tas likmes ko vinsh tirgo?! ir vērts pirkt?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Izklausās jau, ka ir, bet ne vienmēr var uzvarēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Ne nu zaudejuma gadijuma vinsh dod pec tam likmes for free, lai vari atvinēt zaudeto... bet kkadas 500 eiras uz speli likt strjomna :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 nevajag spēlēt, ja pats esi pilnīgs anābelis. lai kaut ko uzvarētu arī pašam ir kkas jāpaeksperto un jāsaprot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 (edited) jasno. Edited March 19, 2014 by piedirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Varu ieteikt šo. Pats sekoju un esmu arī uzvarējis ar viņu palīdzību. Reti kļūdās. https://twitter.com/PuckingHockey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 ja ir vel kkas noderigs vari iemest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Varu ieteikt šo. Pats sekoju un esmu arī uzvarējis ar viņu palīdzību. Reti kļūdās. https://twitter.com/PuckingHockey Cik sapratu vinsh rekomendeja likt uz Blues, kas shonakt zaudēja 4:0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Cik sapratu vinsh rekomendeja likt uz Blues, kas shonakt zaudēja 4:0 jup! cik ironiski, kā ieteicu tā pakāsa likmi. bet nē, tiešām. cik esmu sekojis līdzi tur, tad lielāko ties prognozes iziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Vakar atkal uzvara. Nevajag jau vnm likt un uzticēties viņam, skaidrs, ka būs reize, kad kļūdīsies. Tāpēc pašam arī kaut kas ir jāsaprot, kad var likt un, kad nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 (edited) Ja kas, šeit https://twitter.com/totolatvia Edited March 31, 2014 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Pensionār? Tu esi tas pats embrijs, kas sportacentrā to herņu reklamē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Vakar atkal uzvara. Nevajag jau vnm likt un uzticēties viņam, skaidrs, ka būs reize, kad kļūdīsies. Tāpēc pašam arī kaut kas ir jāsaprot, kad var likt un, kad nē. Tu arī maksā viņam tos 220$? Varētu skinutsa ar kādu un sharot epastu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Pensionār? Tu esi tas pats embrijs, kas sportacentrā to herņu reklamē? Nē es vienkārši pamanīju un sāku sekot ! Principā no 4 spēlēm vakardienas viņam izgāja 3 ne mazāk kā 1,7 koif! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Tu arī maksā viņam tos 220$? Varētu skinutsa ar kādu un sharot epastu.. Nē! Es izmantoju šad tad piedāvātās free likmes un pats arī rubīju fišku, protams, ne vienmēr mana fiška piepildās, jo NHL diezgan bieži izspēlē jokus, Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Aij tik sen nav spelets, bet bija tik daudz labas likmes ar koefiem 3 un uz augshu, ko esmu palaidis garaam, ehhh... Varbut kaut kad rudenii atsakshu spelet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Aij tik sen nav spelets, bet bija tik daudz labas likmes ar koefiem 3 un uz augshu, ko esmu palaidis garaam, ehhh... Varbut kaut kad rudenii atsakshu spelet! Tas gan, šovakar tieši biju uzkrāmējis uz Avalanche pret Blues, 3.80 koefs bija, trešais periods, 10 min un 3:0 vadībā, bet ko tas dod, ja mani Daugaviņa komanda pievīla, zaudēja nullēs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 (edited) Vakardien prikola pēc uzliku likmi, žēl, ka nebija vairāk naudas palicis Edited May 27, 2014 by sluT Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Aaa LOL PA ilgiem laikiem, nebija ko dariit un izdomaju uzzzipot betsafe... Sudi taadi, ka nav uz ko likt Parasti lieku KHL, NHL un NBA! Atradu 3 tenissa speles Monfiss -3 handikaps , Marejs - 3,5 un Kuznetsova -2 Koefs kopā 6,75 Vnk kaa smērēts ...Žēl, ka tikai 11euro bija kontā Da no Tenissa daudz nerubīju, tagad jaizdomā ko rītā ar Gulbi darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 nekas drīz nevarēsi nemaz tur uzlikt un nāksi pie manis (optibet) likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 nekas drīz nevarēsi nemaz tur uzlikt un nāksi pie manis (optibet) likt a ko Taa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 jaunais likums par ne Latvijā dabūtu licenžu saitu bloķēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 jaunais likums par ne Latvijā dabūtu licenžu saitu bloķēšanu. betsafe ir vienīgais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now