Jump to content
GIGN Forum

Meklēju Sūdzību Speciālistu


samuray
 Share

Recommended Posts

Kā jau varbūt esat pamanījuši, pēdējā laikā sūdzību izskatīšana notiek baigi lēni, jo ne macho, ne man nav īpaši daudz laika čakarēties ar tām demkām. Tāpēc es meklēju kādu brīvprātīgo adminu rindās, kuram ir daudz brīvā laika un spēja labi atšķirt čītus no skilla. Viņa uzdevums būs skatīt visas sūdzību sadaļā iesniegtās demkas un dot galējo atbildi. Protams, būs arī tādi gadījumi, kur var viens pats netikt galā un var būt nepieciešama palīdzība, bet daudzos gadījumos tas palīdzēs pēc iespējas ātrāk atrisināt problēmas. Protams, tādi var būt arī vairāki. Primārais ir pēc iespējas ātrāk izskatīt visas ieliktās demkas.

Link to comment
Share on other sites

tie varētu būt vairāki cilvēki, nevis viens. pagaidām ar laikiem man viss ir kārtībā, tad nu varu pačolēt tos demo. bet enīvej, macho vajadzētu arī paskatīties k-ko :D savādāk nevainīgajiem tiks atstāts bans, kā būtu bijis līdz šim.

P.S. mby Streelniekam padot ziņu?

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, tiem būtu jābūt jonathanam un Ezītim. Personīgi es, šos adminu visvairāk cienu un respektēju, savus darbu viņi veic labi, bieži manāmi sūdzību sadāļā, kā arī vieni no retajiem, man liekas, kuri skatās demo.

Edited by schnappi
Link to comment
Share on other sites

Oh noes. Manas čīteru atpazīšanas spējas, protams, nav pavisam sliktas, tomēr ne tuvu nestāv klāt tādiem veterāniem kā Zloys, Džonijs un citi, nu es domāju, ka doma saprotama. :) Enīvei, droši var mani pieskaitīt pie palīgiem, jo parasti noskatos praktiski visus demo, kas te parādās un ja ir vajadzība izsaku savu viedokli. Kopā mēs varam, par lielu Latviju. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Manupraat buus diezgan gruuti atrast kaadu briivpraatiigo, kursh parakstiisies uz sho amatu. Viss labaak izklausaaas variants par kaut kaadu 4iiteru atpazineeju grupu, kuru viedoklis tiktu vairaak njemts veeraa kaa citu.

Koamandas variants vareetu paliidzeet arii situaacijaa, ja tagad pieteiksies admins kuram ir laiks skatiities visus demo, bet peec pussgada taapat atradiisies kaadas svariigaakas lietas un tad nebuus jameklee atkal, shis briinumainais admins kursh parakstaas lupiit visas demkas!

Link to comment
Share on other sites

csdm vobše var iet dillēs ar saviem baniem. jūs reāli tur banojiet parastus pacanus, kuri pat neraksta sūdzības forumos, bet ienāk privāti pie kāda admina un paprasa, lai noņem banu, lai var tālāk pašaut pirms pcw.

Link to comment
Share on other sites

Ak dievs,

Nezinu vai drīkstu postot, bet paliek smiekīgi, no malas palasiet ko jūs te dzenat (nejau visi, daži) Jūs te sākat: Es atdodu savu balsi tur par <<te admina niks>> viņš būs labs sūdzību speciālists, jo māk atšķirt skillu no wh. Tagad pārlasiet tie kuri te balso par adminiem. Tak padomājat Te viss forums var sarakstīt ar kādu adminu <<piemērs>> bet varbūt viņš to negrib, nav laika demkas skatīties? Tākā sagaidām ko visi admini teiks un tad tie kuri brīvprātīgi gribēs skatīties demkas par tiem balsot nevis par adminiem (jā kas apmeklē serveri bieži, bet forumā reizi mēnesī)

Lemjat tālāk paši.

Link to comment
Share on other sites

paldies, ka atļāvi >_<

kas piesakās, tie arī skatīsies un lems, ir tur vai nav tas wh. nejau tagad prota čalim pateikt, tu skaties, vai tu neskaties. vispār jau svētīgi būtu dzirdēt macho domas, jo viņš čīteru noteicējis ir labs un objektīvs.

zloy tu ar pastāsti ko te :)

Link to comment
Share on other sites

:bduh: nu vprincipe ja s4as v more ne hozu, kazdij denj bivaju v i-nete , na forum zahozu reguljarno. No smogu li ja voznesti takuju bolshuju otvetstvennosj na svaih ple4ah? Nu esli nikakoj podhodjash4ej kandidaturi ne nadjdete, to ....

P.S. no vi ne zabivajte , 4to ja vsego lish 4elovek, a kak izvesno 4eloveku svojstvenno oshibatsa. :blelohs:

Uveren 4to ne razobravshisj do konca s problemoj, pospeshnih vivodov delatj ne budu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...