Jump to content
GIGN Forum

Man Ir Problēma Ar "windows - Change The Way Users Log On Or Off&


RJUURIKS RUPONS
 Share

Recommended Posts

NU man ir baigi priekš manis nepatīkama štelle, kad Windows ielādējas man atveras tāds kvadrātiņš, nu tur ir jāieraksta akaunta nosaukums un parole. Takā man uz PC ir tikai viens lietotāj akaunts es mēģināju uzlikt tā, kad uzreiz pēc Windows ielādēšanas uzreiz ielogojas mana akaunta, bet nekā. Eju uz "Change the way users log on or off" un gribu uzlikt "Use the Welcome screen", bet tās abas iespējas gan "Use the Welcome screen", gan "Use fast User Switching" ir melnbaltā krāsā un nevienu nevar ieķeksēt un izlec logs kurā ir rakstīts "Client Serviced for NetWare has disabled the Welcome Screen and Fast User Switching. To restore features, you must uninstal Client Servicesfor NetWare"

P.S. Tādi kuri tiešām nesaprata - Mana problēma ir, kad man visu laiku stāv visu laiku tas veids kad man katru reizi ielādējot Windows ir jāraksta sava akaunta vārds, bet es vēlos uzlikt "Welcome Screen"

P.S.S. Rakstīju šo problēmu šeit, lai lietai pievērstu uzmanību!

Edited by ErnandO
Link to comment
Share on other sites

Client Serviced for NetWare has disabled the Welcome Screen and Fast User Switching. To restore features, you must uninstall Client Servicesfor NetWare

ES jau sāku editot, postu, es atradu tajā pašā forumā vieglāku/saprotamāku pamācību! Paldies tam kas centās palīdzēt!

EDIT : TAISAT CIET ŠO!

Edited by ErnandO
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...