Jump to content
GIGN Forum

Totalizatori


0.7lb
 Share

Recommended Posts

Kam intereseee,droshi varat mest...Shodienas TOP likmes...Sleeptie sakari :) Japarbauda,cik uzticami :)

Anglija. Football League Trophy.

Rochdale - Preston North End

Likmes veids:

Zem/Virs: 2.5

Izvēlētais iznākums: over

1.72

Oxford United - Southend United

Likmes veids:

Zem/Virs: 2.5

Izvēlētais iznākums: over

1.82

Sheffield United - Bradford City

Likmes veids:

Zem/Virs Sheffield United: 1.5

Izvēlētais iznākums: over

1.47

Skotija. Third Division.

Elgin - Montrose

Likmes veids:

1X2

Izvēlētais iznākums: 1

1.57

Ungārija. Lika Kupa.

Debreceni VSC - Vasas SC

Likmes veids:

Zem/Virs: 2.5

Izvēlētais iznākums: over

1.38

Velsa. Premier League.

Llanelli FC - Carmarthen Town AFC

Likmes veids:

H(0 - 1)

Izvēlētais iznākums: 1

1.45

Port Albot Town - Bala Town

Likmes veids:

Zem/Virs: 2.5

Izvēlētais iznākums: under

2.10

HOKEJS.

Zviedrija. Allsvenskan.

Almtuna - Borås HC

Likmes veids:

H(0 - 1)

Izvēlētais iznākums: 1

1.80

Čehija. Extraliga.

Vitkovice - Pardubice

Likmes veids:

Zem/Virs: 5.5

Izvēlētais iznākums: under

1.80

Link to comment
Share on other sites

Ls 30.00 no WSH(-1.5) + DET(-1.5)

Kādas idejas par šodienu? Varētu atkal WSH, tik nezinu kā viņiem iet B-T-B spēlēs ar to pašu komandu..Kāds šonakt kaut ko liek?

Liek , un ne tikai shonakt , bet katru dienu :) Proti , tiek pelniita naudinja sheit :)

Link to comment
Share on other sites

M.Red, ko šodien saliki?

Ienāca prātā paņemt WSH(-1.5)+BOS(-1.5)+SJS(-1.5) kādus Ls 3 - 4.5;

Un WSH(-1.5)+BOS(0);

Iepriekšējā postā neko nepateici, ko īsti domā par šodienas spēli un vairakiem btb.

EDIT: Labi šovakar saliku

Ls 3.61 uz WSH(-1.5)+BOS(-1.5)+SJS(-1.5)

Ls 1.39 uz WSH(-1.5)+SJS(0)

Btw, iedomājos - Ja izceļ > Ls 500.00, tad nodokli automātiski atvelk, vai atvelk no tās summas, ko pārskaiti uz kontu? Tādā veidā 700 latu kāds varētu sadalīt un tādā veidā nemaksāt nodokli, kas gan nav īsti forši.

Link to comment
Share on other sites

ehh , rakstu ar triicoshaam rokaam , tapec uzreiz atvianojos par possible gramatiku , turmpaakajaa posta saturaa (kaa arii par milziigo palagu)..

@naziic - atkariigs cik labi un kados sporta veidos tu orienteejies ;) Konkreeti tavaa gadiijumaa mineetie NHL (-1.5) suudi , ir maigi sakot stipri overrated. Nedaudz par koeficentu sastaadiishanu - pienjemot , ka tu izmanto kaadu no pashmaaju totalizatoriem (my guess goes to optibet) , tad nu lielaakaa dala ir vnk copy/paste (ar nelielam specifiskaam izmainaam) no kaada lielaaka eiropas kantora (unibet , bet365, or sth). Savukart tie (shoreiz konkreeti par NHL) koeficentu veido , balstoties uz taa briizha poziiciju tabulaa , un galvenokaart uz Home/Visitor faktoru. Proti , tagad , sezonas pirmajaa pusee , buus loti maz speelu , kur tu redzeesi ka uz viesiem buus mazaaks koeficents nekaa uz maajniekiem (arii ja buus , tad gandriiz noteikti 2+), kas manaas aciis ir absoluuti rigged. Protams , kadam varbuut ieraugot to 3+ koeficentu (kaadi visbiezhaak ir uz shiem [-1.5]handikapiem) rodas neapturama veelme salikt taadus uz katru no taa vakara speeleem un iet guleet ar apzinu , ka riit vareetu buut lielais payout's , bet nu taa kaa man shii lieta (sport betting) sastaada lielu dalu no ienaakumiem (lai nav velak kkur citur jaraksta - otra dala ir pokers) , tad nu es iespeeju robezhaas censhos attureeties no shiem konkreetajiem -1.5.

Par ieteikumiem , tad tev vispirms nedaudz jaapastaasta par to kaadas summas tu liec. Personiigi man saldais eediens , ir sagaidiit kad optibets , ieliks kaarteejo superspeeli (taa es saucu speles, kuru piedavatajiem koeficentiem es nevaru atrast nekadu logisku izskaidrojumu , neskaitot veelmi piedavat cilveekiem naudu). Un taadas ir , agrak vai velak bet vismaz vienu vinji tadu ieliek. Taa kaa esmu jau izpluudis es nezinu cik mega garaa palagaa , tad varu uzskaitit paaris lielaakaas peerles no nesenaas veestures.

Svaigaakais kas paliek atminjaa , bija chempionu liigas grupu turniira pirmaas speeles , konkreeti Barcelona speleja pret Baltkrievijas Bati. Atverot speeli es pamatigi apmulsu, proti pirmaa puslaika 0.5 overs - 1.20! (par sho es gribeju piezvanit vinjiem un pajautaat ko piipee tas cilveks kursh so ir ielicis.) visas speeles 3 overs ja nemaldos bija mazliet virs 2. Lielakais handikaps uz Barsu (ja nemaldos , -2.5) arii bija ap 2 koeficents. Un viss tas tikai taapec ka Barcelona speeleeja izbraukumaa - kaa jau mineeju augstaak - rigged 'n overrated.

P.S - speele beidzaas 5:0 ar barselonas overall bumbas kontroli ap 90%. Pateicoties optibetam , par sho 90 minuushu , ne iipashi skataamo futbolu , nopelniiju nedaudz virs 800 latiem.

Cits piemeers - pedejais pasaules chempionaats basketbolaa , Turcijaa. Konkreeti paarbaudes speeeles pirms turniira. Viena no peedeejaam bija ASV pret Griekiju. Taa kaa basketbols ir mans overall sporta favoriits , jo pats ar to nodarbojos padsmit gadus , un orienteejos labaak kaa citos sporta veidos , tad nu es standartaa liktu handikapu uz ASV liidz -10 neispringstot. bet! Jebkursh kam ir pieejami i-neta resursi , apmeram minutes laikaa vareeja neispringstot piekluut informaacijai , ka Griekijai shajaa parbaudes speelee , nevarees paliidzeet 2 saakumsastaava speeleetaaji , bet ASV izlase speelees pilniigi nokomplekteetaa sastaavaa , tieshi ar taadu , ar kuru planots aizvadiit gaidaamo chempionaatu. Un ko izdara optibets? Ieliek handikapu -4.5 uz ASV x) Sheit es investeeju visu , ko paspeeju savaakt tajaa dienaa liidz speelees saakumam. Lieki piemineet , ka ASV svineeja neparliecinoshu uzvaru ar 40+ punktu starpiibu - ienaakumi >1k.

Un shadus briinumus vinji liek ik pa laikam.

Par nodokliem - no tiem tachu var smuki izvairities ;) Pienjemu , ka tu neliec 1ls uz koeficentu 500. saliec vairakus chekus un problem solved.

Piemeers: es gribu uzlikt 500 ls uz koeficentu 1.85 un vinnet 925ls . Uzlieku 2 vienadus chekus pa 250 , vai 5x pa 100 un nekaadu nodoklu ;) I-netaa var likt ja pareizi atceros 0.10 ls , tad tur var shkel veel smalkaak..

Ok , droshvien taa jau izpelniishos kaudzi "plusinju" par shaadu 40 min palagu , tapec lieku punktu un eju smeekjeet.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Esmu mazliet iepisis automātos, vajag atspēlēt, sareizinot pa divām nhl spēlēm, 5*5, tā vismaz man vienmēr sanāk ideāli. Pašreiz nezinu, kas tur notiek, neseko līdzi kādas nedēļas, ko sakat? Šonakt uz ko likt?

p.s. automāti sūkā dirsu, jo dažkārt viņi nagļakā ir tukši, entās reizes pēc kārtas brīvie grizieni, bet nekā, kas par sūdiem? nah.

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, viens no interesantākajiem postiem šajā topikā, ko esmu redzējis!

Tie -1.5 priekš tā koef. šķita diezgan labi - BOS + WSH vajadzēja iziet, par SJS gan bija neliels pārsteigums, phoenixam kaut kā neiet.

Lielku tikai uz NHL vai KHL, jo no šiem sporta veidiem kaut ko saprotu, vienu reizi uzmetu uz Barselonu[?] koef 1.02, kas gan bija tīri prikola pēc.

Kādas summas vidēji liec un ko parasti kombinē? Vairākas komandas? Tīri pamatlaikā? Aptuveni girbu saprast kāds ir optimālais var. Tagad ir ~ Ls +30.00, kas pēc Taviem apmēriem, visdrīzāk, ir diez gan smieklīgi, tomēr nav slikti, ņemot vērā, ka tas nav mans darbs :) Tomēr kaut kā pacelt to ciparu gribētos, kā ieteiktu, likt naktī pa vairākiem čekiem, katru ~ Ls 2.00 ? Čekus likt kombinētos?

EDIT: Sākumā liku betsafe, kas man labāk patīk par optibet, bet opti. nomaina koef uz 1, ja ar handikapu(0) ir niča..

EDIT2: Kāds princips, doma, kura ir jāiekaļ, lai būtu plusos? :) Noteikti ir kaut kādas kļudas, kuras pieļauj, līdz aiziet - Ls 300.00, un tad tikai apjēdz.

Link to comment
Share on other sites

Vancouver Canucks - NY Islanders 1X /1.26 /

Chicago Bhawks - Edmonton Oilers 1X / 1.30 /

1.64 koefs. Pelna 3.20 ls uz katriem 5 ls.

Fonaa var uzlikt Flyers vs Panthers over'u , bet nav tik droshi (kas ir stipri relativs jedziens sportaa) kaa divas augstaak mineetaas. Eniivej , tas ir augstaakaa liimenja hokejs , un nav jaabriinaas , ja , piemeeram, Edmontona(kas paarsteidzoshi labi iesaakusi sezonu /mainly deel vaartusarga/) vinnees Chikaagu teiksim 3:1.

Link to comment
Share on other sites

Šodien nav jēgas likt, man pēdējā laikā ir bail likt uz blackhawk, ir aizdomas, ka šonakt padirsīs vai nospēlēs neizšķirti, by the way. Pie tām, blackwahk's pagājušo spēli vinnēja un EDMONTON zaudēja, tātad ir lielāka iespēja, ka šo spēli ņemts Edmonton, jo spēlē diezgan augstā līmenī un rangā viņi ir '8', not bad.

Jāgaida rītdienas nakts..

EDIT: Es savu teoriju noskaidrošu rīt no rīta, tad arī pastāstīšu, kāpēc man bija aizdomas vai es rūgti maldos. :) M.Red..

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Pie tām, blackwahk's pagājušo spēli vinnēja un EDMONTON zaudēja, tātad ir lielāka iespēja, ka šo spēli ņemts Edmonton

Sorry , bet nesaskatu iipashi daudz logjikas shaadaa apgalvojumaa..varbuut vnk nesapratu , ko tu velejies pateikt , bet pec tevis rakstiita iznaak , ka tie kas vinneja vienu speeli zaudees naakaamo un otraadi ,right?!

EDIT2: Kāds princips, doma, kura ir jāiekaļ, lai būtu plusos? :) Noteikti ir kaut kādas kļudas, kuras pieļauj, līdz aiziet - Ls 300.00, un tad tikai apjēdz.

nuu diezgan gruuti atbildeet uz shaadu jautaajumu. Manaa skatiijumaa tas ir stipri subjektiivi. Pirmkaart , jau cilveekiem atskiras izpratne un uzskati par naudu. Kaa jau mineju augstaak , tad tas ir sports un sportaa var notikt neprognozeetas lietas , un uz to briidi , kad esi uzlicis itkaa uuberdroshu cheku , tu zaudee.. un viss liekas rigged , nopirkts , paardots utt..

Saku to no savas pieredzes. Viss ko var ieteikt taadaas situaacijaas ir saglabaat veesu praatu. Pasmaidiit un pateikt , cmon taa ir tikai nauda..taads pats papiirs ar ko tu slauki di*su tikai ar ziimeejuiem (tas vairaak ar atsauci uz ieprieksh piemineeto naudas uztveri).Laika gaitaa shaadas lietas (zaudeet "droshaas" speeles) ir sanaacis krasi samazinaat , kaut gan pilniigi to izsleegt nav iespejams , jo atkal - tas ir sports.

Ieteikt varu nelikt super daudz speeles uz viena cheka , jo tiiri matemaatiski ar katru nakamo speli ko tu liec klat , tavas iespejas uzvareeet , neatkariigi no speles koeficenta , samazinaas.

Par kombineetajaam likmeem arii ir savs staasts. Piemeram liekot 5as speeles ar 3karsho likmi , vai tas pashas 5 uz vienkaarsho , saliidzini cik tu vinnee un ar cik tu riskee liekot vienu vai otru. Isak sakot - tiiri matemaatiski.

Par koeficentiem 1.02 un tamliidziigiem. Pure 'n simple - tas ir bezjeedziigi. Jo pat ja tu liec klaat esosham koeficentam 100 speel 1.02 tavs laimests palielinaas par 2 latiem. Un ja nu gadiijumaa notiek "briinums" (Madrides Real Spanijas kausaa gadu vai 2us atpakal zaudeeja 4aas liigas klubam ar 0:1. Salidzinashnai taa kluba majas stadiona ietilpiiba bija ~4k , saliidzinot ar Reaala 80k. Koeficents uz speeli bija 1.01 - 48.) , tad tu esi moraali izvarots. Vai ir veerts?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Apsveicu , njem par labu ;) Vakar konkreti uz NHL neliku..atkal bija diezgan mulkigi piedavajumi ielikti Vacijas un Griekijas basketbola liigaam , kurus tad arii labpraat izmantoju.

Par shiis nakts NHL - hmm , maza izveele - tikai 3 speeles..

Variants vareetu buut sekojoshs :

Canadiens - Sabres X2

Jets - Lightning X2

Par Carolina - Phily , ieteiktu attureeties , ja nu vieniigi 4.5 overu.

P.S - ir chujs , ka Jets vs Tampa buus 6+ vaarti , bet nu uz to noteikti nevajadzeetu paarlieku paljauties ;)

Edited by M.Red
Link to comment
Share on other sites

Hmn, gribētos ar uz Sabres, gan tādēļ, ka mini čujs ir, gan tādēļ, ka Tu rekomendē. Divi čomi, gan uz canadians pusi sliecas, lai gan - nezinu, nezinu.

Dzirdēju, ka rīt futbols,Horvātija - Turcija 1.62 3.68 5.21

Link to comment
Share on other sites

Labi iekomenteshu te savas domas.

Lai uzvareetu jabut pacietigam, jo tie kas uzvar neliek uz visam likmem pec kartas, bet liek kvalitativi, ne kvantitativi. Visur ir ari izneemumi.

Mana skatijuma tieshi LIVE likmes un ekspreshi ir neizdevigais veids kaa totalizatoraa vinnet naudu, jo viena kluda izskir visu, liekot parasto likmi, viena kluuda nav tik izteikta.

Ja par NHL likmi shodien, tad neliktu uz Buffalo

1) Canadiens gribes revansheeties

2) Milleram smadzenu satricinajums un jaunais zviedrs driz plisis.

Link to comment
Share on other sites

Canadiens @home 2-4-2 (W-L-OT)

Sabres @guests 5-2-0 (W-L-OT)

Last 10 games :

Canadiens 6-3-1

Sabres 5-5-0

W/L Streak :

Canadiens - won 2

Sabres - lost 1

So , varu ielikt paaris savus variantus , ja nu kadam baigi noder..

1.) Ls 20+ likmei :

Canadiens - Sabres X2 = 1.54 (Final - 2:2)

Hurricanes - Flyers 4.5 over = 1.33 (Final - 3:5)

Jets - Lightning X2 = 1.39 (Final - 5:2)

Koeficients kopaa - 2.85 ; likme - 20 Ls ; iespeejamais laimests - 57 Ls

2.) ~5 Ls likmei :

Jets - Lightning 1.perioda 1.5 over = 1.88 (2:0)

Hurricanes - Flyers 1.perioda 1.5 over = 1.81 (1:2)

Canadiens - Sabres 5.5 less = 1.61 (Final - 2:2)

Koeficients kopaa - 5.48 ; likme - 5 Ls ; iespeejamais laimests - 27.4 Ls

3.) 1Ls - play small , win big - get lots of icecream likmei :

Canadiens - Sabres 1.perioda rezultaats (2) = 2.83 (0:0)

Hurricanes - Flyers handikaps 2(-1.5) = 3.19 (Final - 3:5)

Jets - Lightning 6.5 over = 2.32 (Final - 5:2)

Koeficients kopaa - 20.94 ; likme - 1 Ls ; iespeejamais sald..laimests - 20.94 Ls

Enjoy your evening/night - viss ir skaisti! Priekaa! ;)

Morning edit : pielikshu augstaak ar zalju vai sarkanu speles kuras ir beigushaas.

P.S - Jets vs Tampa , peec 2iem periodiem 4:1..bet nu 3 vaarti nav nekas neraals , lai gan tampa nereaali nevar izmantot vairaakumus..shajos 2os periodos , ja nemaldos 5 vairaakumi (no kuriem viens Major - 5min , un 1 over a minute 5:3) , bet nu eniivej , fingerscrossed in 3rd period - cheers!

Morning edit 2 : Jets nospeeleeja ljoti labu speeli , cepuri nost. Jaauzteic arii muusu Arturs Kulda , ljoti produktiivas 13 minuutes - malacis!

P.S - I know at least one winner tonight , and if theres more - cheers to them too! ;)

Edited by M.Red
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Uz '20' likmi biju uzlicis Ls 13.00, un Ls 1,00 ar joka pēc uzmetu.. Žēl par tampu, Buffalo spēli noskatījos - domāju, ka tā neizies, jo pārsvarā šie nespēja neko saveidot, uz beigām gan saņēmās.

Tampas spēli ar nedaudz paskatījos, tur gan nekas īpaši labs nebija.

Link to comment
Share on other sites

Uz '20' likmi biju uzlicis Ls 13.00, un Ls 1,00 ar joka pēc uzmetu.. Žēl par tampu, Buffalo spēli noskatījos - domāju, ka tā neizies, jo pārsvarā šie nespēja neko saveidot, uz beigām gan saņēmās.

Tampas spēli ar nedaudz paskatījos, tur gan nekas īpaši labs nebija.

My apologies. Liku visas 3 un kaut kaados , bet tomeer +os sanaaca..

Shovakar kkas nopietnaak jaapaskataas ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu skatos Sarkanais Marljiks kaut ko rubiii no shitaam lietaam :) Ceru ka iemetisi sheit laicigi savas liktaa likmes,man slinkums raknjaaties pa saviem sakariem :) Gribas pilnigi kaut ko uzmest :) Kaa shovakar ar Ventspili un Vefinju? Tu jau mums basiisha experts :)

Vefs speelee pret grieku PAOK. Nezinu kaa ir ar starptautiskiem turniiriem , bet savaa chempionaataa viniem federaacija ir uzlikusi skatiitaaju aizliegumu (jo nu nereaalas nekaartiibas taisija utt.) so , vinji visas speeles speelee tukshaa zaalee bez skatiitaajiem..bet kaa jau teicu nezinu kaa ir ar starptautiskajiem turniriem.

Par Ventspili arii hz..diezgan nepaarliecinoshi speelee peedeeja laikaa , + man Latvijas bbols dazhaadu iemeslu deelj smagi nepatiik , tapeec es visticamaak nelikshu ne uz vienu no abaam. Bet nu konkreetu postu ielikshu mazliet veelaak peecpusdienaa (~17:00) ;)

Link to comment
Share on other sites

Vefs speelee pret grieku PAOK. Nezinu kaa ir ar starptautiskiem turniiriem , bet savaa chempionaataa viniem federaacija ir uzlikusi skatiitaaju aizliegumu (jo nu nereaalas nekaartiibas taisija utt.) so , vinji visas speeles speelee tukshaa zaalee bez skatiitaajiem..bet kaa jau teicu nezinu kaa ir ar starptautiskajiem turniriem.

Par Ventspili arii hz..diezgan nepaarliecinoshi speelee peedeeja laikaa , + man Latvijas bbols dazhaadu iemeslu deelj smagi nepatiik , tapeec es visticamaak nelikshu ne uz vienu no abaam. Bet nu konkreetu postu ielikshu mazliet veelaak peecpusdienaa (~17:00) ;)

Ok gaidishu ar nepacietibu :) Ceru ka vel kaadas vakara speles iemetisi :)

Link to comment
Share on other sites

Uzreiz pierakstiishu - i feel like gambling today , so ies valjaa. Shobriid iisti nav laika kko piedavaat/ieteikt/neieteikt , tapeec arii pats iipashi daudz , konkreeti uz vakara speeleem (liidz 20:00), nelikshu..pa lielam uzmetu shaadu variantu :

1.) BA Turiba : BK Jelgava - Handikaps 2(-1.5) = 1.85 / Latvijas basketbola liiga - starting time 19:30 LV /

2.) Manglerud Star : Stavanger - Handikaps 2(-2.5) = 1.94 / Norvegijas hokejs - starting time 19:30 LV /

3.) Stjernen : Lorenskog - Handikaps 2(-1.5) = 1.95 / Norvegijas hokejs - starting time 19:30 LV /

4.) SKP Zilina : Slovan Bratislava X2 = 1.28 / Slovakijas hokejs - starting time 18:00 LV /

5.) Italy U21 : Hungary U21 - Handikaps 1(-2) = 1.83 / Europe U21 Football - starting time 18:00 LV /

Ar sho , jautraakam vakaram , eju uz max :) Bet nu kaa jau teicu , shis ir tiiri azartam , kursh man for better or for worse , bet , kaka , ir vajadziigs. Visas 5 speles , var beigties ar preteeju iznaakumu , bet tas shajaa konkretaajaa gadijumaa mani uztrauc minimaali , cause i know i'll win this! So , ja kads velas var likt , var nelikt - up to you ;) Koeficients , 16.39 un diez vai taa ir sakritiiba ka ar smuku likmi 30.5 Ls , lec aaraa 499.9 , hmm..

P.S - veelaak vakaraa (~20.00-20.45) ar jau dziljaaku analiizi par shiis nakts gaidaamajiem NHL machiem , uz kuriem tad arii tiks likts lielaaks uzsvars :)

Miers aaraa!

Enjoy,

Edited by M.Red
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

kā ar nhl? Es gan uzmetu divas likmes jau, bet gribēju dzirdēt kādu no taviem variantiem, jo esi diezgan iedziļinājies šajā.. kā reiz, šodien lielisks saraksts ar spēlēm un likmes +/- sakarīgas.

Ups, neizlasīju līdz galam tavu postu, anyway, gaidu.

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...