kept Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Nezinu kas varētu būt par lietu, bet man never vaļā video failus, izmetās šāds te logs, pēc kura seko dont send logs. Neesmu pat paspējis izvēlētis ar ko lai atver, un viņš jau uzkaras un uzmet šādu logu un pēc tam to send / dont send report. Arī uz citiem faila tipiem, piem avi ir tas pats... kāda varētu būt problēma? Windows aizsērējies? Jāpārliek? Vai varbūt kādi kodeksi? Jo līdz šim viss ir bijis ok, nu man 1x tā bija, bet tad viss nokārtojās, un atkal neiet... vat šud ai dū? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ill skillz Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Uzinstelē kodeku un viss būs bumbās Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Nav gadījumā baigais bardaks mapē, kur mētājas pilns ar dažnedažākajiem failiem? ja ir tā, tad pārliec tos video uz My Video mapīti un būs ok! man arī tā ir bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now