Jump to content
GIGN Forum

Labs Vakars.

alexx92
 Share

Recommended Posts

Nu tātad man gribētos zināt vai ir kads knifs vai kada pirkstīņu kombinācija pret modēmu, lai varet panākt lai Ip adrese nemainītos, nu butu prefekti ja vizmaz kadu 1u reizi 2ās nedeļās nomainītos.

Netu piegāda Lattelekom laikam :D domāju moshk šiem pazvanīt, bet (ehh + hh) :)

Edited by alexx92

Pag, sākumā tu gribi, lai IP nemainās, bet tad atkal saki, ka gribi lai mainītos 1reiz 2 nedēļās. :hrmmm: Fakts tāds, ka ja turēsi ieslēgtu modēmu 24/7, tad teorētiski adresei mainīties nevajadzētu. Agrāk man likās, ka jābūt ieslēgtam gan kompim, gan modēmam, bet cik esmu pēdējā laikā novērojis pietiek arī ar pliku modēmu, vismaz es, joprojām sēžot uz sava SUPERUUBERPROMDSL neta IP maiņu neesmu novērojis kamēr modems nav bijis atslēgts no elektrības padeves. Labākais variants, ja negribi, lai IP mainītos, protams, ir vienkārši nomainīt provaideru uz kaut ko normālāku, ja ir tāda iespēja. Veiksmīgi. ;)

:hrmmm: Fakts tāds, ka ja turēsi ieslēgtu modēmu 24/7, tad teorētiski adresei mainīties nevajadzētu. Agrāk man likās, ka jābūt ieslēgtam gan kompim, gan modēmam, bet cik esmu pēdējā laikā novērojis pietiek arī ar pliku modēmu, vismaz es, joprojām sēžot uz sava SUPERUUBERPROMDSL neta IP maiņu neesmu novērojis kamēr modems nav bijis atslēgts no elektrības padeves. Labākais variants, ja negribi, lai IP mainītos, protams, ir vienkārši nomainīt provaideru uz kaut ko normālāku, ja ir tāda iespēja. Veiksmīgi. ;)

Hmm vispār tā varetu but, jo vakar uz nakti izravu no elektribas modemu un no rita cita ip.

un par to "ja vizmaz kadu 1u reizi 2ās nedeļās nomainītos. " es domaju taa ka visu dziivi man diezvai bus viena Ip tapec pasniedzu velamo kompromistisko variantu. :)

Edited by alexx92

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...