FBI.Informant Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Kāds spēlē bet365.com totalizatorā? Domāju pāriet uz turieni, jo betsafe.com reāli ir piebesijis ar saviem pigoriem. Jā, tur viss ir perfekti! Izmaksa 2 dienu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Vimbldona ir klāt! Par pirmo dienu kombinācijas saliku 8. koef, bet atsevišķi uzliku par Dutra Silvu Rogerio pret Stahovski Sergeju (koef 6.01)...Nesaprotu, kāpēc tik liels koef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Shovakar 30ls uz nichu.... Chikagaaa Ticu ka 4to reizi arii man paveiksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetUnion Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 (edited) Kamēr gaidam Wimbledonas lielo turniru, varbūt varam padalīties ar pēdējā laika labākajiem panākumiem. Pašam diemžēl neizdodas ielikt print screen. Edited June 22, 2013 by BetUnion Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetUnion Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Vimbldona ir klāt! Par pirmo dienu kombinācijas saliku 8. koef, bet atsevišķi uzliku par Dutra Silvu Rogerio pret Stahovski Sergeju (koef 6.01)...Nesaprotu, kāpēc tik liels koef. Kofs tik liels, jo zāliena segums, + šogad jau tenisisti tikās savā starpā un ukrainis sagrāva Silvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Nu kā puikām pa totjikiem iet? Gribu uz nākamo nedēļu kādu lielāku summu uzlikt, uz kādu drošu koefu 1.5... Neesmu grozijies, kas tagad vispār notiekas pa sačiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Nu kā puikām pa totjikiem iet? Gribu uz nākamo nedēļu kādu lielāku summu uzlikt, uz kādu drošu koefu 1.5... Neesmu grozijies, kas tagad vispār notiekas pa sačiem? Kas kuram ir droša likme būtība neviena nav droša.. Manuprāt šobrīd var likt uz Tenisu, uz atsevišķām spēlēm + tagad iet handbols junioriem pasaules čempis, vismaz man liekas, ka diezgan paredzami rezultāti.. Var jau vēl likt uz beisbolu - MLB ( http://mlb.mlb.com/home ) bikiņ tikai jāpačeko mājaslapa, kas kur notiek.. vismaz labi koef. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 ieliku sevi rāmjos un biku nomīzos, vajadzēja būt lielākām summām un lielākiem koefiem, bet par cik sen nebija spēlēts ir tā kā ir +336 Basis vispār galīgi nomiris. Uz Eurobasket kāds kaut ko cēla ārā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Neteikšu, ka tavas likmes ir mazas normāli uzrāvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Jerrico SUPER BINGO esi vinnejis, ka ar naudu svaidies šādi? Aizdod ļimaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 (edited) Ahueķ... Edited July 30, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 (edited) Mana šīs dienas likme, pokera dažus centus biju laimējis Salīdzinot ar jerr likmi esmu apsmiekls EDIT: 0,23 Ls kabatā Edited July 30, 2013 by sluT Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 (edited) Turpinājums seko, uzvarēta arī nakoša likme EDIT: jau 0,62 Ls Edited July 30, 2013 by sluT Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 pēdējā likme, tikai žēļ, ka žīdoju ar naudu http://www.bildites.lv/viewer.php?file=p65vubbw7rk16qa6q5po.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Uz tenisu baigi viegli izcelt ne?, jo nav neizšķirta, vai nu vinne vai zaude ja pareizi saprotu Es arī uzliku kombinēto likmi, tad jau manīs kā būs, domāju teniss man izies, bet par futbolu vēl nez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Var vēl likt uz pludmales volejbolu http://www.bildites.lv/viewer.php?file=pli5sz5mwipae1si5dc7.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Lūk vēlviena likme šodien tenis + pludmales volejbols, tikai mīžu ar likmes lielumu http://www.bildites.lv/viewer.php?file=yy0irwgjwgznflidzrzg.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 sluT, a kur tu beto? Pamaaci mani :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Pārsvarā @ triobet, bet medz gadīties ar unibet/betsafe.. Tur jau nav ko mācīt, seko līdzi notikumiem un met tik virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Kādas likmes šobrīd varat ieteikt? Šodien ņemos pa toķiku, lieku uz tenisu, handoblu futbolu, tik nepārliecinošas likmes, kā sacīt jāsaka ākstos, tad vinnēju tad zaudēju. Gribētos kko kārtīgāk uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 es liktu uz Pospisilu, shodien 22:00 pret Raonicu spele, itka Raonics favoriits, bet uz Pospisilu labs koiits. Es noriskeeju un uzliku 10 ls, ja izies, 28 ls ara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 es liktu uz Pospisilu, shodien 22:00 pret Raonicu spele, itka Raonics favoriits, bet uz Pospisilu labs koiits. Es noriskeeju un uzliku 10 ls, ja izies, 28 ls ara ok uzliku, Nu kr1pat saturies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Ja šādi riskē, tad jau labāk būtu uz Nadālu pret Džokeri likuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Ja šādi riskē, tad jau labāk būtu uz Nadālu pret Džokeri likuši. uz Nadālu es arī pie reizes uzliku, kā sacīt jāsak pie vinas bēdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Itālim nav variantu....Kā nekā 72trais nummurs jau visu izsaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now