samuray Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kā jau varbūt esat pamanījuši, pēdējā laikā sūdzību izskatīšana notiek baigi lēni, jo ne macho, ne man nav īpaši daudz laika čakarēties ar tām demkām. Tāpēc es meklēju kādu brīvprātīgo adminu rindās, kuram ir daudz brīvā laika un spēja labi atšķirt čītus no skilla. Viņa uzdevums būs skatīt visas sūdzību sadaļā iesniegtās demkas un dot galējo atbildi. Protams, būs arī tādi gadījumi, kur var viens pats netikt galā un var būt nepieciešama palīdzība, bet daudzos gadījumos tas palīdzēs pēc iespējas ātrāk atrisināt problēmas. Protams, tādi var būt arī vairāki. Primārais ir pēc iespējas ātrāk izskatīt visas ieliktās demkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 es varetu tiirit galigi debilas un nekam nederigas demkas.. jo 3 reizes dienaa ieeju apskatities forumu un laika jau tochna sanaktu uzmest aci .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Domaju ka kadam zloyam shim amatam butu jauztic! pliku aimu ,norecoil un uzkritoshu wh arii es speeju atpaziit! bet ja trapas tadi uberiigie keksi kaa varenjiks, tad tadu cilveku sheit uz 1nas rokas pirkstiem ir skaitami,ka varetu pateikt,ka dzekam nekaa nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 man tādas lietas padodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Diviit liidz shim es tevi diezgan maz esmu redzeejis postojot suudziibu sadaljaa Uzskatu, ka visiem adminiem vienkaarshi jaacenshas vairaak demkas skatiiites (pasham laika ljoti maz sanaak)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 iesaku shadu sudzibu variantu ar specialu komisiju izveidot , bet tada gadijumaa atlaut postot tikai komisijas locekliem adminiem un vainigajiem. Visiem parejiem par postoshanu nedelju atvalinajums un posta dzeshana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 11, 2008 Author Report Share Posted November 11, 2008 nu tā jau tas ir bijis visu laiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 bet ne jau sudzibu sadaljaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 tīri atmetu WoW ar roku un atpakaļ cs'ā esmu! varētu pat mēģināt uzmest aci visam šitam! Protams cik es ūber kruts čīteru ķeršanā lamjat paši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 otvetstvennoe delo tut nuzhen chelovek s zheleznimi nervami i dolgim terpeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 tie varētu būt vairāki cilvēki, nevis viens. pagaidām ar laikiem man viss ir kārtībā, tad nu varu pačolēt tos demo. bet enīvej, macho vajadzētu arī paskatīties k-ko savādāk nevainīgajiem tiks atstāts bans, kā būtu bijis līdz šim. P.S. mby Streelniekam padot ziņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) Manuprāt, tiem būtu jābūt jonathanam un Ezītim. Personīgi es, šos adminu visvairāk cienu un respektēju, savus darbu viņi veic labi, bieži manāmi sūdzību sadāļā, kā arī vieni no retajiem, man liekas, kuri skatās demo. Edited November 11, 2008 by schnappi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) Oh noes. Manas čīteru atpazīšanas spējas, protams, nav pavisam sliktas, tomēr ne tuvu nestāv klāt tādiem veterāniem kā Zloys, Džonijs un citi, nu es domāju, ka doma saprotama. Enīvei, droši var mani pieskaitīt pie palīgiem, jo parasti noskatos praktiski visus demo, kas te parādās un ja ir vajadzība izsaku savu viedokli. Kopā mēs varam, par lielu Latviju. Edited November 11, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Manupraat buus diezgan gruuti atrast kaadu briivpraatiigo, kursh parakstiisies uz sho amatu. Viss labaak izklausaaas variants par kaut kaadu 4iiteru atpazineeju grupu, kuru viedoklis tiktu vairaak njemts veeraa kaa citu. Koamandas variants vareetu paliidzeet arii situaacijaa, ja tagad pieteiksies admins kuram ir laiks skatiities visus demo, bet peec pussgada taapat atradiisies kaadas svariigaakas lietas un tad nebuus jameklee atkal, shis briinumainais admins kursh parakstaas lupiit visas demkas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Nu tīri viens cilvēks tas nav normāli... Ņemt skatīties visas demkas un kļūdīties jau ar itkā esot cilvēciski ne? Tad nu padomājiet... teiksim kādus 5 cilvēkus, kas tur savā starpā var šad tad klac, klac un uzmest aci kādam demo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) Ja kas es uz csdm 99% .) Ka kuram adminam. Edited November 11, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 csdm vobše var iet dillēs ar saviem baniem. jūs reāli tur banojiet parastus pacanus, kuri pat neraksta sūdzības forumos, bet ienāk privāti pie kāda admina un paprasa, lai noņem banu, lai var tālāk pašaut pirms pcw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 izveidojot shadu komandu domaju arii komisijas locekliem konkreti jauzraksta atskaiti par aizdomigajiem mirkliem ar laiku klat. Un nevis ai tas tak chiitaks vai kaut kaa tmldz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Es esmu par Zloy^! Kāpēc? Man liekas, ka viņš ir vispiemērotākais šim darbam, nav itkā nekādu problēmu un labi atpazīst čīterus! Jādod iespēja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 DeaDly un ownage Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ak dievs, Nezinu vai drīkstu postot, bet paliek smiekīgi, no malas palasiet ko jūs te dzenat (nejau visi, daži) Jūs te sākat: Es atdodu savu balsi tur par <<te admina niks>> viņš būs labs sūdzību speciālists, jo māk atšķirt skillu no wh. Tagad pārlasiet tie kuri te balso par adminiem. Tak padomājat Te viss forums var sarakstīt ar kādu adminu <<piemērs>> bet varbūt viņš to negrib, nav laika demkas skatīties? Tākā sagaidām ko visi admini teiks un tad tie kuri brīvprātīgi gribēs skatīties demkas par tiem balsot nevis par adminiem (jā kas apmeklē serveri bieži, bet forumā reizi mēnesī) Lemjat tālāk paši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 paldies, ka atļāvi >_< kas piesakās, tie arī skatīsies un lems, ir tur vai nav tas wh. nejau tagad prota čalim pateikt, tu skaties, vai tu neskaties. vispār jau svētīgi būtu dzirdēt macho domas, jo viņš čīteru noteicējis ir labs un objektīvs. zloy tu ar pastāsti ko te Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 protu atskjirt wh no skilla retu reizi sanaak kluudiities,bet es neuznjemos to visu uz saviem pleciem !! IESAKU - zloy, HL,sye,epix ar kko parzin,aa un snoop!! ps.mans viedoklis !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Sn00p mīksto uzliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 nu vprincipe ja s4as v more ne hozu, kazdij denj bivaju v i-nete , na forum zahozu reguljarno. No smogu li ja voznesti takuju bolshuju otvetstvennosj na svaih ple4ah? Nu esli nikakoj podhodjash4ej kandidaturi ne nadjdete, to .... P.S. no vi ne zabivajte , 4to ja vsego lish 4elovek, a kak izvesno 4eloveku svojstvenno oshibatsa. Uveren 4to ne razobravshisj do konca s problemoj, pospeshnih vivodov delatj ne budu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now