GooD`MeN Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Un tu gribi teikt, ka Good mens ir ilgtermiņā plusā? Ja es visu naudu nenodzertu, es visu sev varetu atljauties... Ir 2vas dazhadas lietas,ka vnk ieraxtu savas domas,kas un kaa, vai arii kad esmu visu izpetijis lidz sikumiem, sarunatas speles, un nedaudz veixmes...TOTALIZATORAA es esmu plusos,bet vnk reti kad piedalos...Pec paris neveixmem vnm metu mieru uz kadu laiku... Arii aparatos es vairakus gadus saliekot bilanci vareju uzskatit ka esmu plusos,bet tagad jau skjiet,ka liiikne strauji iet uz leju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 UP Ar hokeja sezonas atsākšanos jāsāk atkal pelnīt naudiņa jau kādu pusgadu neesmu ar šīm lietām aizrāvies, tāpēc interesētu atbilde uz jautājumu, kurš totalizators no visiem pašlaik ir sakarīgākais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Uz DINAMO vairak mest neuzdroshinos Nav iekshaas...Shai liigaa kaut kas vairs nav kaa vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Paziņai diezgan labs sezonas sākums sanāca iekš khl. Uz pirmajām spēlēm iegāja mīnusos vairāk par 50ls, bet pēc tam pateicoties amur un minskai tika plusos līdz ~300latiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Minska,.SKA,Severstalj,Nefhimiks,Ak BArs un MASKAVA,kopaa labs koefs sanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Agrāk tas KHL spēles vairāk vai mazāk varēja paredzēt, bet šogad te viss ir ar kājām gaisā. Diezgan nedroši likt likmes, bet koefi gan sulīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Tas ir sezonas sākums. Līga protams ar ir kļuvusi stiprāka un nav tik daudz to ''mega grāvēju''. Viķaz ir izņēmums! (pida**** kantoris) Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 (edited) Kāds uz NHL šonakt liek? Pēdējās divas likmes iepisos, nevaru izdomāt uz ko likt, nedaudz iekāsies esmu, gribās atgūt piči. Help! EDIT: p.s. man vienīgajam depozīts neiet triobet'ā? Edited October 13, 2011 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Šonakt, pēc manām domām, drošākā likme ir uz Brazilijas A serie spēli: Fluminense RJ vs Coritiba Esmu diezgan drošs, ka Fluminense uzvarēs, pie tam rezultatīvā spēlē. Koefs uz Fluminense ~1.91 Koefs uz over 2.5 ~1.7 Cik papētiju NHL spēles, tad šķiet, ka viscerīgāk kko izcelt ir liekot uz Penguins uzvaru (moneyline) un under 5.5 tajā pašā spēlē. Bet par to neesmu tik drošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Cik papētiju NHL spēles, tad šķiet, ka viscerīgāk kko izcelt ir liekot uz Penguins uzvaru (moneyline) un under 5.5 tajā pašā spēlē. Bet par to neesmu tik drošs. Under izgaja,bet Penguini pakasa Overtime Shodien uz AVTOMOBILISTU koeofs 5, prasaas uzmest,jo pagajushaa sezonaa abas speles pakasaam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 man daži pazistami ari spele. vienam baigi veicas, tas uz darbu vispar neiet, a otrs jau ir azartaa un pat mashinu nospeleja pirms 2 gadiem es labak nespeleju ,ja nu vienigi automatos lai sanak vakaram alinjam un biljardam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Shodien sametu 2vas smukas kombenes,tagad jatur ikskji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Futbola spēle izgāja perfekti - Fluminense uzvara ar 3:1 Žēl, ka pingvīni iegāza, tad būtu pavisam skaisti! Bet nu hokejs vienmēŗ ir daudz riskantāks un neparedzamāks, itsevišķi NHL. Ja kādam interesē, tad, pēc stundas, sākas Bundeslīgas spēle Werder Bremen pret Dortmund. Spēle būs baigi laba un jūtos diezgan drošs par Werder Bremen uzvaru, kaut gan kofs ir salīdzinoši augsts - 3.35 Goody vari parādīt kādas likmes tur saliki? Man vienmēr baigi interesē uz ko citi liek Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Papisa visas manas likmes Liku uz Spartaku,Severstalj,CSKA,Jugra Under 5.5, te tikai Jugras likme izgaja un otraa lapelee saliku DInamo,Maskava,Atlanta Ska-Ufa(over 5,5) un akbars, tur akbars ar maskachku iegaza...Bet taa jau viss bija cerigi...Nekas nakamned bus alga, tad palasiisihu ko mani informatori raxta,uz kaadu labu speli uzmest Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 vienīgais kas vakar neizgāja bij AK BARS over 6.5 , gan Traktors , gan RIGA ar -1.5 paņēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Bleee vakar tik smuki izgaja LM,+Skonto,+Jurmala,+Jurmala VV, koefs bija 22... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Good Men, raksti, kas ar otrdienas KHL spēlēm. Neesmu totalizātoru nekad spēlējis, būtībā pat negribu, bet aiz gara laika varētu uzmest kādu trīnīti. Vitjaz un ļev augsti koef, bet vai ir vērts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Severstalj,Traktors,Sibir,UFA un SKA....Shitiem ritaa visiem 5ciem janjem bez variantiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) good men mum speelmanis palicis ? traks vai,, iejies azartaa nospeles pedeejas apakshbikses Edited October 17, 2011 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Pats liksi kaut ko? BIja doma uz Taviem nosauktajiem, tikai RD neizšķirtu.. 28.06, lai gan diez gan neiespejami.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Uzmet 1-2Ls neko nepapisisi...SIBIR,SKA,UFA vinnees bez variantiem...Severstalim butu javinnee diezgan droshi, nu Traktors Rigu saplosiiis,bet nu labaak arii it kaa neaiztikt RD-Traktoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 good men, KHL vairs nav tāds kā pirmajā sezonā. UFA jau pāris reizes ir izgāzusies savā laukumā pret 2. kaluma komandām, tā kā risks pastāv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Vēl ienāca prātā Lev un Barys, betsafe 28.15; Divus nebūtu žēl, jāpaskatās līdz rītdienai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Barys vel SKA kaut kaa varetu uzveikt,bet nejau UFA majas zaudes LEV....Tad jau lielakas iespejas ka RD vinness Traktoru,kur domaju ka uz RD bus labs koefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Vakar uzliku uz Jets, Sibir un Salavat Ls 1.00, 5.49 Jets izgāja, tagad visdrīzāk ar Ls 1.00-2.00 jāsakombinē kāda neiespējamā (Barys/CSKA 21.20), būtībā kaut kas, lai ja nu tomēr Salavats nepaņem. EDIT: Sajaucu, vakar vēl bija doma pielikt Pantēras, re kā, paņēma. 7:4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now